Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Csak ott fejti ki a hatását, ahová ki van téve.
    Egy lehetőséged van azért, ha ki szeretnéd terjeszteni a hatását: be kell adnod a bölcs tölgynél az élő legenda 2 rúnánál.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/
    12. Élő legenda II (Élő legenda rúnán keresztül érhető el)
    1 db Pannit lehet beadni a Legenda II-be. Így ez az egy dekor minden területen növeli a felröppenők esélyét 5%-kal.
    Ára: 400 csillag

inanna11 kedveli ezt.
  2. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Ha valaki az összes októberi eventet megcsinálta teljesen, akkor a Banyatanyának mostanra teljesnek kéne lennie? Mert én mindegyik eventet befejeztem, viszont van lemaradásom a Banyatanyáknál. :( Köszönöm szépen a választ!

3. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

viszont gondolom nem vettél farmaranyért így nem lesz teljes

edina242 kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mostanra kellene teljesnek lennie a banya tanyának. Ahhoz, hogy teljes legyen, minden eventet meg kellett csinálni így októberben, és voltak buktatok is, hisz például a sütemény a sötétség eventnél figyelni kellett, hogy mit választasz. Ezen kívül 10 fejlesztést FA-ért lehet venni amivel elkészül teljesen a banya tanya.

edina242 kedveli ezt.
  5. Beccaria

Beccaria Járnitanuló

Sziasztok, farmmunkásokat szeretnék venni, de még mimcs az akció. Mikor lesz? köszi

6. |Tamás|

7. edina242

edina242 Fórummogul

Szia! Köszönöm szépen a gyors válaszod! Igen minden eventtel végeztem, felhőim is megvannak. És csak a Kísérteties banyatanya 1.szintnél tartok. Igaz farmaranyért nem vettem fejlesztést. Ennyit kihagytam volna az általad említett eventben? :( Most elég szomorú lettem, de nincsen ennyi farmaranyam.

8. Beccaria

Beccaria Járnitanuló

9. *boszi*

*boszi* Aktív író

Sziasztok!

Lejárt a denevérpostám. Ha kitörlöm, eltűnik, vagy újra kitehető? Nem találom az ismertetőjét.
    Köszi a választ, további szép napot!

10. |Tamás|

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha nem vásároltál hozzá egy fejlesztést sem, akkor ez a maximum. Eventben nem hagytál ki semmit.

edina242 kedveli ezt.
  12. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Az izzó bükkfa xxl-es változata benne volt valamelyik gazdaköri feladatban! Melyik volt az, nem találom.

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Xxl változat nincs a gazdakörben. Alapfa van a Reszketés a holdfényben feladatban.

14. csendi1

csendi1 Fórumprofi

köszi! Akkor eventben lehetett szerezni? én valahonnan szereztem, csak nem tudom kitenni, mert az alap még nincs meg

15. edina242

edina242 Fórummogul

Szia! Komolyan?? Azt hittem ha végigcsináljuk az eventeket, akkor megkapjuk az összes fejlesztést. :( Köszönöm a válaszod! :) Pedig elkezdtem visszanézni az eventismertetőket és összeszámolni,hogy hol buktam el. De akkor mindegy.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. Kékmadár1

17. csendi1

csendi1 Fórumprofi

18. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok írjátok már meg,hogy házi kedvenc futtatóra mit lehet vagy miket lehet kitenni. Addig nem fejlesztem amíg ezt nem tudom. Köszi ,

19. Kékmadár1

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. boka007

boka007 Haladó

sziasztok!

Mályvacukor kísértetről szeretnék többet megtudni... eszik e vagy isszák??? hol lehet ennek utánaolvasni? kösziiii!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.