Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

nem tudom --de ---nekem --mindenem meg van,mert én annak idején---mindet megcsináltam.Akkor miért teszi nekem be a ---felhősoroknál---.mivel---nem is engedi---megvenni----mivel már megvettem régen.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Tegnap tévesen kiosztásra került egy csomag a farmok kis hányadánál.
    A mai napon ezt visszakönyvelték (visszavették).

3. Othep

Szia.

Ezt a képet látod a Horgászboltban?
    Horgászbolt2.png
    A pirossal áthúzott felhősorokat már valóban megvásároltam. (Te is, ha a farmodon ezt látod.)
    Azért hagyták benn a készítők, hogy lássuk ezekkel már nincs teendő.

A mostani event felhősoráról pedig már fentebb írtam ezt:
    A Trópusi fogócska 2018 felhősort ebben az eventben nem megvásárolni lehet a Horgászboltból, hanem 50 horgászós minijáték lejátszása után kapod meg.

A paszulyon szürkén már az eventkezdéskor megjelenik a felhősor, de nem használható, amíg meg nem szerzed a felhősort 50 minijátékkal.
    Eventismertető:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rópusi-fogócska-újratöltve.16841/#post-888852

4. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! Érdeklődöm, hogy a gyapotvirág minek a termése?

5. annuska29

annuska29 Járnitanuló

sziasztok ma az event soran nyerten 45 csillagos érmet de most mar nincs sehol mi törtent vele hova lett valaszt köszönöm

6. Othep

Szia!

A gyapotvirág a gyapotfa termése.
    A Vadászat a vörös gyémántra című eventben szerezhettük meg.

orszámKépeNeveAlapXLXXLTermés neve Termés pajtaértéke Játékba kerülés módja
    1.[​IMG] Gyapotfa 20:00 óra - 12:00 óragyapotvirág 245 Event: Vadászat a vörös gyémántra
    Nem lehet megvásárolni. A termése viszont megvehető a piacon.
    Itt tájékozódhatsz kicsit a fákról:

https://board-hu.farmerama.com/inde...trágya-szupertrágya-víz-földek-vetőtábla.487/

Szia.
    Melyik eventen szerezted pontosan?
    A ma indult horgászós eventben, vagy a Farmkupában?
    Mennyi érméd volt és mennyit keresel?
    Nem lehetséges, hogy benéztél a fociüzletbe vagy a horgászboltba?
    Ahhoz, hogy meg tudjunk keresni valamit, ha szükséges, add meg kérlek a farmnevedet és az ID azonosítószámodat!

7. Mukso10XD

Mukso10XD Fórum-zöldfülű

Egy elég jelentős Buggal fordulnék hozzátok segítségért. teljesítettem a farm Kupa első 3 főbb állomását azaz az első 9 részt amiért kapnom kellett volna 1 norfolki-fenyőt, egy chillei-fenyőt, és egy szemfogkefe műhelyt ennek ellenére amikor vissza mentem a farmomra egyedül a norfolki fenyő volt bent a fáknál... se chille-i fenyőt se a szemfogkefélő műhelyt nem kaptam meg. Nem, nem raktam le, Igen rendesen átnéztem a raktáramat, nem nem vagyok kezdő 80as szinttel, végig csináltam a bronz-ezüst-arany kitűzős részeket, igen kiírta, hogy megkaptam a nyereményt érte, nem nem került a raktrába, igen frissítettem F5-el akkor sem dobta be, szeretném megkapni az egyéb lehetőségeket/válaszokat, HOGY MIÉRT NINCS CHILEI FENYŐ ÉS SZEMFOGKEFÉLŐ MŰHELY A RAKTÁRAMBA HA TELJESÍTETTEM A KÜLDETÉSEKET CSERÉBE?
    Mukso10xD voltam.

Ilyet régen sosem csinált a farmerama a Farm Kupa 4 utolsó felvonásának 3 részén elvileg szereztem 6 különleges fát amikor kinyitottam volt köztük 2 lilaakác,1 piros-anjou körtefa, 1 barkócafa 1 kowhai virág fa, és 1 aranyeső virág fa ezzel szemben az utobbi kettőt szintén nem kaptam meg.... most meg a chillei fenyőt és a szemfogkefélőt...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.7.18
  8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mielőtt bármit is kijelentesz, hogy súlyos bugot szeretnél jelenteni.
    Bahama szigetről nem feledkeztél meg?

