Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Joegazda62

Joegazda62 Utánpótlás-írogató

valaki mondja meg vegre miert nem tudok sms ben farmaranyat venni ne kuldozgessen id oda

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Hol tartasz pontosan?
    Kiválasztottad melyik 2 feladatot csinálod meg? Adott szinten belül az 5. résznél tartasz? Van elegendő cuccod, hogy betudd adni?

3. |Tamás|

Szia!

Mint ahogy tegnap 2 helyen is mondtam, ezt fórumon nem tudjuk kideríteni, ehhez mindenképp a Support segítségét kell kérned.
    Előtted a döntés
    1: Írsz a Supportnak, kiderítjük mi a probléma, orvosoljuk és minden bizonnyal elérhető lesz ismét az SMS-es FA vásárlás
    2: Nem írsz a Supportnak, de akkor nem fogsz tudni SMS-ben FA-t venni.

Témát itt le is zárhatjuk (fórumon). Minden további ezzel kapcsolatos hozzászólásod azonnal törlésre fog kerülni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. durnieva

durnieva Fórummogul

igen a ezüst rudakon kivül nindentbeadtam az ezüst rud nem volt de már az is kész infos ablak van de nem tudom be adniID40620183

5. |Tamás|

Megnéztem hol tartasz.
    A 4. szint ezüstöt teljes mértékben befejezted tegnap (2019-06-29 15:32:02)
    Jobb oldalra is kell egy szín, azzal is kell foglalkozni.
    8 db ezüst rúd pedig le van keverve, de jelenleg nincs rá szükséged.

durnieva.png

6. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Amennyiben szintlépő csomagot vásárolunk, akkor az X%-kal több TP (teliholdas területek) betakarításkor 168 órán át szövegű sort használni nem tudjuk, mert -lehet csak én nem találom- nem lesznek a teliholdas területek nyitva. Ezért csak a dekoroknál érvényes.Jól értem?
    Köszönöm a válaszokat.

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia, így van.
    Jelenleg nincsenek nytva a Teliholdas termőterületek, de a dekoroknál tudod használni.
    Részlet az ismertetőből: "Taktikai tanács:
    - A teliholdas TP bónusz a teljes 168 óra időtartamban hasznot hoz a Kísértetjárta kúria dekorjainak aratásánál, ezzel lehet számolni."

8. -*valaki*-

-*valaki*- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Most vettem észre,hogy a Boldog karácsony felhősorról hiányzik a Napsütés-rituálé elem.Sehol nem találom,tudnátok segíteni?A többi farmomon megvan.Jó lenne,ha lenne kereső minden oldalon,ne kéne leszedni mindent!Jó lenne,ha megküldenétek!Köszi!

Utoljára szerkesztett: 1.7.19
  9. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Biztos én vagyok a bugyuta, de megjelent nálam egy felhősor amire teliholdas dekorokat lehet rakni.
    Nekem az a furcsa hogy én az összes teliholdas gazdaköri feladatott megcsináltam tehát onnan nem lehet.
    A másik furcsaság, hogy egy 2x2-es dekort rá tudtam tenni, pedig én minden eventnél ügyelek arra hogy üres vagy részlegesen feltöltött felhősorom ne legyen, viszont a többi dekorra azt írta hogy nincs a birtokomban.
    Leszedtem az összes teliholdas dekort nem volt köztük a felhősorra rakható.
    Köszönöm előre is a választ.
    Üdv:KataMari
    Gazda: Ibolya51ID: 10494510

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Vélhetőleg erről van szó:
    Teliholdas éj 3 felhősor
    Hozzájutási lehetőség: Trutyis tisztító gazdaköri feladat teljesítésével.
    Lezárási idő: 23:00 óra
    Kategória: Ültetési bónusz sorok
    Jutalom:
    - szint x 500 TP
    - 50 %-kal több TP teliholdas növényeknél 6 órán keresztül
    - 20 %-kal több TP teliholdas fáknál 6 órán keresztül
    Részben tematikus felhősor: Természetfeletti kézbesítés, Egy barlangi troll!, Kísértő kép, Ugrópók, 1 db 2x2-es tárgy

Ekkor került játékba:https://board-hu.farmerama.com/inde...gok-a-teliholdas-területen-2019-június.18221/
    A rávaló dekorokat (az egy szabadon választott kivételével) Jack boltjában tudod kiváltani.

11. KataMara

KataMara Fórumlakó

Köszi:)
    Tudtam hogy én vagyok a bugyuta mert nem olvastam el figyelmesen hogy a többi dekort a Jack boltjából kell kiváltani.:)
    Üdv!

12. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Nem olvastam róla hogy a limitált FARMPENGŐS kosárból kivették volna az arató gépet 30 farmpengőért -- még ugy sincs benn hogy pirossal áthúzva hogy elfogyott --- több farmon is megnéztem--- köszönöm a választ

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

14. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Frissítetek a MI KÁRUNKRA -- mindent csak egy oldalúan -- ez már nem játék ha nem vásárlási kényszer

15. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Úgy emlékszem, hogy volt egy kütyü, ami adta a csalánt......
    Melyik az ?
    Köszönöm szépen.

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem jól emlékszel. :(
    Nem a csalánhoz van ilyen egy db-os adományt nyújtó automata dekor.

Ezt a növényt a piros kosár alól és a piacról is lehet folyamatosan beszerezni. Majd ha van elegendő, termelést indítani a farmos területeken a felszaporítás érdekében.

A páfrány az a növény, amihez van e db-ot adó automata dekor:
    páfrányautomata.png

17. Bexter1218

Bexter1218 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet-e változatani a felhasználónevemet?

Gazda: Tündérvirág2001
    ID: 48442576

18. mamarygen

Szia!

Nem lehet a felhasználó nevet megváltoztatni!

Nincs erre mód!

19. JaniKlari

JaniKlari Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! A Maja szentélyben minden ajtot kiváltottam. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tovább, mert több ajtó is le van lakatolva, azokat hogyan lehet kinyitani, vagy ezzel vége a nyitogatásnak ? Előre is köszönöm a választ !

20. mamarygen

Szia!

Mit értesz azon, hogy minden ajtót kiváltottál?

A Maja majmok szentélyében kamrák vannak.

Ezeket a kamrákat a templomba belépve, az alsó sorban láthatod:
    kamrák.png

Ha az egyes kamrák jelére kattintasz, akkor a kamra belsejében találod a fák, növények, állatok, esetleg a tenyésztések szobrait, mindenhol más.
    Ez a felosztás látható az alábbi linkre kattintva, hogy be tudd azonosítani nálad mi van, mi látható, mi van már kiváltva, mit használsz, milyen dolgok várnak arra, hogy tulajdonba vedd azokat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/#post-882881

Ezeket az adott kamrás dolgokat további arany banánokért lehet megszerezni.

Igen, minden kamra és a kamrákban található szobrok is kiváltandók az adott farmokon.

Ha a szobrokért a megfelelő mennyiségű arany banánokat "kifizetted", akkor a hozzájuk tartozó anyagokat a piros kosár alatt megvásárolhatod, majd termelheted, használhatod igényeid szerint.

A maja majmok szentélye leÍrása:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.