Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A fákat számláló gróf gazdaköri ad ilyeneket. :)

k.micky és Kékmadár1 kedveli ezt.
  2. k.micky

k.micky Aktív író

Szia!

Köszi a gyors választ.Meg mertem volna esküdni,hogy láttam valamelyik gazdaköriben,de ha azt mondod,hogy nem akkor nem.
    Mennyire rendszeres ez a Rackótól kapott,mert ez viszont nem rémlik,tehát nem lehet olyan gyakori.De lehet,hogy erre sem emlékszem jól,bocsi.

Nagyon köszi!!!!!Tehát mégis jól emlékeztem.

Azt nem tudod véletlenül,hogy hányadik szinttől jelenik ez meg a gazdakörben?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.5.18
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Igen.
    Elnézésedet kérem! Közben kiegészítettem a válaszom.

4. k.micky

k.micky Aktív író

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindkettőtöknek!

5. umcsi11

umcsi11 Fórum-zöldfülű

Köszönöm

BackOffice kedveli ezt.
  6. feri465

feri465 Törekvő

Sziasztok farmtársak,csak érdeklődni szeretnék az iránt,hogy a trópusi coloda kifejti a hatását az event növények aratásánál is?

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem. Azokra a növényekre hat, amelyek besorolása "Egyéb termény". Az eventnövényé "Event növény". A vetőtáblán mindez jól látható.

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az eventnövényre nem hat a Trópusi colada.

Eventnövény termésszámát az alábbiakkal növelheted:
    Töklekvár [​IMG]
    Répás.almás csatni [​IMG]
    Ananászos süti és [​IMG]
    Vámpírszérum (csak Teliholdon!) [​IMG]

Az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni az eventnövényekre ható termékekről és felhősorokról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/#post-734336

mebajah kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok! :)
    Az után érdeklődnék, hogy a legújabb, holnaptól elérhető
    "kukacoskodó" dekor, a 20 aratás megtörténte utáni újra aktiválást (törlés és ismételt kihelyezést) követően, mint sima dekorelem mennyi TP-t ill. BTP-t fog adni?
    Köszönöm előre a szíves válaszotokat. :)

Utoljára szerkesztett: 7.5.18
  10. feri465

feri465 Törekvő

Köszönöm szépen a gyors válaszotokat.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.5.18
  11. Wellwisher

Szia!

Az eddigiekhez hasonlóan a dekor az információs ablakban feltüntetett tapasztalatpontokat fogja adni.

12. galambostubi

galambostubi Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy 3 farmaranyért vásárolt felhőpatrónust nem kaptam meg.Az arany levonásra került,a szolgáltatás nem érkezett meg.Megnéznétek nekem mi történt.Farmnevem:galambostubi ID szám:52053599.köszönöm .

13. Wellwisher

Szia!

Az égig érő paszulynál kerested?
    Azonnal induló játékelemről van szó, tehát a felhősornál kell látnod.
    Egy ki és belépést követően ellenőrizd kérlek!
    Ha a továbbiakban is probléma lenne a működésével, akkor jelezz vissza légy szíves és ellenőrizzük.
    Az ID számodat ellenőrizd kérlek és a megfelelő számot add meg az ellenőrzéshez.

14. galambostubi

galambostubi Fórum-zöldfülű

Köszi szépen.megtaláltam a hibát.Tenyésztőrobotot váltottam ki tévedésből.Elnézést a figyelmetlenségemért.

mebajah kedveli ezt.
  15. Őrangyalka

Őrangyalka Fórum-zöldfülű

sziasztok!

A naptárban olvastam,hogy holnap lesz gazdaraktár akció. Azt szeretném kérdezni,ha még nem vagyok 4. szinten a lekvárfőző mesterségben,akkor is megvehetem a Répás almás- csatni receptjét?
    Köszönöm a segítséget. :)

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem tudod megvásárolni, sajnálom.

Csak azok számára lesz látható a gazdaboltban ez a recept, akik már a lekvárfőző 4. szintjét elérték, és nincs meg a mesterségben ez a recept náluk.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Őrangyalka

Őrangyalka Fórum-zöldfülű

Értem. Nagyon kevés hiányzik a 4. szintig,meg próbálom addig felhozni :) Nagyon köszönöm a segítséget :)

18. clarjud

clarjud Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérlek segítsetek, és írjátok meg, hogy vajon mi az oka, hogy az elmúlt időszakban többször is tűnt el terményem az erdei tisztásról, ami már sajnos egyáltalán nem vicces. Ma is elvetettem az eventhez való mag mennyiséget, erre aratáskor hiányzott vagy 10-12 kockányi termény, amire éppen szükségem lett volna. Vajon ki garázdálkodhat a farmomon? Köszi a segítséget!

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem igazán írtál használható információt, mi is tűnt el szerinted, mit is hiányolsz az erdei tisztásról.

Konkrét szituációt, adatokkal időbeli pontosítással és az adott farm nevével, ID-számával tudunk csak vizsgálni.

Van azonban egy általános szabály, amit mindenkinek be kell tartani az egyes farmtevékenységek végzése közben:

Ezt a linket, zöld feliratú szöveget kellene elolvasni, és hasznosítani. A zöld szövegre kattintva a böngészőben új lap nyílik, ahol a link szerinti ismertető olvasható, tanulmányozható.

https://board-hu.farmerama.com/inde...-a-kilépéssel-frissítéssel-kapcsolatban.2088/

20. clarjud

clarjud Utánpótlás-írogató

A farm neve clarjud ID 23030318. A legutolsó eltűnésem ma délelőtt volt az erdei tisztáson, ahol az egyik event növényt termesztettem, és mint irtam jó pár kocka eltűnt, pontosabban üres volt. A pontos időpontokat az utóbbi időben nem tudom, de volt jó néhány, az elmúlt héten is. Érdekes, hogy mindig az erdei tisztáson, és mindig a jobb oldali kockákból. Elolvastam az infót, hát nem szoktam olyan gyorsan kilépni, tehát nem igazán hiszem hogy az lenne a probléma. Amúgy köszi a választ!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.