Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

oké, nem kell bekapni azért mert keresem a megoldást arra, hogy miért nincs jóváírva az általam elküldött sms.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Távol áll tőlem, hogy Játékostársat harapjak! :)

Mindössze indoklást írtam magyarázattal.

~cicus~ és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Szia! Koréábban vásároltam megszereztem a mézfát, de sehol nem találom

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  5. miniszeri

miniszeri Fórum-zöldfülű

Sziasztok. érdeklődnék, hogy a kertek( vadas, füvész, manufaktúra) fejlesztéséhez szükséges fúrógépet hogy lehet szerezni?
    Köszönöm a választ.

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Fúrógép a Raktárházak aratásával szerezhető.

Kuzdern, -ágianyu33- és kovacstne kedveli ezt.
  7. miniszeri

miniszeri Fórum-zöldfülű

Kuzdern kedveli ezt.
  8. Othep

A fúrógép egy nagyon ritka felröppenő, de idővel összegyűlik majd a kívánt mennyiség.
    Légy türelemmel! :)

miniszeri, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Valaki tudna segíteni, hogy a "Segítők szabadnapja" felhősor hogy lehet beüzemelni? A pamacsokra való kitehetőket megszereztem, de az 1x1-esre valót a neve miatt nem fogadja el. Amit megnyertem annak a neve Ősztündér és a pamacsra Őszi Angyalt vár.
    Köszönöm, ha valaki felvilágosít a használatáról

10. Othep

Szia.

Az Ősztündér egy régebbi event dekorja.
    Biztos megszerezted az Őszi angyalt?
    Itt tudod kiváltani:

upload_2019-11-23_22-58-14.png

Kuzdern kedveli ezt.
  11. franyo121

Keves Othep!
    Kérlek nézd meg az alábbi képet, mert nem tudom, hogy mit rontottam el.

Egészen mostanáig abban a hitben voltam, hogy befejeztem az eventet. Ha van rá mód kérnék egy ellenőrzés! Farm név : franyo121 ID : 36281016. Előre is köszönöm szépen!

Utoljára szerkesztett: 24.11.19
  12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Még nem szerezted meg a dekor elemet. Bal oldalon láthatod a beadási ("+" jel) lehetőséget.

13. franyo121

Köszönöm szépen a választ! Nagyon naív voltam, mert azt hittem, hogy az előzetes táblázat szerint az első beadásért megkapom. Sajnos nem így történt. Most újra termelhetem a juharlevelet.

Utoljára szerkesztett: 24.11.19
    Kuzdern kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a táblázat a különleges szobákat tartalmazza, amiből 6 darab van; ezekbe az eventfelületen lévő zöld + gombokkal adhatod be a juharleveleket. A táblázat szerinti első szoba zöld gombja Nálad még ott van a felületen, vagyis oda még nem adtál be. Vagyis nem voltál naiv, csak elnéztél valamit; a kiírásnak megfelelően valóban megkaptad volna az első beadáskor a dekort, csak éppen ezt még nem teljesítetted. De idő van, még simán megcsinálhatod.

Kuzdern és Kékmadár1 kedveli ezt.
  15. franyo121

Szervusz!
    Elnézésedet kérem, nem vitatkozni szeretnék, csak az álláspontomat szeretném megmagyarázni. Ha megnézed a #8850-es hozzászólásomnál a képeket, akkor abból kiderül, hogy az 1x2-es és a 2x2-es kitevőket megkaptam. Sőt fel is tettem a felhőre. Itt megint csak az előzetes táblázatra hívatkozom, hogy a két utóbbit a 2. és a 3. beadás után megkaptam. Nem figyeltem meg, és utólag kideríthetettlen, hogy mit kaptam az első beadásért. Ezek alapján biztos, hogy az nem az Öszi Angyal volt az előzetes táblázattól eltérően.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Két táblázat van. Az egyik a beadási sorhoz tartozik, amelybe 12 alkalommal kell makk-kekszet beadni. Ennek végén megkaptad a felhőt, és minden lépésben egy-egy vén juharfát.
    A másik, amit Te is mutattál, a zöld gombokkal jelölt különleges szobákhoz tartozik. Ezekbe a vén juharfákról aratott leveleket kellett beadni; olyan sorrendben teljesíthetted őket, ahogy Neked tetszett. A 6 szobából 3 adta a dekorokat, kettő titokfát, illetve titokólat adott - ezek mindegyike egyszer volt teljesíthető. A 6. különleges szobából lehet korlátlanul vén juharfákat szerezni.
    Na mármost. Te teljesítetted a haladási sávot, amiért megkaptad a felhőt, de a dekorokat nem. Teljesítettél a 3 dekoros szoba közül kettőt (és a két titkosat is), amiért megkaptad a két dekort. De nem teljesítetted azt a szobát, ami az első dekort adja. Ez a szoba az eventfelület bal oldalán található, és a hozzátartozó beadandó/nyeremény adat az általad is hozott tábla első sorában van.
    Minden a kiírásnak megfelelően történt, csak elkeveredhettél a két táblázatban.

17. franyo121

Igazad van! Ott keveredtem meg, hogy az első figurát vettem az egyes szobának és a bal oldali "+" jelet nem számítottam annak. Ami minderre rásegített az volt hogy a baloldali "+" jelhez és az ilyen módon 2. szobába is 3000-3000 CsP értékű juharfa levelet kell beadni.

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  18. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Szia!
    Csak azt szeretném tudni, hogy mikor volt utóljára és mikorra várható a "fürge malom" előfizetés? Naponta játszom és még így nem jártam, hogy lemaradtam róla. Pedig rendszeresen kerestem a lehetőséget, esetleg elnéztem valamit?
    Előre is köszi a segítséget.
    üdv.: táti_eszti ID: 35048648

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ebben a hónapban, novemberben már volt.

November 17-18.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-előfizetés.18815/

Majd legközelebb december közepe táján várható a következő akció, ha a havi ütemezést megnézzük!

Van egy ilyen csatolt kedvezmény a prémium csomag vásárlásban. Ha nagyon-nagyon fontos lenne számodra a malom gyorsítása.

Itt olvashatsz arról.

20. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Köszönöm a segítséget!
    táti_eszti

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.