Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozi1957

rozi1957 Fórum-zöldfülű

A megfelelő helyre szeretnék írni de sehogyan sem tudok. Segítséget szeretnék kérni mert alig tudok belépni 2 napja. Borzalmas hány helyre kell kattintgatni mire beenged. Köszönöm: rozi1957 ID 1840013

2. Csizi68

Csizi68 Fórum-zöldfülű

Én bent vagyok az oldalon,de 10x annyi ideig töklt mint eddig..Meddig lesz ez így?A játék nehézkes,élvezhetetlen,szörnyűvé vált amit ediig imádtam...

Igen,itt is rettenet :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.12.20
    rjolka, rozi1957 és T_edit kedveli ezt.
  3. 4SOS

4SOS Utánpótlás-írogató

Köszi, eddig én is eljutottam, de mindig újból kell kezdeni a belépési műveleteket ! Nem menti el sem a nyelvet, sem a felhasználót, sem a jelszót, és a kérdésem a mentési lehetőség lett volna, nem a belépés. Amúgy a 125% nagyítás sem segít sokat.

4. rjolka

rjolka Junior szaki

Nálam is ez a helyzet minkét farmon. A letöltött verziónál egy fehér képernyő, a másik pedig kidob, lefagy, forog a napraforgó, talicskáznak a bárányok. :(

5. engela1961

engela1961 Junior szaki

szép napot a kliens létöltésé hiába való fehér es semmi az unity játszok de sok hiba van szomszedok sehol a fa es növénybeerese nem látható növény vagy barmi megjelenése amit vetnek 3x lattom kikel bogozni mit vethetnek az event játszassa vagy is jelenlegibe simán csak télapó van mas semmi malom keverés ok a piacon vásárolni nem lehet

6. Csillagszemű2

Csillagszemű2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ebben az uj formában ,hol lehet tápot vásárolni,mert a felsorolásban ,nincs.növény,fa,állat egyéb,termék és termény van. ID:52828264

7. Tamás1488

Tamás1488 Junior szaki

Azért kérdezem, mert nem vagyok egy számitógép szeni szakemberrel fogom csináltatni és miről tudja majd letölteni?

8. hugineni

hugineni Aktív író

KÖSZÖNÖM;MEG VAN:SZIASZTOK

9. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Kiválasztod az állatokat, az alsó fülön pedig van a tenyésztett állat és a táp

10. seszkrisz1969

seszkrisz1969 Haladó

szia!
    Nem kell hozzá szakember! Te is le tudod tölteni a klienst, ha nem jó, mert csak picike képernyős:mad::cry:az Unity elég jól működik most. Sok sikert:)

A kliensben miért nem teljes képernyős? EZ csak ideiglenes, vagy végleges? Mert amugy elég gyors lenne ott a játék, de olyan picike, hogy nagyitó kell hozzá:cry::cry::cry::sleepy:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.12.20
  11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A farm jobb felső sarkában találod a fogaskerék ikonra kattintva a beállításokat (villáskulcs).
    Itt az animációt kell bekapcsolnod.
    Ennek bekapcsolásával látható a földek fák érése.

12. Csizi68

Csizi68 Fórum-zöldfülű

És én sem tudok játszani...Már sorolni sem tudom a hibákat..Én NEM AKARTAM RÉSZT VENNI ennek a verziónak a tesztelésén,akkor miért erőszakolják rám?Lehetőségem sincs a régit játszani-ami kifogástalanul működött..

-adream- kedveli ezt.
  13. Kékmadár1

Szia!
    A farm jobb felső sarkában találod a fogaskerék ikonra kattintva a beállításokat (villáskulcs).
    Itt az animációt kell bekapcsolnod.
    Ennek bekapcsolásával látható a földek fák érése.

14. Kékmadár1

Szia!
    Írd be a keresőbe hogy lád akkor csak a ládák láthatóak és sokkal könnyebb a keresés.

15. Kékmadár1

Szia!
    Az állatok fület kell választani.
    éa az alsó fülön kijelölni a tápokat.
    upload_2020-12-12_10-32-7.png

Teljes nincs de nagyítható a farm beállításoknál:
    Nagyítani lehet a letöltött ablakot.
    beállításokat a jobb felső sarokban találod. A legalsó ikon villáskulccsal, csapóval.

Rákattintva a megnyíló ablakban találod a nagyítást:

Utoljára szerkesztett: 12.12.20
  16. -Ary-66

-Ary-66 Járnitanuló

mikor lesz már vége a kínlódásnak?nem látni növények érését ,fákét sem.animáció nem kell

17. Kékmadár1

Szia!
    A hibák ismertek.
    A fejlesztők jelenleg azon dolgoznak elsődlegesen, hogy mindenki bejuthasson a farmjára. Most ez élvez prioritást.
    A türelmedet kérem, és reméljük mielőbb megoldódik a bejutás a farmra.

jusztin40 kedveli ezt.
  18. Kékmadár1

Szia!
    A hibák ismertek.
    A fejlesztők jelenleg azon dolgoznak elsődlegesen, hogy mindenki bejuthasson a farmjára. Most ez élvez prioritást.
    A türelmedet kérem, és reméljük mielőbb megoldódik a bejutás, és a többi hiba is a farmokon.

19. Kékmadár1

Sziasztok!
    A hibák ismertek.
    A türelmedet kérem, és reméljük mielőbb megoldódik a bejutás, és a többi hiba is a farmokon.

kriszta70707 kedveli ezt.
  20. Kékmadár1

Szia!
    A hibák ismertek.
    A türelmeteket kérem, és reméljük mielőbb megoldódik a bejutás, és a többi hiba is a farmokon.

magdi06 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.