9. annuska29

annuska29 Járnitanuló

a horgász event soran mikor 3 gömbhalat nyerten akkor adta a 45 csillogos érmet

annuska29 ID2026616

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.7.18
  10. |Tamás|

Szia!

Igen, és ezzel most mi a probléma?

11. annuska29

annuska29 Járnitanuló

az hogy nem kaptan meg a érmeket de ezt mar tegnap este meg ma mar megirtan

12. |Tamás|

Az, hogy pontosan hol írtad meg és kinek azt nem tudom, nem nyomoztam ki, azonban ha egy helyen elkezdesz valamit, akkor jó lenne ott folytatnád.
    Jelenlegi event során nem garantáltan csillagos érmét kapunk jutalmul, ha összegyűjtöd a kellő mennyiségű halat, akkor egy listából random módon kapsz valamit.
    Kérlek, olvasd el az event részletes ismertetőjét.

13. **Jucus22**

**Jucus22** Fórum-zöldfülű

Kedves Modik!

Szeretném kérni a segítségetek, hogy melyik fórumban, topikban tudnék olvasni a paszuly müködéséről. Kezdetektől fogva játszom, már többször próbálkoztam, hogy csoportositsam a felhő sorokat, kedvenceket rakjak össze...stb. Sajnos magamtól nem jövök rá, hogyan is kellene:(Biztosan van a fórumon olyan topik ahol meg tudnám "tanulni".
    Előre is köszönöm a segítségeteket.

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Itt nézegess: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

15. **Jucus22**

16. annuska29

annuska29 Járnitanuló

en itt irtan mar nem egyszer de tudod mit nem erdekel mert mindig nektek van igazatok

17. annuska29

annuska29 Járnitanuló

szia a horgasz eventnel volt ,volt 7 érme es nyerten 3 gömbhalat es akkor nyerten de nem irta jova

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Minden felhőnek megvan a maga kategóriája. Ezeket baloldalt választhatod ki. Minden felhősort látod a maga kategóriájában is, és a Minden felhősor kategóriában is. Ha a felhősor baloldalán, a nagy kör tetején lévő jelre kattintasz, akkor beteszed a felhőt a Kedvencekbe. Onnantól kezdve ott is látod. Ha egy felhőt egy helyen learatsz, akkor természetesen minden csoportban is learatva látod, így ha egy kategória összes felhőjét learatod, az itteni felhők a Kedvencekben is learatódnak - vagyis nem helyezed át a felhőt, csak ott is megjelenik.
    Emiatt nekem az vált be, hogy a Kedvencekbe azokat a felhőket teszem be, amikre nem kell odafigyelni, arathatom, amikor csak akarom, mert csak TP-t, CSP-t, ládát, stb. adnak, vagy a bónuszuk olyan, amivel nem akarok foglalkozni. Az odafigyelést igénylő bónuszos felhősorokat a maguk kategóriájában nézem végig, kell-e aktiválni - itt sorrendbe is teszem őket, a Kedvencekben nem.
    A saját kategóriáján belül vagy a Kedvencekben lehetőséged van átrendezni a sorokat. A bal oldali nagy körnél, a felhő sorszáma alatt és felett találsz ehhez zöld léptetőgombokat. Ezekkel eggyel feljebb, illetve eggyel lejjebb teheted a felhősort (tapasztalatom szerint ez nem működik minden esetben; vannak olyan felhősorok, amik nem akarnak egy adott helynél vagy másik felhőnél feljebb menni - de az is igaz, hogy már régen foglalkoztam ezzel, azóta ezt ki is javíthatták).

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. **Jucus22**

Köszönöm szépen a segítséget! Elméletileg értem, este lesz időm vele bíbelődni, majd kiderül, hogy gyakorlatban is tudom e alkalmazni amit írtál:)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. -feki69-

-feki69- Utánpótlás-írogató

Sziasztok

szeretném megkérdezni, hogy a tengeri malacot hogyan lehet megszerezni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.