Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rézike43

Rézike43 Járnitanuló

Köszi, megtaláltam :D

2. muskátlii

muskátlii Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A múltkor volt egy akció,amikor megvásároltam az Arkádia és az Eldorádó felhősort.Sajnos azt hittem hogy mindenestől akciós,és csak most látom,hogy a felhőre rakható dekorok nem automatikusan jártak a felhősorral,mert nekem hiányzik a jó része.
    Megkérdezhetem hogy a hiányzókhoz hogy juthatok hozzá?Azok nélkül feleslegesen vettem meg a felhőt,csak feketén ásítoznak.

3. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Sziasztok! Sok száz kitevőt nem tudok követni, és már a nevüket sem tudom, mikor mit melyik felhőre szereztem....a Pocok légyfogó a Ládás válogatásból volt szerezhető. Nem tudom nekem van-e, ha van hol?? Nincs olyan lehetőség, hogy a saját dekorjaimat tudjam megnézni, mim van és mi nincs? Köszönöm!

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Majd biztosan lesznek még akcióban a dekorok, figyeld a hivatalos közleményeket.
    1 dekor = 899 ft. Minden akció idején 1-1 vásárolható belőle, így a 2 felhőre minimum 2 akciót kell figyelned.

5. |Tamás|

Szia!

Megnyitod a dekorációs menüt, átállítod a "mindenre"-re majd a jobb felső sarokban van egy kereső mező. Elkezded beírni a nevét, és már látod is, hogy van-e a menüben.
    Földeken egyesével kell átnézni, vagy letarolod az egészet, és akkor az első verziós keresési mód működik.

Flowers66 kedveli ezt.
  6. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Kérdésem, hogy az agyagedényt hogyan lehet előállítani! Köszönöm szépen!

7. |Tamás|

8. Anyóca61

Anyóca61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném tudni, hogy a gazdaköriből hova lett a Tengeri szimfónia feladat ? Még nincs 14 óra.
    A segítséget előre is köszönöm.

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Bár már elmúlt 14:00 óra és új feladatsor van.
    De az aktuális napi feladat eltűnik az eventórából ha azt teljesítettük.
    Gazdakörben a befejezett feladatoknál még látható másnap 14:00-ig. Az újabb feladat kezdetéig.

10. Zuzu55

Zuzu55 Utánpótlás-írogató

Hali !
    Van 1 Tavaszi fám . Betermett, adott valamit de nem tudom mit ??
    Csak Tp-ad ??
    Köszi .
    Zuzu55

11. Kékmadár1

Szia!
    Igen csak tp-t ad.
    Egy régi, 2011-es event nyereménye volt. A neve ellenére nem fa. Dekorációs tárgy kategóriába tartozik.

12. Zuzu55

Zuzu55 Utánpótlás-írogató

Köszi !!

13. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, van egy nagyon régi szomszédom, aki ma küldött egy baglyot angolul, ahogy én nem tudok, a googlet hívtam segítségül. Szüksége volna 2 fára a fordítás szerint zsidó fára és mexikói ciprusra, sajnos nem tudtam beazonosítani, ebben kéném a segítséget, milyen fákra gondolt? Az eredti szöveg: I also need 2 trees the Jewish tree and the Mexikan cypress.
    Köszönöm

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ilyen nevű fák nincsenek a játékban. A "Jewish tree" talán a "Judas tree", vagyis júdásfa lehet. A "Mexican cypress" pedig talán a mocsárciprus, de az az angol verzióba "Ahuehuete Tree" néven került be.
    Szerintem ő se angol, és ő is guglit használt a fordításhoz, de ez csak egy tipp... Többre mész, ha a saját nyelvén küldi el a fák neveit, mert arra már rá tudsz keresni, kiegészítve a "farmerama" keresőszóval.
    És Kékmadárnak is igaza lehet (nem tudom, miért törölte a hsz-át), a tiszafa angol neve "Yew tree".

Utoljára szerkesztett: 9.3.19
    Kékmadár1 kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a válaszod

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. Kékmadár1

Szia!

Tiszafa és mocsári ciprus a két fa vélhetőleg!
    A szomszédod is fordítóval dolgozhat valószínűleg. Próbáld meg leírni hogy a saját nyelvén írja meg a kérését. Azon a nyelven belépve a farmra már könnyebben beazonosítható.

17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen, már megírtam neki, remélem kiderül milyen fát szeretne.

18. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Sziasztok. Mit tudnák tenni ,hogy a nádsípos részt megtudjam csinálni ? Ugyan is elfelejtettem oda tenni Metronómot. Kérlek segítsetek. !

19. Kékmadár1

Szia!
    A feladatnak azon része már véget ért. Nem is látható már.
    Sajnos már semmit nem lehet tenni.

Az eventet nem tudod már maximálisan teljesíteni, de a kimaradt fejlesztés nélkül is lehet még megfelelő számú metronómod a többi feladat teljesítéséhez.
    A felhősort is megszerezheted még gond nélkül.

https://board-hu.farmerama.com/inde...-órás-gazdaköri-küldetések.17798/#post-976890

20. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Sziasztok ,az szeretném kérdezni hogy van nekem vulkánbungalló fejlesztésem keresem az alap dekort de nem találom nagyon megköszönném a segitséget

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.