Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kocop

kocop Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítést. A főtérről elértem!

2. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Sziasztok ! A segítségeteket kérném, - lehet béna vagyok kicsit - nem találom a Varázsfákat , pedig 2 db-t is kiváltottam. Az egyiket a Tölgyesből, a másikat Farmpengőért. Legyetek szívesek megmondani, hol keressem Őket. Sem a fák között, sem a váza ikon alatt nem leltem meg . Köszönöm szépen.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A váza ikon alatt, a dekorációs tárgyak között kell legyen, ha még nem helyezted ki a kerge kertbe, kincses szigetre, vagy a szokott farmos, szigetes részekre.

Ha nem boldogulsz, akkor farmnév és ID-szám segítségével utánanézünk, hol kóborolnak a varázsfáid.

4. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Nagyon szépen köszönöm, megleltem a kis csavargókat. További szép napot,jó játékot kívánok. Szia Zsuzsa.

5. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

A csibém véletlenül elküldött, lehet valamit tenni ezügyben.

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

helyett
    Szia!
    Sajnos semmit nem lehet tenni.
    Nincs lehetőség rá hogy visszakapd. Sajnálom!:(

bendi1121 kedveli ezt.
  7. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Ok. Csak sajnálom, egy iskolás volt.

8. Kékmadár1

Továbbra is segítheted támogathatod. :)Mindössze a csibepont marad el amit küldhetne.

9. durnieva

durnieva Fórummogul

segitséget kérek hogy lehet a Vértölgycsemetéhez jutni?

10. Kékmadár1

durnieva kedveli ezt.
  11. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni, van 2 trutyi malmom aminek a terméke a trutyi, kerestem a rémtermékeknél, de trutyi név alatt nem találtam semmit, csak a trutyi szörnyet de azt nem a trutyi malom adja.
    Szerettem volna megnézni eddig mennyi trutyim van de sehol nem találom, ebben kérném a segítségeteket, hogy hol keressem, mert a rémtermékeknél és a tápoknál nincs.
    Köszönöm előre a választ.
    Üdv: KataMara

12. Kékmadár1

Szia!
    Pajtában a minden kategóriánál látható a mennyisége. De itt nagyon sok az adat. Lelassulhat lefagyhat a számítógép miatta.
    De könnyebben ellenőrizheted a gazdaköri feladatoknál. Az unatkozó trutyi feladat beadandói között láthatod mennyi van a pajtádban.

13. KataMara

KataMara Fórumlakó

Köszönöm a gyors választ, igen a minden kategóriánál lefagyott a gépem, de megkeresem a gazdakörit ez jó ötlet.
    Köszönöm:)

14. Únikornis23

Únikornis23 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Jó lenne ha lehetne videot nézni és ajándékot kapni ha megnézel egy videot!Örülnék neki ha lehetne videokat nézni!

15. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

A nagy búnyónál meg van a felhő de egész más a felhő elnevezése de megtaláltam --- de nem engedi kirakni a képeket eredetileg úgy volt hogy azt teszünk rá amit akarunk de miért lett így és holvannak ezek az ikonok amit mutat

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A mozi alapvetően egy reklámfelület, mely szponzorok által működik.
    Amennyiben nincs reklámozó "ügyfél", úgy nincs sajnos vetítés sem.

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Annyiban más a neve, hogy nem 2, hanem 3-as sorszám szerepel rajta, de tematikus.
    A vadon állatai felhősor 2
    • Lezárási idő: 23:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • 10.000 TP
      • 10.000 TP
      • 1 db tápos láda
    • Részben tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek, valamint 1 db tetszőleges 1x1-es dekor helyezhető rá. (Hal-áli támadás, Pillanatkép, Mosómedve móka)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-8#post-910761

18. .dolgos.

19. .dolgos.

Most már felfogtam csak azt nem értem a felhő meg van és nem jelzi zölddel . miért

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Rátetted a 3 megadott dekort, plusz egy tetszőleges 1x1-est?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.