Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tamaboy

tamaboy Járnitanuló

Sziasztok!Elkezdtem a krókuszt nemesíteni,milyen bónuszokkal vihető le a legrövidebbre az érésidő?Nincs leírás a 100 feletti növények nemesítéséről?

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az attól függ. Ha nullázni akarsz, akkor a Szupertrágya-imádat bónusz kell. Ha csak simán ülteted, akkor minden növénynél a Koránérő termés bónuszok csökkentenek a legtöbbet.

3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A farmos eventnél mindenem megvan ,a felhő és a rávalók is megvannak. de mégis visszadob az event oldalra .Várnom kell még a röpikre hogy kitudjam rakni őket ? De a kiírás szerint nem kötelező végig csinálni,vagy én értelmeztem rosszul, Válaszod köszönöm! id:21356122

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha visszadob a felhőről az event oldalra a rendszer, akkor a felhő még nincs a tulajdonodban.

Ehhez az egérke képzését be kell fejezned.

farmeres53.png

Még hiányzik az egér képzéséből a metszés feladat utolsó része.

Ha azzal készen leszel, akkor ébreszthetsz, és zárhatod a képzés szintjét.
    Megkapod a felhősort is.

rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok . Szép napot és jó munkát a farmocskákon . Nem találom az Igéző korallzátony csevegőjét . Vagy itt kellene keresnem ?

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

kincsembogaram67 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen a választ .

Szeretném ha utána lehetne nézni , hogy miért akadt meg a Lekvárfőző Műhelyemben a zöld csík ? Már nagyon régóta így van és szeretném látni , hogy most hol tartok . Köszönöm szépen a választ és a segítséget .

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.6.18
  8. mamarygen

Szia!

Utána lehet nézni nagyon sok dolognak. De kell hozzá a farmnév, és a vonatkozó ID-szám.

A lekvárfőző műhelyedben elérted az 5. szintet?

Ha igen, akkor az az utolsó szint. Ott, abban a fokozatban "telezöld" a sáv, nincs további szint már.

Ha csak emiatt volt az aggodalmad, akkor megnyugodhatsz.

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  9. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok! Tudom, hogy van egy topic, de nem találom. Teljesitettem a farmos eventet, de a csibekihivásra azt irja ki, hogy nincs az eszköztáramban. Szeretnék segitséget kérni. ID 8922744
    Köszönöm!

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben kiteszed a kerge kerted jobb felső részéhez, akkor a rendszer jogosan írja ki, hogy nincs az eszköztáradban.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Huuu, akkor bocsánat! Tegnap este néhányat lecseréltem, a neveket nem is néztem, csak a tp pontokat. Sietek is, megnézem.
    Köszönöm szépen!!!

12. castellina00

castellina00 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az reális, hogy talányos tenyészetből egérlyuk fejlődött ki?

13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Színes (sárga, narancs, piros és rózsaszín) ólfejlesztések természetesen a Talányos tenyészetből kifejlődhetnek.
    Gondolom a Nálad kifejlődött egérlyuk sem alap, hanem a fentiek valamelyike lett.
    Ha szeretnéd, hogy ellenőrizzük, akkor kérek szépen farmnevet és ID számot, mert ezekre szükségünk van hozzá.
    Ha emlékszel, hogy melyik Talányos tenyészet volt a szóban forgó, akkor azt még írd meg kérlek!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. castellina00

azért csodálkozom mert sima egérlyuk. farmnév castellina00 ID25817821.
    köszönöm szépen ha megnézed

15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Egy nagyon régi talányos tenyészetből fejlődött ki az egéról.
    Akkoriban az egér még titokállat volt, és így kaphattál belőle sima egérólat,

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. castellina00

köszönöm szépen

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Rendszer határozza meg, hogy épp milyen egyéni akciót ad be. Rengeteg féle akció típus van, sajnos nem tudom megmondani a darabszámot.

asdfghjkl7373 kedveli ezt.
  18. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, amennyiben tenyésztéssel meg tudom szerezni a kívánt mennyiségű haj csatot, akkor az eventnövénnyel mi tudok kezdeni, kell az valamihez. Többször átolvastam az ismertetőt, de ezt nem találom benne. Köszi Jucus

19. mamarygen

Szia!

Alternatív lehetőség az eventnövény termelése, majd a felröppenővel a megadott arányok szerint malomtermék készíthető.
    Így nem szükséges tenyészteni, mert a növény és a felröppenő malmozásával a lótusz hajcsathoz hozzájuthat a játékos, kiválthatja a szupertápot.
    Az állatok mennyiségét pedig pajtából is be lehet adni... ha van elegendő belőlük.

A leírásban ezek is olvashatók:

LÓTUSZ HAJCSAT:
    Kétféleképpen is hozzájuthatunk:
    - emlős, vagy madár, vagy hüllő tenyésztéskor kapunk garantáltan 1 db-ot (más kategóriájú állat tenyésztése nem ad ilyet)
    - malomban keverhetjük eventnövényből és felröppenőből (részletek a következő hozzászólásban)

Malomtermék

CSAK a farmos malom használható.
    A malomtermék 1 farmaranyért azonnal lekeverhető.

Lótusz hajcsat

Hozzávalók: 230 db fekete lótusz és 10 db hullámcsat
    Keverési idő: 5:40 perc (340 másodperc)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-fieszta-tenyésztős-event.16762/

20. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszönöm, nekem sajnos kellett-kell tenyészteni, mert nincs annyi értékű állatom - főleg hüllő - így akkor eventnövény nélkül is megvan-meglesz a felröppenő. Lényeg nem kell másra az eventnövény,Köszi Jucus

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.