Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szira72

Szira72 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném fejleszteni a manufaktúrámat, de sajnos kevés a fakalapácsom. Azt vettem észre, hogy nagyon ritkán kerül bele egy barkácscuccba. Vettem is külön, meg az égig érő paszuly is ad rendszeresen, mégis alig kapok fakalapácsot.
    Mi ennek az oka?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A fakalapács nagyon ritka felröppenő.

Emiatt átgondoltan kell termelnünk, hogy a megfelelő mennyiséget használhassuk, ahogy bizonyos dolgokat meg szeretnénk szerezni.

Szerszámokra ható nemesítések listájából egy részlet:
    Fakalapács:
    karfiol: 1000×, nőszirom: 1000×, spárga: 750×

Érdemes a nemesítési folyamatot elkezdeni, fejleszteni, hogy tartalékolható legyen egy-egy frekventált barkács,ha a "szükség"
    úgy hozná.

Nemesítés:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

Játékostársak tapasztalatai külön topicban (régi hozzászólások átolvasása hatalmas segítséget jelenthet)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítési-tapasztalatok.12057/

jófarmerlány kedveli ezt.
  3. Szira72

Szira72 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ!

4. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Sziasztok icu1965 ID:24479957 vagyok. Vásároltam egy trópusi fa csomagot 224 farmaranyért amit nem találok sehol. Ha utána tudnátok nézni nagyon megköszönném. Sziasztok

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Trópusi fa csomag tartalma az alábbi fákból tevődik össze:
    2 db Csillaggyümölcsfa
    2 db Brazildiófa
    2 db Tűzvirágfa
    2 db Szentjanoskenyérfa

A fákat így egyenként keresd a Bahás menüdben.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Így már megvan köszönöm szépen. Igaz én arra számítottam hogy új fákat kapok ha ezt előre tudom nem veszem meg. Késő bánat de azért köszönöm, szép napot szia.

7. Othep

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. -réka85-

-réka85- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha segítene valaki: a Pihenő Rezeda dokit leszedtem, hogy áthelyezzem máshová, de sehol nincs az alapom. Elveszett a törléssel?
    -réka85-ID: 12224752

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem veszett el.
    A dekorok törléskor nem esnek szét alapra és fejlesztéseikre. Egyben maradnak. Ne az alapot, a fejlesztett néven keresd a menüben!

köszméte366 kedveli ezt.
  10. -réka85-

-réka85- Fórum-zöldfülű

Remek! Köszönöm szépen, sikerült! :)

Kékmadár1 kedveli ezt.
  11. köszméte366

köszméte366 Fórum-zöldfülű

Szervusztok!
    A segítségeteket kérem. Most kaptam az előbb Rezeda dokitól két Békás megmentőt más egyéb mellett, és azokat ki engedte rakni, a két Békás megmentőt pedig áthúzta. Amikor a dekoros ablakot kinyitottam akkor még nem volt áthúzva, csak ahogyan egyenként kirakosgattam, és a békás került volna sorra, addigra áthúzta. A Kúriába sem engedi kitenni. Nem értem miért engedik akkor a Rezeda dokit a farmomon árulni, amikor a drága FA-ért végül elnyert dekort nem használhatom?
    Ez most valami korlátozás miatt van, vagy valami más oka van? És vajon ha itt én nem tudom kitenni, akkor egy esetleges következő Ajándékozás és cserenapon engedi vajon elküldeni barátnak, hogy legalább ő hasznosíthassa?
    Köszönöm, hogy megnézitek a hiba okát.
    Gazda: egres366 ID: 55932440

12. Kékmadár1

Szia!
    A kúriába nem lehet kitenni a Békás megmentőt.
    A teliholdas területek kivételével minden más területre viszont igen.
    Kérlek próbáld meg máshol kihelyezni!

Cserélhető elem. Cserenapon van lehetőséged elcserélni vagy további dekorokat beszerezni.

köszméte366 kedveli ezt.
  13. köszméte366

köszméte366 Fórum-zöldfülű

Szervusz Kékmadár!
    Sikerült elérnem a szédült szántó megnyitását, de oda sem engedi kirakni. Sajnos a kerge kertet még nem tudom megnyitni, persze azért igyekszem, de valószínűleg az csak holnap lesz.

14. Kékmadár1

Szia!
    A szédült szántót ki kell előbb takarítani! Addig semmit nem lehet oda kitenni. Se fákat se ólakat se termőföldeket.
    Szomszédokat kell hozzá találnod.

A szomszédokról alábbi linkre kattintva olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

Javaslom neked az enciklopédia olvasását. Nagyon sok hasznos információ van benne a játékról.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-enciklopédia.6738/#post-21618

És ha valamit nem értesz, Kérdezz bátran!

-ágianyu33- és köszméte366 kedveli ezt.
  15. katalin64641

katalin64641 Utánpótlás-írogató

szép napot! érdeklődni szeretnék,miért nemlehetett cserenapokon eddig cserélni madárijesztőket,kőmadár házakat,mitikusokat,
    és kirándulásokat?

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A rövid válasz az, hogy ez a fejlesztők döntése. A hosszabb pedig, hogy ezek mind Party Pörgetés nyeremények, és a Party pörgetést valós pénzért (is) árulják. Időnként van akció is, amikor meg lehet vásárolni ezeket FA-ért (ami szintén valós pénzbe kerül). Szóval ez egy alapvetően fizetős játékelem, és a csere lehetősége ütközne a cég pénzügyi érdekeivel. Hozzáteszem, ingyen is kipörgethetők, tehát nem kizárólag pénzért lehet hozzájutni.

BackOffice kedveli ezt.
  17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, tedd hozzá, hogy "voltak"! Mert amiket Katalin keres, már nem pörgethetőek, tehát csak FA-ért vásárolhatóak, ha éppen beteszik akcióba. Ami pedig nem túl sűrűn fordul elő és akkor is csak néhány fajtát pécéznek ki. Pedig lehet, h. jó lenne fullra mindent bedobni egy-egy ilyen vásárláskor.

jófarmerlány kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igazad van, pongyolán fogalmaztam; de az érintett mondatban nem ezt szántam lényeges mondanivalónak.

19. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Kedves Modik! Várható valami változás,hogy a tabletten és mobilon játszók se legyenek kizárva az alsó 3 sor ajándék kűldéséből! Kűld mást egy két szomszédom de nem kérnek csak ha event felröpi lesz! Ezt igazságtalanságnak érzem főleg a barkácscucc hiányzik! Nem is nagyon játszom többed magammal együtt! Köszönöm!
    Köszönöm szépen a nem válaszol senki ez így marad!

20. Othep

Szia.

Nincs információnk a kérdéseddel kapcsolatban.
    Nem vagyok egy technikai zseni, ezért nem tudom, megoldható-e mobil esetében, de tabletnél esetleg használj egeret az ajándékküldés idejére.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.