Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dana64

Dana64 Haladó

2. Judy1618

Judy1618 Utánpótlás-írogató

Szia.A gyárat már utólag nem tudom megszerezni,mert le maradtam róla,a fejlesztései meg vannak,de nincs meg a gyáram?Meg azt szeretném kérdezni,hogy nincs lehetőség a dekorációs tárgyak törlésére,mert már annyi van,és nem szeretném használni sem,de így nagyon zavaró. Judy1618 ID: 46643727

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az alap gyárat magunknak kell megvásárolni a piros kosár, kombájn ikon alól, a szezonális cikkek csoportjából.

Te még erre nem költöttél.
    A képet a farmodon készítettem:
    Judy.png

Mit akarsz törölni és honnan?

A menüben sok ilyen tárgy elfér.
    Ha szisztematikusan keresünk, akkor arra is mód nyílik, a kereső szűrő segítségével. Ezzel a kényelmetlenségeket ki is lehet köszörülni.
    A szűrű beállítása lehet: időtartamra, tp-hozamra, vagy a menü lenyitásával még több opció közül is választhatunk.

Van olyan lehetőség az ajándékozás és kereskedelem mini eventben, hogy visszaadjuk a rendszernek nemcsak ólakat, fákat, hanem egyes dekorációs tárgyak is átválthatók a mini-event idején csengőpengőre.

De el is ajándékozhatók, mert van olyan gazda, aki kis értékű dekort keres pl. a nem tematikus felhőkre... ott jól elférnek, elférhetnek.

4. Marcipan2222

Marcipan2222 Junior szaki

sziasztok :)

a hibiszkuszlekvár melyik szinten készíthető és hogyan tudom megszerezni a jogot a főzőcskézéséhez?

5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

BackOffice kedveli ezt.
  6. Judy1618

Judy1618 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséget!!!

7. olgipisti

olgipisti Fórum-zöldfülű

sziasztok !Abban szeretnék segítséget kérni , a gazdaköriben megoldottam a füvészkert 2.3. szintet de nem tudom hol találom a fejlesztéseket .id 1828067 előre is kösz

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A gazdaköri feladat nem ad füvészkertet vagy fejlesztést.
    Egyéb más mellet, építési tervet kapunk, ami szükséges a füvészkert fejlesztéséhez.

Részletesen a zöld feliratokra kattintva olvashatsz a különböző raktárházakról:

9. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Szeretném kérdezni,. hogy a mandragóra hol található. Már minden egyes növényt, fatermést végignéztem, az enciklopédiát is átnézten, de nem találom. Szégyellem, hogy ezt kell kérdeznem, de ezt csak segitséggel tudom megfejteni. Köszönöm, hogy ilyen kérdést tettem fel.

10. Kékmadár1

Szia!
    Mandragóra az Alkimista mesterség különleges alapanyaga.
    Ezt is ugyanúgy felröppenőként kapjuk mint pl: a sót vagy a cukrot.
    Napi ajándékként is küldhető:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...esterség-laboratórium-az-ipari-parkban.13647/

11. olgipisti

olgipisti Fórum-zöldfülű

köszönöm válaszodat

12. guitarhero76

guitarhero76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudna esetleg valaki érthetö magyarázatot adni arra, hogy miért kezdödnek es zárodnak az eventek délután 2-kor??????? :( (Tisztelet a nagyon nagyon kevés kivételnek). Miért nem lehet mondjuk este 8-kor vége egy eventnek????????????? Elöre is köszönöm a választ.

13. Kékmadár1

Szia!
    Ez egy nemzetközi játék. A világ minden pontján játszható. Van ahol este, van ahol hajnal van, az eventek indulásakor, zárásakor.
    A kora délutáni időpont a központ döntése. Ennek okáról konkrét információin nincsenek.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. guitarhero76

guitarhero76 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ :)

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy lehetséges magyarázat az, hogy így beleesik a fejlesztők munkaidejébe.

16. Intervallia

Intervallia Utánpótlás-írogató

A hangyaösvény eventnél felhasználtam a +1 eventnövény növelőt és nincs hatása. Azt írja: Betakarítási bónusz minden játékmezőn. A leírásban nem találtam olyan részt, ahol ezt leírták volna. Miért nem működik? Akkor most tök feleslegesen használtam fel?
    IntervalliaID: 2381609

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az eventismertetőben egyértelműen jelezve lett, hogy vizen és trágyán kívül SEMMI nem fejti ki hatását az eventes területen.
    Ennek megfelelően tehát feleslegesen használtad fel a bónuszt

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. *boszi*

*boszi* Aktív író

Sziasztok!

Lehet elkerülte a figyelmem, de most januárban nem ad 21 nap után kitehetőt Rackó? Mert a 21. napi belépésnél 150 db ásót kapunk....

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. *boszi*

*boszi* Aktív író

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.