Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Valami segítséget kérnék. ID 9805208 vagyok. Minden rendben működik, csak a piacon a trágya nem jelenik meg . A darabszám látható, de egyébként minden üres. Minden más kinyitható, ha rá klikkelek. Segítsetek légyszi.!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Lehet, hogy csak megjelenítési probléma.
    Nézz rá egy másik böngészőből.
    Utána nem árthat egy CCleaner-es takarítás sem. :)

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mivel egy váratlan karbantartásról volt szó, így az előzetes tájékoztatásra nem volt lehetőség.

4. Szama

Szama Fórum veteránja

Jó reggelt!
    Szeretnék segítséget kérni a nemesítéses bónusz rekeszekkel és nemesítéssel kapcsolatban, sajnos az enciklopédiában nem találtam választ. Nekem nemesítve van a szegfű, van gesztenyés felhő is, így tudok vele nulla percezni. Viszont sikerült megszereznem most a krókusznál azt a két nemesítést, amivel a felhő nélkül is lehet nullapercezni ( ha jól értettem Toma erről szóló írását). Az lenne a kérdésem, hogy 4 rekeszem van, és szeretném betenni a krókusz két nemesítését is, viszont nem szeretném elveszíteni a szegfűvel való nulla percezés lehetőségét sem, melyik bónuszok szükségesek a szegfű esetében a nulla percezéshez? Valamint, hogy kelleni fog e a krókuszhoz víz+trágya is a két szupertrágyás bónusz mellé a nulla percezéshez?
    Szegfűnél van most bent a rekeszben bónuszként: szupertrágya-imádat, koránérő termés, bioimádat.
    Krókusznál rendelkezem a trágyaimádat együttes csomaggal, a szupertrágya-imádattal, koránérő terméssel, vízimádat bónusszal.
    Köszönöm előre is a segítséget!
    Szép napot!

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Amit a rekeszből törölsz, az nem vész el, csak nem fog hatni. De bármikor visszahelyezheted a rekeszbe. Arra kell csak odafigyelni, hogy amit kitörölsz, az még 24 órán át a rekeszben marad (hacsak rá nem szánsz 8 FA-t az azonnali törlésére).
    A felsoroltakból csak a szupertrágya-imádat kell a szegfű nullpercéhez.
    A krókusznál is csak a két szupertrágyára ható bónusz kell.
    Fentieken kívül a tölgy rúnája, a karácsonyi süti és a fehér ártatlanság termékek kellenek (krókuszon kívül minden más növényhez a gesztenyés felhő is). Na meg persze a szupertrágya... Se víz, se trágya nem kell, így az azokra ható bónuszokra sincs szükség. A nullpercezés lényege éppen az, hogy a szupertrágya hatékonysága 100% vagy afeletti, így minden mástól (egyéb bónuszok, víz, trágya, föld típusa) függetlenül a növény azonnal beérik.
    Zárójelben: miért fontos Neked a szegfűvel való nullperc is, amikor ott a krókusz? A krókusz TP-je és pajtaértéke sokkal magasabb. A szegfűnek nincs értelmes barkácsra ható bónusza. Ráadásul a szupertrágya-imádat bónuszának van egy negatív mellékhatása: időnként 2 szupertrágyát használsz. A krókusz is virág, így ugyanazok a termésbónuszos felhők hatnak rá, mint a szegfűre. A krókusznál a trágyaimádat együttes csomag bónusza plusz termést is ad KK használatakor, vagyis komforton a KK nem +6, hanem +9 termést ad. Semmi sem szól a szegfű mellett... Zárójel bezárva.

Szama, GYuGYu1003 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Sziasztok!Segítséget kérek: hol tudok kriptakaktuszt szerezni és hogyan tudok hororparadicsomólhoz tápot keverni. Válaszotokat köszönöm.

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg alapvetően sehonnan. De nézd meg a menüdben, nincs-e "kísértet" talányos fád, abból ugyanis kifejlődhet. Van olyan régebbi teliholdas gazdaköri is, amiben lehet ilyen titokfa. Cserenapon majd próbálhatsz szerezni.
    A horrroparadicsomólhoz pedig a farmos malomban lehet tápot keverni. (Mivel a szupertáp már nem akkora kincs, mint 1-2 évvel ezelőtt, mert elég sok szerezhető eventekből-gazdakörből; én a teliholdas ólakhoz egy ideje nem keverek tápot, hanem szupertáppal etetem őket. Szupertáp farmpengőért is szerezhető a Farmárudában. Így elég jelentős mennyiségű teliholdas növény megtakarítható értelmesebb célokra.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Tudom, nem ide tartozik, de nem tudom hova lehetne írni.
    Rackó a mai napra 3 órás munkás kupont ígért, és Fotóbomba dekort adott.
    Nem zavar, de ilyen még tudtommal nem volt, hogy Rackó tévedett.

