Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Azoknak a Játékosoknak kellene az önálló kliens alkalmazást letölteni a saját gépre, akiknek kisebb teljesítményű a számítógépük.

Ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-kliens-letölthető-unity-alapú-számítógépes-alkalmazás.20373/

Amennyiben a gépeden az elmúlt időszakban a flash változat mellett ki tudtad próbálni a unitys verziót, az működőképes volt, akkor nincs más teendőd.
    A szokásos módon az általad preferált böngészőből lépj a farmodra.
    Most unity alapon fog a játék megjelenni. Nincs 48 órán keresztül flash-re való átkapcsoló gomb.

Tehát ha így használható számodra a játék, még akkor is, ha lassabb, vagy nehezebb a területek, a funkciók elérése, akkor játssz ezzel a móddal.

Ribiszke kedveli ezt.
  2. mamarygen

Az e-mailben van egy számsor, azt be tudod írni?

Azt is javasoltam, hogy a vásárlás visszaigazolása e-mailedet is nézzed meg.
    Maga a vásárlás adatait jelzi, mennyit fizettél, mi az esetleges banki terhelés összege.

Ha így sem boldogulsz, akkor a Játék supportjának írj.
    Általános kérdéskör témát válaszd!
    Részletesen írj a folyamatról, add meg a paymentes válasz ticket számát.
    Fogalmazd a levélbe, hogy az ottani support válaszát nem tudod olvasni, ezért kéred a segítséget a magyar Supporterektől.
    Jegyezd le azt is, hogyan tudtál vásárolni. Milyen formával.

Közvetíteni fogják a pénzügyi csoporthoz a problémádat.

Ne feledd, további fórumos információ már nem jeleníthető meg itt sem, más körben sem. A levéltitok védelme érdekében, a saját adataid biztonsága érdekében is.

3. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm a választ. Tehát a support a következő lépés.

4. alievi

alievi Járnitanuló

Hol lehet az új verziót kikapcsolni!! Annyira lassú! Hol lehet beállítani, hogy a felhősor elemek ne ugráljanak, mert az animáció ki van kapcsolva, de nem ér semmit.

5. Zsegom

Zsegom Járnitanuló

Csak azt kérdezném,miért volt feltétlen szükséges ezt a jó játékot így "elcseszni" (finoman szólva) ? Nagyon sokan nem fognak tudni játszani vele,akik nagyon sok éve játszanak.Én meg talán azért hagyom abba mert van .hogy fél óra is eltelik mire felérek és akkor is lassú.Miért?...kérdezem ezerszer...miért????... MIÉRT??

6. mamarygen

7. kisgazda300887

kisgazda300887 Utánpótlás-írogató

sziasztok lehet hogy nem jó hely re írom elnézést akkor de
    nem lehetne e vissza állítani a régi farmer rámát mert ez így nem jó nem tölt be vagy ha igen állandóan lefagy ki lép vagy nagyon lassú így nem lehet vele játszani valami változás lesz ebben vagy valami segítség
    köszönöm szépen a választ előre is

editke2004 kedveli ezt.
  8. Zsegom

Zsegom Járnitanuló

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A türelmedet kérem. Dolgoznak a hibák javításán.

Ribiszke és editke2004 kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Szia!
    A flash megszűnik! Ez nem választás kérdése volt hanem kényszerű döntés.
    Dolgoznak a problémák megoldásán és biztosan a végére jutnak hamarosan.

Ribiszke kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Szia!
    A flash megszűnik. Ezzel nincs mit tenni.
    Ha a Unity verzió akadozik nálad. Javaslom a letölthető klienssel próbálkozz.
    Töltsd le és próbáld ki vele a játékot.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/

Ribiszke kedveli ezt.
  12. ad2780

ad2780 Fórum-zöldfülű

Szép estét a moderátoroknak! Az első dolog. Meg fog szűnni a flash! Azt megértem. Kidobhat még néha a játék vagy lefagy. Azt is megértem. Ha nem tudom emiatt kinyitni a naptárnál az aznapi házikót akkor mit tegyek? Sajnos nem tudok 0-24 a gép előtt lenni :( Előre is köszönöm a választ.

13. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan mi a problémád?
    Egyáltalán nem tudsz belépni a játékba?
    A Unity verzióval próbáltad? vagy a letölthető klienssel?

14. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

A letölthető klienssel léptem be. Sajnos. Most már a régi verzióval nem is tudok játszani? legalább is amíg van, mert ez nálam még mindég észvesztő, Forog a virág, nincs kurzor, szóval feladom.
    Nos visszaolvastam kicsit, akkör 48 órára mellőzzük egymást. Egyenlőre csak annyi időre, vagy végleg. Sajnálnám, de már proponáltam, hogy talán a játék szünetelhetne egy-két napig, míg javítani lehet a helyzeten.

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
  15. marikabandi

marikabandi Utánpótlás-írogató

Sziasztok szép estét nekem is az a problémám hogy egyáltalán nem tudok belépni a játékba a klienssel próbáltam de nem sikerül a
    letöltés sem ID 16446324 segítségeteket előre is köszönőm

16. Kékmadár1

Szia!
    jelenleg nincs.
    48 órás Unity tesztelés van. Utána még visszatér a Flash verzió.
    Ha a letölthető kliens akadozik, kérlek zárd be az ablakot és nyisd meg újra.

rozsazsuzsa és Ribiszke kedveli ezt.
  17. MyLittlieFarm

MyLittlieFarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Eddig nagyon jól ment a játék a mobilon is, ami nagy segitség volt eventeknél pl hogy időben tudjak aratni.De az uj verzió egyáltalán nem megy telefonon, és az intelligens kliens sem telepithető mobilra :( Mondjuk gépen is elég idegesítő mert lassu, vagy ugrál össze-vissza. Én eddig kikapcsolódtam a játékkal, de most csak felidegesitem vele magam :(((

18. Kékmadár1

Szia!
    Tapasztalatokat véleményeket, az aktuális csevegőbe írd meg kérlek!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/

Ribiszke és Kuzdern kedveli ezt.
  19. szatmi

szatmi Aktív író

Sziasztok! Hol tudom megnézni a piccolino láda miket ad?

20. Kékmadár1

Ribiszke és inanna11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.