Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A karácsonyi kalendáriumnál kaptad a bónuszládát?
    Ha igen, akkor ez azonnal induló bónusz és a bónuszrekeszek fölötti sávban fogod megtalálni.
    A farmod baloldalán, az eventóra alatt, a címereddel ellátott ikonra kattintva megleled.
    48 órás a bónusz.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. fuceru

fuceru Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget kérek. Befejeztem a télapó ajándéka sorozatot, és a bőséges piknik nincs meg, az összes többi igen. Hogy lehetséges?
    Egy másik probléma. Mostanában volt a nagy gesztenyevadászat felhősor. Azt is befejeztem. Mindenből 2 darab van, mégsem engedi kitenni. Miért?

Üdv: fuceru

3. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

A karácsonyi event utolsó ajándéka volt. Addig eljutottam hogy kinyitottam és láttam hogy 200% Tpont volt benne.. De innentől semmi. Ha azonnal induló, akkor a rekeszek felett ott kellene lennie, de már ötször végignéztem mert meg akartam nézni hogy mennyi időre szól. Sajnos nem találom.

4. Wellwisher

Szia!

A Bőséges piknik dekor megkereséséhez kérlek, hogy farmnevet és ID számot adjál meg!

A Nagy gesztenyevadászat eventben megnyert dekorációs tárgyaid olyan speciális tárgyak, melyeket először ki kell helyezned a farmodon és az aratások után tudod a felhőre tenni őket.
    Az event ismertetőjét itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nagy-gesztenyevadászat.17360/#post-932255

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A ládás event ismertetőjében az van, hogy a ládából bontott bónusz a termékekhez hasonlóan az éléskamrába kerül, és onnan lehet aktiválni. Mivel nekem még sosem volt ilyen ládám, nem mindegy, hogy kibontom, és azonnal indul a nem-is-tudom-akkor-még-hogy-milyen bónusz, vagy akkor aktiválom, amikor nekem az a legmegfelelőbb. Most melyik az igaz?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszláda-vásár.17345/#post-930471

6. Wellwisher

Így már könnyebben tudok segíteni :)
    Erre gondoltál:
    imgpsh_fullsize.png

A láda nyitását követően az Éléskamra polcára került a láda tartalma, mely nem azonnal induló bónusz, hanem Te aktiválhatod akkor, amikor ez számodra a legmegfelelőbb lesz.

7. Wellwisher

Szia!

Nálam volt a félreértés a kalendárium sorvégi dobozával kapcsolatban.
    Természetesen a Ládás ismertetőben nincs semmi hiba.

-BombadilToma- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Sajnos nálam nem újul meg. Mióta létezik, amit megvettem, az át van húzva pirossal. Valamit bővült a kínálat, de még akkor sem változott nálam semmi. Megköszönöm, ha valaki ránéz a kínálatomra. /ez egy kicsit viccesen hangzik/ ID 9805208 Köszönöm!

9. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia,jó reggelt !
    Van 2 kacsakata virágfüggönyöm,és nem tudom kihelyezni, miért?
    ID: 22211372
    lizikertje

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

..
    Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Minden rendben van a farmárudában nálad.
    A különleges fülön áthúzott termékek, PL: varázsfa, 200db szupertáp, bagoly, varjú tojások, Csak egyszer voltak kiválthatók. De ezen a fülön is van még bőven lehetőséged a vásárlása.
    A limitált fülön szereplő termékek hamarosan, Januárban ismét megvásárolhatók lesznek.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

12. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Kékmadár1 kedveli ezt.
  13. tövismadár

tövismadár Utánpótlás-írogató

szia véletlenül kikapáltam az alap dekor kacsa Kata koszorúját nem találom nem tudom a fejlesztéseket kirakni

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Dekoriációs menübe visszakerül, Kérlek használd a kereső mezőt, miután a "minden"-re állítod a szűrőt.

15. tövismadár

sajnos ott sincs

ID: 5019430 tövismadár

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.12.18
  16. |Tamás|

De sajnos ott van...

tövismadár.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. tövismadár

köszönöm látom én is de nem engedi kirakni

18. |Tamás|

Ami a képen felül van, azt kell kiraknod 2x2-es üres területre.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. tövismadár

köszönöm boldog karácsonyt kívánok

20. MissL

MissL Fórumprofi

Sziasztok, a felhősorból a Macskaművészet hiányzik. Hogy tudom majd megszerezni?

Boldog Karit mindenkinek! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.