Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan hogy érted, hogy nem működik?
    Be kell kapcsolni az eventfelületen, hogy megjelenjenek a karakterek (pipa legyen bent). Amennyiben nem jönnek elő, akkor frissíteni kell a játékot.
    Elkezdenek megjelenni a karakterek (teliholdason a denevérek, gombaerdőben a macskatündérek). Rá katt a karakterre, majd oda kell nekik adni a megfelelő malomterméket.
    Játéktér alján jelenik meg egyszerre max 4 db.
    Egyéb más területeken nem látod őket, csak ezen a kettőn.

2. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszi a válasz de sajnos nem sikerül etetnem! Elküldöm az Id számom ha esetleg megnéznéd hogy mért nem sikerül nekem! ID11354999 kösz a segítség

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megnéztem a teliholdas területeken az állatkáidat ... éhesek, ennének...

Jól nézz szét, kérlek:

mamuci.png

mamuci44.png

PepperPotts kedveli ezt.
  4. -hubertus1956-

-hubertus1956- Utánpótlás-írogató

Azt szeretném kérdezni ,hogy ezek a bónuszok az event növényre illetve a teliholdasra is jó ?

A válasz előre is köszönöm !

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mindegyik bónuszról olvashatunk az információs buborékjában. Elég csak az egér mutatóját a menüben az ikon fölé húzni.

[​IMG]Növénybevételi bónuszTöbb termés a növények aratásakor az összes területen100%24:00arany
    [​IMG]Ólbevételi bónuszTöbb állat az ólak aratásakor az összes területen100%24:00arany
    [​IMG]Teljes bevételi bónusz SÁltalános termésbónusz mindenre az összes területen100%24:00gyémánt
    [​IMG]Teljes bevételi bónusz LÁltalános termésbónusz mindenre az összes területen200%24:00gyémánt

Igen, hat a teljes bevételi bónusz és a növénybevételi bónusz az eventnövényekre. (teliholdas területen is)

Az ólbevételi bónusz a teliholdas állatokat is gyarapítja betakarítás alkalmával a hatóidőn belül.

A rekeszes igényeket érdemes figyelni!

6. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszi!! a segítség!! Nem ott kerestem ahol kellet volna! További jó munkát!!

7. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Sziasztok!
    Az előbb a malomban indítottam 3 db detektíveszköz keverést, ki is írta, hogy 12 perc múlva kész lesz.
    Amikor visszanéztem a malomba, nem volt keverés, a növény pedig eltünt.
    Megnéznétek, hogy mi történt? Előre is köszönöm.
    kariatida ID: 14681158

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kollégám ellenőrizte:
    A malomtermékek elkészültek, hozzáadódtak a készletedhez.
    40 játékot játszottál eddig, 12 malomtermék lejátszható még.
    3 kezdő játék + 10 kosaras elem és 39 malomtermék készült, ez összesen 52 játékra elegendő.

kariatida.png

9. Puszika1966

Puszika1966 Junior szaki

Sziasztok ! Szeretném megkérdezni,hogy a rémítő vadaskert feladatnál 2 vadaskertet kapunk ? Mert a 4. feladat azt írja hogy egy sima az 5. pedig egy sima+fejlesztett 2. és a 4. feladatnál lévő simát barkáccsal lehet majd fejleszteni ? Köszönöm

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A rémítő vadaskert feladatban 2db. vadaskertet kapunk. A 4. és 5. gyémánt feladat teljesítésével.
    Az 5. gyémánt feladat teljesítése után megjelenik a rémítő vadaskert II gazdaköri feladat. Ebben a vadaskertek fejlesztéséhez szükséges építési terveket szerezhetjük meg. Ezt jelzi az 5. gyémánt részben a vadaskert 2.

