Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Most már nálam megjelent és meg is vásároltam.
    Nem volt szükség géptakarításra.

Othep és mebajah kedveli ezt.
  2. barbapapa13

barbapapa13 Fórum-zöldfülű

https://kepkuldes.com/image/6VXoC3
    Azért én hozzátenném ,hogy nem egyértelmű a felhővásár !! Itt azt írja ezeket a jutalmazó tárgyakat tartalmazza !! és nem azt hogy külön kell megvenni !! Ez már többször volt így a felhő vásárlásnál ,talán ki kellene emelni hogy külön kell a csomagokat megvenni és nem utólag PIROS betűkkel kiírni hogy csak üres felhőt lehet venni !!!!!!

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nézd meg az eredeti hirdetményt:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csodás-tulipán-felhősor-vásár.17893/
    Ilyen, amióta kitették, nem utólagos módosítás történt benne. Sajnálom, hogy így jártál, de a játékon belüli szűkszavú, sokszor rosszul fordított feliratok már annyiszor okoztak problémát, hogy mindig a fórum hivatalos közleményeiből érdemes tájékozódni - ott sokkal precízebb információkhoz juthatunk. Én már régóta el sem olvasom azokat a játékon belüli kiírásokat, mert semmi értelme. Igazad van, ha azt mondod, félreérthető, és ez nem helyes, de szerencsére van lehetőségünk tájékozódni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia és nagyon köszönöm. Most már látható az összes ajánlat.

Othep kedveli ezt.
  5. Accra24

Accra24 Aktív író

megvettem egy csodás tulipán felhősort , ahhoz nem kellene megkapnom a rávaló elemeket?

6. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Már kellene látni a felhőre kitehető dolgok csomagját? Sajnos nálam nincs ilyen

Kiegészíteném a kérdések sorát azzal, hogy a festő csomagban nem elírás a
    2150000-s 15 X megszerezhető TP?

Utoljára szerkesztett: 4.4.19
  7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem.
    A felhősora külön kell megvenni a dekorokat.
    FONTOS!
    Ebben az akcióban CSAK A FELHŐT tudjuk megvásárolni.
    A rávaló dekorokat korábbi akciók során már megvásárolhattuk,
    vagy a párhuzamosan futó akcióban most is megszerezhetjük.

Kélek olvasd el a tájékoztatót a zöld felirata kattintva!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csodás-tulipán-felhősor-vásár.17893/

8. Kékmadár1

Szia!
    A jelenlegi akcióban vásárolható Csodás tulipán felhősor nem tartalmazza a rá való tárgyakat.
    Azokat külön-külön csomagban lehet megvásárolni!

Virágfestés csomag
    Havermackó csomag
    Gyepek ura csomag
    Jack ajándékcsomagja

A csomagokról a zöld feliratra kattintva olvashatsz részletesen.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/speciális-dekor-vásár-2019-április.17905/

A speciális, meghatározott számban aratható dekorokról az alábbi linkre kattintva találsz részletes leírást.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/

9. Accra24

Accra24 Aktív író

ez milyen dolog már, gratulálok !!*****, mert nem olvas mindenki mindig regényeket a fórumon, ott a lehetőség, nem adott tájékoztatást, rögtön a fizetésre ugrott. A**** tanul a hibából. de hol a gazdakörből a péntekig tartó farmkorszerüsítési event, mert az is eltűnt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.4.19
  10. Kékmadár1

A farmkorszerűsítés event gazdaköri küldetését bizonyára befejezted már. Az event végéig még láthatod a gazdakör szűrő funkcióját használva a befejezett kategóriát kiválasztva.

11. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszönöm, olvastam, csak itt a fórumon írta valaki, hogy várja a csomagot. Kösz, tisztában vagyok mindennel, csak a "gyepek ura" és a "havermackó" kihelyezhető tárgyat kerestem.

12. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves rozsazsuzsa!

A hiba elhárításra került a Központ tájékoztatása szerint, így mindegyik csomag vásárolható mindenki számára. Amennyiben ezeket a csomagokat megvetted, úgy a hozzájuk tartozó dekort a szokott módon, a váza ikon alól tudod elővarázsolni, ha ki szeretnéd helyezni.

Ha a virágfestés csomagra gondolsz, annak a dekorjáról ezt írja az ismertető:
    Virágfestés
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: szint szorozva 10.000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint 10 órán keresztül 20%-kal csökkenti az állatos ólak érési idejét
    A speciális tulajdonságát elveszített dekor szint szorozva 125 TP/BTP-t ad.

Learatható: 15-ször

Nem elírás, ténylegesen szint * 10.000 TP/BTP jön az aratásából, de csak az első 15 alkalommal.

Kérlek, ha egy moderátor válaszol Neked, utána ne az eredeti hozzászólásodat egészítsd ki egy újabb kérdéssel, mert nem feltétlenül nézzük vissza újra meg újra a már megválaszolt hozzászólásokat. Nyugodtan írj új kérdést, ha valami még az eszedbe jut! :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. éccsanya

éccsanya Járnitanuló

szia más piacon nem tudsz árulni csak a sajátodon sajnos szoval hiába van feltéve hogy van elado abbol amibol neked kell a 20-as piacon ha te a 12-en vagy

14. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Elnézést a késői válaszért! Csak most néztem meg, hogy megvásárolható-e a reklamált csomag és igen! Nekem is géptakarítás nélkül látható. Köszönöm! :)

15. durnieva

durnieva Fórummogul

segitséget szeretnék kérni értetlen vagyok tudja valaki hogy mik ezek aj és furcsa grafikák a fák helyet a raktárba?ID40620183

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tedd meg kérlek, hogy képpel illusztrálod, mi a furcsaság a "raktáradban".

Kép készítéséhez segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

Ha meg tudod tenni, egy másik böngészőből a farmodra lépve megtekintenéd a a "fura" ikonokat?

Lehetséges, hogy megjelenítési gond állt elő nálad.

Ezt leghamarább egy gyors, pár pillanatot igénybe vevő takarítással meg lehet oldani.

17. durnieva

durnieva Fórummogul

köszönöm a segitséget helyre állt a rend

18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Kb. egy hete tapasztalom, hogy a belépést követő első "kapavágásnál" is megjelenik egy pillanatra valami tájékoztatatás olyan, mint amikor betölt a játék. Olvashatatlan, csak egyetlen pillanatra tűnik fel, csak arra jó, hogy megakassza a ritmust. Meg lehet-e tőle valahogy szabadaulni? Nagyon idegesítő, hogy nem kezd el aratni, csak a második kattra akár kézzel, akár géppel dolgozom. (Mostam-főztem-takarítottam).
    Segítséget köszönöm.

GYuGYu1003 kedveli ezt.
  19. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Készítettem egy farmfotót, majd link másolása, ezt beillesztettem az egyik szomszédomnak szóló levélbe, elküldtem, de nem lehet megnyitni. Mit csináltam rosszul?

20. Kékmadár1

Szia!
    A farmpostával küldött linkek igen nehezen kimásolhatók.
    A kapott levélben előbb a válasz gombra kell kattintani, mintha válaszolni szeretnénk a levélre. Ezután van mód esetleg a kimásolásukra némi kísérletezéssel.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.