Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

A szegfűt kinemesítettem teljesen.
    Melyik az a 3 legfontosabb kör /lehetőség/ amit bejelöljek
    a rövidítés érdekében ?
    Előre is köszönöm szépen.

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ez attól függ, mire akarod használni. Ha nullázni akarsz, akkor a Szupertrágya-imádat bónusz kell csak. Ha szegfűt akarsz termelni normál módon, szupertrágya nélkül, akkor a Koránérő termés bónusz kell. Ha locsolsz, akkor a víz hatékonyságát növeli a Bioimádat bónusz - ez a trágyára is hat. Más érésidőre ható bónusz nincs a szegfűnél.
    Azt is tudni kell, hogy ha rekeszbe teszed a nemesítést, azzal nem betonoztad be. Onnan bármikor kiveheted, a kinemesített bónusz nem fog elveszni, később bármikor visszateheted. Viszont ha törölsz egy bónuszt a rekeszből, az még 24 órán át aktív, és csak ennek leteltével tudsz mást tenni a helyére.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. mdi1

mdi1 Törekvő

Mit kellene tennem, hogy tudjak páfrányt vásárolni?
    A piros kosárnál nem található.
    Előre is köszönöm a választ.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Páfrány az egy különleges növény, nem vásárolható a gazdaboltban, azonban a piacon tudsz szerezni.

Hozzátartozó eventben lehetett egy dekort szerezni, aminek az aratásával tudunk kezdőmennyiséghez jutni, ha nem akarunk venni a piacon.

5. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Felröpi beszerzés miatt nemesítettem ki ezt a két növényt.
    Ugye a krókuszra ugyanez érvényes ???
    Bocsánat - ezt a kérdést kifelejtettem az előző levelemből......
    Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A szegfűnél megszerzett nemesítésbónuszok csak a szegfűre hatnak, másra nem. Ha krókuszt szeretnél termelni, akkor azt is ki kell nemesítened, ha rövidíteni szeretnél az érésidején.
    Felröpiszerzésre olyan növényeket érdemes kinemesíteni, amelyek érésideje a legjobban rövidíthető: szögletes gabona, málna, lóhere, macskagyökér. Az érésidőre, valamint a vízre (esetleg a trágyára) ható bónuszok kellenek. Itt találod a témáról egy korábbi írásomat: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-985344

Rozi472 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. erko63

erko63 Járnitanuló

Szia! Segítségre van szükségem: nem tudom van-e ősfenyőm. Kétszer is végig böngésztem a kint lévő fáim és a raktárt, de nem találom. Viszont van pár fenyőmagom (fatermésem) - lehet, hogy ezeket valamelyik ládából nyertem? Előre is köszönöm: erko63 ID14569449

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Rendelkezel ilyen fával, méghozzá a szédült szántó jobb alsó tájékán az user id magasságában keresd.

9. erko63

erko63 Járnitanuló

Nagyon köszönöm!

10. Halászné

Halászné Járnitanuló

Sziasztok! A GYIK-ban úgy láttam, hogy a vérvörös koktélt a természetgyógyászat 5. szintjétől lehet késziteni. Nekem mind az 5 szint megvan, de a recept sehol. Mégsem ott kell keresnem?

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A vérvörös koktél receptjét akciós vásárlásban lehetett megszerezni más teliholdas receptek társaságában.

2017. októberében hirdettek ilyen vásárt a Játék készítői.

Ha abban az időben nem vásároltad meg a receptet, akkor csak a piacon tudsz hozzájutni ehhez a termékhez.

12. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Sziasztok! Piacozással kapcsolatos a kérdésem. Tegnapelőtt kitettem a piacra 6x50 db trágyát az akkor megengedett legmagasabb árért, 3.432/db CSP-ért, hogy növelni tudjam a trágyadombom kapacitását a következő eventre. A kitételkor a legalacsonyabb ár 1.200 CSP/db körül mozgott. Ma ismét tettem volna ki trágyát a piacra és megdöbbentem, hogy eltűnt a méregdrágán árult termékem. Nem hiszem, hogy az utolsó nap bárki is megvette volna ennyi pénzért. Ráadásul az 1.032.600 CSP beérkezése sem látszik a farmomon. (Ezt most másodszor tapasztaltam, de először nem akartam elhinni, ezért most részletes adatokat írtam fel.) Ha tudtok, szíveskedjetek utána nézni. Fáradozásotokat előre is köszönöm.
    Steinmacher ID: 6998127

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tegnap délután megvásárolták az egészet (2019-06-25 17:39:20) és rendben meg is kaptad az ellenértékét.

Ribiszke és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Nagyon köszönöm a gyors és kielégítő választ. Szép napot nektek.

Csocsoovb kedveli ezt.
  15. -egon680707-

-egon680707- Fórum-zöldfülű

hello pontosan mikor lesz vége az éjszakai eventnek?

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

17. wacek54

wacek54 Junior szaki

sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy kriptamécses fát hol tudok szerezni? Titokfa? Gazdakör? Jack boltja?

18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kriptamécses kaktuszt jelenleg csak talányos fa bontásából tudsz szerezni.
    Amennyiben Boszorkányos holmik ládája, vagy Teliholdas láda van a raktáradban, úgy azok bontásából érkezhet termés is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem tudom mit csináltam, de a napi belépési bónuszom most 120.... de itt valami bibi van, mert
    ennek legalább 1000-nek kellene lennie, a lányom farmján, amit most én viszek a mai napon 999 a napi belépési
    bónuszok száma...
    Lehet, hogy elfelejtettem volna... nem akarom elhinni..
    Megtudnátok ezt nézni nekem?? vagy lehetetlen..?

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrző panelen nagyon kis intervallumban kereshető vissza a napi belépési ajándék átvétele, s ezzel a belépési sorozat alakulása.

Mivel írtad, hogy 120-dik napnál tart a számlálód, így ezt a mennyiséget nem lehetne visszanézni még akkor sem, ha megírtad volna a farmnevedet, és a farmhoz tartozó ID-számodat.

nyific kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.