11. demoke

demoke Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni!Lehet én nem tudok számolni,de kicsit kiakadtam.Az előbb pörgettem a szerencsekeréken 2db +1 termést,valamint egy 100%-os terménybónuszt,de sajna amikor arattam azt vettem észre,hogy csak 8 db-ot kaptam!! :( Most én nem tudok számolni,vagy szórakozik velem valaki vagy valami??? Mert hát ugye azt tudjuk,hogy 4+2 az 6+ ha ehhez hozzáadom a 100%-ot az már 12.Nekem legalább is! :)
    A válasz és a segítséget előre is köszönöm!!!

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A bónuszok mindig az alapmennyiségre számolódnak rá. Az 1x1 ad 2 termést. 100%-kal +2, csatnival még +2 és a két darab +1-es bónusszal még +2. Vagyis az összesen 8, minden rendben van. A plusz 100% nem fogja növelni sem a RACS, sem a más bónuszok miatt kapott plusz terméseket, csakis az alapmennyiséget.

Ribiszke és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. demoke

demoke Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors válasz,hát egy kicsit elkeseredtem e miatt,de majd túl teszem magam rajta! :) :) :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  14. Puszika1966

Puszika1966 Junior szaki

Sziasztok ! 10 órától írja a munkás előfizetést de nem találom a menüben, miért. köszi

15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Egy kis késéssel de elindult az akció. Egy ki és belépés után nálad is megjelenik!

Puszika1966 kedveli ezt.
  16. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szervusztok, legyen szép a napotok:)
    Régi játékos vagyok, de most elakadtam egy ládánál. "Rémes dolgok jutalmazó tárgya" láda nem tudom honnan, miből jött.
    Kérlek segíts, hogy láthassam lesz-e még belőle, vagy csak ez az egy van.
    Próbáltam keresni a kitett holmik között, de ott nincs olyan tárgyam, ami ezt adná.
    A felhő pedig annyira sok, hogy nem tudtam végig böngészni. Ha nektek ez könnyebben megy, kérlek nézd, és mond meg nekem. Ha nektek is át kell nyálazni a felhőket, akkor ne vesződjetek vele. Valamikor majd csak eljutok a végére :(
    Segítséget előre is köszönöm szépen:)
    Üdv:
    Zsófi

17. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Zsófi0101!

A Rémes dolgok jutalmazótárgya láda a tavaly októberi, Ládás válogatás teliholdas elemekkel nevű , vagy a jelenleg futó Csócsáló szörnyecskék event során került a birtokodba.

Amit adhat:
    A láda kínálatából egy tárgy kerül a tulajdonunkba a bontást követően!
    A láda tartalma: Kellemes szendergés, Pillangókeringő, Kis esőcsináló, Tündéri szivárvány, Házi kísértet, Gyáva madárijesztő, Tél boszorkány, Repülő róka, Nagy belépő, Egy kis szúrás, Death metal, Kísérteties gyertyatartó, Boszorkány egyszeregy, Boszorkányüst, Édes-rémes házikó, Vérmaci, Modern boszorkányseprű, Rémszöcske, Hu-hú!, Csápfoci, Fortyogó puncs, Varázslómalac üsttel, Halloween varjú, Kísértetkastély, Szörnyágy.

Utoljára szerkesztett: 28.4.19
    ibiocskacsekes kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Kedves PP! :)
    A most futó Csócsáló szörnyecskék eventben is kapunk 1 ilyen ládát. :)

19. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Ninett79!

Jogos...javítom.

Zsófi0101 és Ninett79 kedveli ezt.
  20. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Kedves PepperPotts :)
    Ismét igyekeztem alaposan átnézni a felhősorokat, de én ilyen sort nem találtam.
    Vagy vak vagyok, vagy valóban nincs ilyen ládám.
    Ha nem nagy kérés, kérlek nézzél be a felhőmre, és add meg a felhősor számát. Remélem így megtalálom, ha létezik ....
    Amit a mostani event adott azt találtam csak meg.
    Kedvességedet előre is köszönöm szépen:)
    Zsófi
    Gazda: Zsófi0101ID: 3246475

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.