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nincs semmilyen zavar ebben a helyzetben.

A mai, június 21-i ajándék az 1 db 3 órás kupon.

De, minden hónap 21-dik napján egy dekor is megilleti azt a gazdát, aki átveszi a megelőző napokon a fekete bárány ajándékait.

Ma ezt is megkapjuk, megkaphatjuk, ha eddig, a hónap minden napján meglátogattuk Rackót!

rackó 21 napi.png

Rackó 2019. júniusi dekor ajándéka Fotóbomba névre hallgat.

Akkor jutunk hozzá, amikor Rackó ládájáról a harmadik lakat is lehullik.
    Ehhez 21 átvétel kell. Tehát legkorábban 2019. június 21-én tudjuk megszerezni.

A dekor tulajdonságairól >>ITT<< olvashattok.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm! Figyelmetlen voltam, bocsánat.

11. Marik33

Marik33 Törekvő

Szervusztok nem kaptam meg a kompenzációs ajándékot.Kerestem a kamrába és nincs.
    Vajon miért ha tudjátok irjátok meg .Előre is köszönöm.

12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Átvetted a hírek felületén az ajándékot?
    Ha nem, nincs mit keresni a pajtában.

13. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok, Kriptamécsest hol lehet szerezni ?

14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kriptamécses kaktuszt jelenleg csak talányos fa bontásából tudsz szerezni.
    Amennyiben Boszorkányos holmik ládája, vagy Teliholdas láda van a raktáradban, úgy azok bontásából érkezhet termés is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. durnieva

durnieva Fórummogul

nagy kérdés az összes lámpa ég alul is zöld pipa minden mezőn és a felhősor hol van mit kell még csinálnom?ID40620183

16. *boszi*

*boszi* Aktív író

Sziasztok! Mit tud ez a dekor vagy mi ez: természetfeletti kézbesítés - nem találok róla semmi leírást. Segítenétek?!
    Köszi

17. mamarygen

Szia!

A teliholdas újdonságok bejelentő közleményében szerepelnek az új elemek, köztük ez a tárgy is, amit kérdezel:

Természet feletti kézbesítés
    Hozzájutási lehetőség: Jack boltjában
    Kiváltásához: 20 éji barka, 1.000 éjvirág, 2.000 vámpírparadicsom, 2.000 vérpáfrány, 3.000 kísértet szükséges
    Érési idő: 22:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: szint x 9 TP / BTP
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő)

18. mamarygen

Szia!

Ez az event nem a régebbi mechanikával teljesíthető!

Figyelem!
    Az event mechanikája módosult a korábbiakhoz képest:
    Az alapvető cél az, hogy a különféle mintázatokat elkészítsük.
    - Ha készen vagyunk egy mintával, akkor "váltsuk be" az érte járó nyereményt.
    - Minden mintázat csak egyszer készíthető el. (Utána elhalványul.)

- Ügyeljünk arra, hogy csak az elkészíteni szánt minta lámpácskáihoz adjuk be a hozzávalókat, mert ha beváltjuk a mintát, minden lámpácskánk kialszik (függetlenül attól, hogy eleme volt-e az adott mintázatnak, vagy sem).

Ha egy mintázat minden lámpácskája világít, akkor megjelenik egy zöld pipa [​IMG] .
    Ha ezt a mintát szeretnénk beváltani, akkor kattintsunk erre a pipára, majd utána a 10. számmal jelölt "Szállítás" gombra.
    Ha ezt megtettük, minden lámpa kialszik és újra kezdhetjük a következő mintázatot.
    Fontos: csak azokat a lámpákat kapcsoljuk fel a beadásokkal, amik a kiválasztott mintázathoz szükségesek. Ugyanis a mintázat beváltása után minden kialszik és elveszik az is, amit esetleg nem oda szántunk volna.

Tedd meg, hogy egy alakzatot teljesítesz, azokat a lámpásokat váltsd be, amelyek körül a kék karikák is megjelentek.

A következő lépés ismét egy újabb alakzat teljesítése.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-szentjánosbogár-rajzás.18224/

19. katus541954

katus541954 Utánpótlás-írogató

Szevasztok,kb fél órával ezelőtt megvásároltam az ujonnan beajánlott tripla felhő sort,de nem enged semmit rárakni,mindig visszairányit a vásárláshoz..le is vonták az árát a kártyámról de nem engedi használni..

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek egy ki és belépés után ellenőrizd a felhősort.

Ha ezután sem sikerül, farmnevet és ID számot kérnék az ellenőrzéshez.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.