Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szervusztok, legyen szép a napotok:)
    Nagy kérdésem van. Lejárt az alábbi három dekor leszedhető ideje. Be is szedtem őket, de sajna elfelejtettem, hogy hova kellene őket kitennem. Végig néztem a közel 300 felhőmet, de vagy nincs ott helyük, vagy csak vak vagyok, ezért nem láttam egyik helyét sem.
    Ők azok:
    orrszarvu-buli, evőpálcikás kihívás, és a galléros izgalom.
    Kérlek segítsetek nekem.
    Köszönettel:
    Zsófi
    Gazda: Zsófi0101ID: 3246475

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Meglepetés ért ma.Sima pörgetéshez kattintottam és 107 lehetőségem jelentkezett.107/99 .Változott valami, vagy csak véletlen volt az egész?minden esetre én lepörgettem 90-re.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Azért nem találtad a helyüket, mert nincs felhő a Vadon állatai 10. eventben.

Az eventben felhősor nem nyerhető.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ztős-event-2019-augusztus.18433/#post-1020079

Szabadon használhatod tp-hez, vagy mérete alapján más felhőkre.

Zsófi0101 kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem változott semmi.

Azért lehet a 99-es limit felett is pörgetésed, mert valamely gazdaköri nyereményt közben megszerezted. Azok a nyeremények hozzáadódnak a szabad pörgetésekhez, nem vesznek el az éterben, ha a határszámot elérted.

Ismertetőből:

Szabad (normál) pörgetési jegy
    Színe:
    zöld
    Használható: normál módban

Maximálisan tárolható darabszám: 99
    Ha elértük ezt a határt, akkor a Rackótól kapott 5 db, a farmárudában vásárolt, a ládákból nyitott, a dekorokból és felhőkről aratott szabad pörgetések elvesznek.
    De!
    Gazdaköri-, vagy event jutalomként kapott szabad pörgetések akkor hozzáíródnak a darabszámhoz, ha elértük a 99-et.

genka53 és magdi06 kedveli ezt.
  5. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

BackOffice és mamarygen kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen.Most találkoztam először ilyen esettel.Meg vagyok nyugodva, már azt hittem ,hogy nem illet meg az hogy elpörgettem.

BackOffice kedveli ezt.
  7. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok

Nem lesz akciós farmmunkás vásárlási lehetőség mostanában?

Köszönöm

8. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! Bár elértem a 4. szintet a lekvárfőző üzemben, de nem tudok répás-almás csatnit készíteni? Mi ennek az oka? Ki kell váltanom valahol először? Köszönöm

Katka54 kedveli ezt.
  9. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A főtéren a gazdaboltban tudod farm aranyért kiváltani, de érdemes kivárni a gazdabolti akciót, mert sokkal olcsóbban tudsz hozzájutni

10. mester1

mester1 Járnitanuló

Szép estét mindenkinek! Érdeklődni szeretnék miért nem működik a nulla percezésem a krókusznál. Megvan a trágyaimádat együttes csomag és a szuper trágya imádat is.Kitettem a nemesített növényekhez,ültettem a farmon,meglocsoltam,szuper trágyát tettem rá és kiírta a 11 óra érést.Mit csináltam rosszul?

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Fehér ártatlanság és karácsonyi süti termékeket aktiválni kell ültetés előtt. Víz pedig nem kell.

genka53, Rozi472, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  12. damien

damien Haladó

Értem, hogy játék, és nem kötelező csinálni, de nem lehetne valahogy úgy, hogy ne menjen el az ember kedve? Miből állna kicsit másképp beállítani a dolgokat? Az ember elhasznál, mint pl. most én egy fajta 100.000.- feletti 20 óra érésidő feletti növényt, és 1 azaz egy darab nemesítést sem ad a rendszer. Nem akarok senkit megsérteni, de ez gusztustalan!!!

13. durnieva

durnieva Fórummogul

meg probálnám a nemesitést de nem adja az üvegházat mit csinálok rosszul segitsen valaki kéremId40620183

és most sikrüli bocsi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.8.19
  14. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok ,azt szeretném kérdezni,hogy hová tűnt a DARULAK alap ólam 17777046 boszi52 . köszönöm

15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A baha ültetvényen van kihelyezve az alap darulak.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. pycury

pycury Járnitanuló

Szasztok! Az édes kaland event alap,plusz 2 feladat amit megcsináltam..De nem találom a talányos fákat..Megnéznéd nekem? ID 12580996 Előre is köszi :)

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrizte:

Ma végeztél az event fő haladási sorával: 2019-08-13-án 08:56:53 órakor.
    Ezt követően az egyik, a csak fejadagos bónuszát teljesítetted:2019-08-13-én 08:58:21 órakor.
    A titokfás nyeremények bónuszát már nem sikerült megszerezned (a vízpárnák leadása nem sikerült).

18. pycury

pycury Járnitanuló

úgy emléxem 2 pluszt csináltam akkor az ólat sem? Szomorú vagyok.. de köszi

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Talán a félig sikerült beadást gondolod másodiknak, úgyhogy sajnos, nem sikerült az ólas sem. :(

20. klari5050

klari5050 Junior szaki

Sziasztok!Van egy bevételi bónuszom, gyémánt, 200 %-os , termény. Ez jó az event növényekre? Előre is kösz a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.