Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jani7474

jani7474 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudjátok mért nem lehet minden tárgyat ajándékozni van olyan amit nem engedett miért?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, olvasd el a füvészkert ismertetőjét, abban képekkel illusztrálva látod, hogyan kell a fejlesztést elvégezni...
    A gazdaköri feladattal építési terveket kapunk.
    Egyéb kellékek is szükségesek ahhoz, hogy a magasabb szintű építmény működhessen (több fát(+2db) tehessünk be az alap 6 db mellé.

Kattints kérlek a zöld színű szövegre, és a böngésződben új lapon azonnal olvasható a tájékoztató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/

3. mamarygen

Szia!

Nem minden tárgy ajándékozható.

Nincs mód arra, hogy minden elemről lista készüljön, mit lehet - mit nem lehet ajándékozni, cserélni.

Aranyszabály van életben: Ha a csere/ajándékozás felületén nem lehet látni (nem lehet kijelölni a menünkből), akkor az a tárgy nem csereképes/nem ajándékozható.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

4. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Valakitől kaptaerem magellán bükköt ! Hol találom ki küldte? Szeretném megköszönni neki!

5. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! Sajnos nem kaptam meg a neonos macskánála Bécs talányos tikifát. ID 24400208

6. mamarygen

Szia!

Ha ellenőrzést kérsz, meg kell adnod a farmnevedet és a hozzá tartozó ID-számot!

Jó lenne, ha azt is leírnád, ajándékba kaptad, vagy a cserés felületen. (gyorsíthatja a keresést, az ellenőrzést ez az adat)

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Talán azért, mert a "Bécs" se nem tiki, se nem fa. Farmos titokól, ezért a farmon keresd az állatos menüben.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Ezt nem értem!
    1000.db.-l több szupertápot beleöltem a jelenlegi játékba és nem tudok kész lenni vele.
    Elvileg kaptam Bébiboomra plusz állatot, mégis sehol sincs az eredmény, a kész event.
    Mi lehet a baj? Tenyésztettem sok egeret is szinte ugyanott topogok mint a kezdetekkor.
    Csak rá ment a sok táp a semmire, miért?

9. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Az ajándékozásnál ha csak kaptad. Ha cserére raktad fel akkor pedig a cserénél.

10. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

A
    Köszi megjelent a csere felületen kaptam !

11. Damas2010

Damas2010 Utánpótlás-írogató

Ez milyen dolog, hogy veszek a piacon 4 egérmuskétást és nincs sehol, de a pénz eltűnik?

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kénék.

13. Belange333

Belange333 Junior szaki

Szia! Sosem voltam prémiumgazda,a kárpótlási csomagban mégis kaptam 50 farmaranyat,örültem neki!Biztosan jár nekem is?Lehet később visszaveszik,ha még marad belőle?
    Köszönöm
    ID:7718462

14. Kékmadár1

15. Damas2010

Damas2010 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, jó lenne.
    Damas2010 id: 1191159

16. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte.
    Csak 3db-t vásároltál a piacon nem 4-et. Amik rendben meg is vannak a pajtádban.
    upload_2018-5-19_13-56-36.png

17. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

nem semmi ezek a kínaiak!!!Kaptunk ugye 400-at a kompenzációba,amit most nem lehet használni-boom is van!!Lejár a boom holnap 22-kor!!Utána a luxus bájital akció,ahol már lehet használni a luxus bájitalt-boom nélkül!!

18. Kékmadár1

Szia!
    Írásod nem tartalmaz kérdést. A panasztopikban ismételd meg kérlek. Onnan jut legkönnyebben az illetékesek tudomására.

19. mikuskasandorne

mikuskasandorne Járnitanuló

Sziasztok fókát szeretnék találni, hol keressem?Köszönöm előre is!

20. buffon9107

buffon9107 Utánpótlás-írogató

Szia! A fókamedencét a maja majmok szentélyének 8. szintjén tudod kiváltani aranybanánért.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.