Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. klari5050

klari5050 Junior szaki

Sziasztok! Hol találom a sütőtök történetek Dekort? Váza alatt, kirakva nincs.Id 23845534

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Miért az alap dekort keresed?
    Már fejlesztést , fejlesztéseket is tettél rá, így a neve változott. Vagyis kihelyezted valamikor már.

A farmodon az esőerdőben megnézheted magad is:

klari5050.png

3. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Sziasztok ! Répás almás csatnit hogyan lehet készíteni?

4. klari5050

klari5050 Junior szaki

Köszönöm a segitséget.

5. mamarygen

Szia!

Répás - almás csatni:

• A lekvárfőző üzemben a 4. szinten elérhető recept.
    • Amit ad ha elfogyasztjuk: +2 termés szántóföldi növényeknél, 18 órán keresztül.
    • Ha beadjátok a termelésbe, 180 pontot ér.
    • Megvásárolható a gazdaboltban (199 FA) a mesterség 4. szintjének elérésével

6. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

A leírást köszönöm, csak ez így egy burkolt vásárlási kényszer amibe az oldal késztet azáltal, hogy a 8 órás ikon termése mondjuk 6-14-22 órakor van és annak aratása az új dekor ráhelyezése a 24 órán túl esik. Olvasgatom a külföldi fórumokat, ahol sokan teszik a rossz megjegyzéseiket evvel kapcsolatban, de mondjuk az első napot ahol 14.000 órakor érkezett az event de még nem volt biztos a jó működése, azaz vársz, majd 10 óra múlva lehet fejleszteni, akkor lett meg az ikon. Ugye ha jól számolok 14.00 + 10 óra pár perc az éjfél utáni időpont amire nem igazán fog értelmes ember fennmaradni, marad a korai aratás pl 5-6 körül, amivel bukik ez a fantasztikus event, melyben tegnap is elbuktam a fejlesztést és emiatt a mai is bukni fog.
    Az oldal részéről a 7 órás ikon korrekt lépés lehetett volna és nem is lehetett volna azt mondani, hogy pénzéhes oldal továbblépett, így viszont 2 nap semmit tevés után csak a fentiekre gondolok. Nem fogok 350Ft-t fizetni egy virtuális oldalnak a semmiért. Még ha ezt várja el akkor sem.

Cincilke kedveli ezt.
  7. Galadriel*

Galadriel* Fórum-zöldfülű

Szép napot!
    Ezen a farmomon ma délelőtt a lufiban cseréltem egy papaufát egy neon kaméleon ólra. Az Ajánlat kezelése -- Bevétel fülön ott is van, de az ól nem érkezett meg. Csak az van, amit egy event alkalmával szereztem.
    Kérem segítsetek, hogy idetaláljon a kaméleonom. Előre is köszönöm.

Gazda: Galadriel*
    ID: 31098761

8. mamarygen

Szia!

Ki várja el tőled?

A cég biztosan nem. Ajánlatot tesz minden esetben.

Akit érdekel, aki szeretné magáénak tudni, az dönt, fizet-e érte.

Nem kell az önmegfelelési kényszert a cég nyakába varrni!

Költés nélkül is van játék. Van szórakozás, csak ezt a helyén illik kezelni.

Egyéni célok mentén is lehet haladni. Nem versenyszerűen, nem másokhoz mérve magunkat. A mókuskereket magunk hajtjuk.

9. mamarygen

Szia!

Ez látszik az Ajánlat kezelése ablakban a Bevétel kapcsoló alatt:

Galadriel.png

Az ellenőrző panelen is ez a bevétel és ez a küldés szerepel.

Galadriel* kedveli ezt.
  10. Galadriel*

Galadriel* Fórum-zöldfülű

Jajjjjjjjjjjjjjjj! Már nem tudok olvasni sem! Bocsika!

11. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok!Szeretném megkérdezni, hogy van 246 felhősorom.Hogyan tudnám egyszerre megnézni?Az összes felhősor fülre kattintottam de csak valami 101 -et ad ki.A keresőbe próbáltam beírni de így sem sikerült.Köszönöm a választ.

12. mamarygen

Szia!

Nálam ez látszik a paszulypatrónus ablakában:
    felkősorok.png 34 aratható a teljes készletből, a 295 db felhősorból

A jobb oldali navigáló gomb (le-fel) kattintásával 3-3 felhősor látszik oldalanként. Oldalszám az ablak jobb alsó sarkában.

Ebben az összes felhősor kategóriában minden megszerzett felhő megvan.

A szűrő a felhősorok nevére keres rá, ha nem találnánk.

13. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Hú köszönöm most már rájöttem:p:D

14. erika-elvira36

erika-elvira36 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Bio-fúnyirót keresek van valakinek felesleges?

15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy a cserére kitett tárgyak visszakerülnek-e automatikusan a pajtába, vagy be kell szedjem a csereidő lejártáig. Előre is köszönöm a választ..

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Visszakerülnek maguktól is, azonban nem azonnal, így célszerű inkább törölni.

krisztabanya kedveli ezt.
  18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot kívánok.

Kedves modi a segítséged szeretném kérni.
    Jelenleg az "Elegáns lombház5" fejlesztésem van meg, de emlékezetem szerint az 5 db vásárláson kívül minden eventen megszereztem a lombházzal kapcsolatos fejlesztéseket.
    Így azonban már a "Bámulatos lombház1" fejlesztésemnek kellene lennie mamarygen táblázata szerint - https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/lombház-dekor-2019-május.18000/#post-1001567 -.
    Szeretném megkérdezni, ellenőrízhető-e, hogy az eddigi eventek során valóban megszereztem ezeket a fejlesztéseke ?
    ID:25421571

Köszönöm.

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A ma 2-től elérhető Titkos recept 6. gazdaköri feladatban szerezheted meg az utolsót.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titkos-recept.18124/#post-1001288

-ágianyu33- és Fatther kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

-ágianyu33- és -BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.