Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szilvento

Szilvento Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. A Észbontó Tél eventnél volt 3 kártyám elkezdtem játszani egyet elhasználtam és váratlanul lenullázódott nem tudom mi történt ,frissítettem de semmi. Nem kaptam vissza őket. Előre is köszi.
    Szilvento
    ID:1567135

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Szilvento!
    Visszaléphetsz a játékba, a 2 kártyapaklid játékra készen vár.

Szilvento kedveli ezt.
  3. szinusz

szinusz Haladó

üdvözletem!
    Ha játszom az északi sark táblán és rossz választ adok a kérdésre vajon hol találom a jó választ? hogy tudjam a jó választ.? mert ha nem tudtam, akkor sose tudom meg.
    ©
    Gazda: szinuszID: 1296664köszönöm szépen

4. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Ezt én is nagyon hiányolom, a válasz megadása után villoghatna a helyes válasz.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az eventhez tartozó csevegőről hallottatok már? o_O:eek: Ott van minden válasz, ha magatoktól nem megy valamire helyesen....

6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A + jelű, x- szer aratható kütyük egyikét sem szedi le a sima arató?
    Köszönöm.

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem. Csak a bónuszosakat nem szedi le, ami FA-at, szupertápot, stb. ad, azt leszedi.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. hugineni

hugineni Aktív író

Sziasztok.Az eszbonto Tel eventnel.ha rossz valaszt adok,kapok kettö csillagos ermet?vagy nem jol ertelmezem?

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

10. szinusz

szinusz Haladó

sajnos nem hallottam róla, köszönöm a segítséget, nem is találom.
    Gazda: szinuszID: 1296664

11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Minden eventnk van aktuális csevegője. Amit a Felhasználók és játék alfórumban, és ott az aktuális témák részben találsz.
    Az első hozzászólás sok hasznos linket tartalmaz. Érdemes azokat is elolvasni.

Az Észbontó tél csevegője:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Észbontó-tél-csevegője.20361/

És a helyes válaszok:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Észbontó-tél-csevegője.20361/page-3#post-1147212

szinusz és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Bajszi.

Bajszi. Utánpótlás-írogató

Szép Estét Mindenkinek!
    Bocsi ha nem jó helyen írok de nem találtam a megfelelő fórumot próbáltam egy informatikus barátommal letölteni az ujj verziót és a gép nem engedi vagy van más lehetőség is van?vagy x-év után abba kell hagyni a játékot és akkor ujj PC-t kell vennem több 100-ezer Ft-ért hogy tudjam folytatni a játékot a gép típusa Dell OptiPlex 780 DT Pentium DC E58.:):):)
    Köszönöm az rám fordított időt és a türelmet:):):)

13. Kékmadár1

Szia!
    A letölthető önálló kliensnek is vannak minimális követelményei.
    Kérlek olvasd el az alábbi ismertetőt.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/

Valamint az alábbi hozzászólást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/page-69#post-1151234

14. Tamás1488

Tamás1488 Junior szaki

Sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek két farmom van elég az egyiknél letölteni az unityt? Egyébként megyik jobb az unity vagy a kliens?

Sziasztok! Pl ha letöltöm valamelyik verziót a régi még marad és tudok játszani esetleg ha valami probléma akad?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.12.20
  15. Kékmadár1

Szia!
    A Unity-t nem kell letölteni. Az ott van minden gépen.
    A klienst elég egyszer letölteni. És az asztali ikonra kattintva indíthatod el. Az ikon szalma pali fejét ábrázolja majd. upload_2020-12-16_21-41-6.png

Ha neked a Unity verzióban megy a játék a letölthető klienssel nem kell foglalkoznod.

És ha letöltöd a klienst, attól a régi Flash verziót használhatod a megszokott módon, amíg játékban van.

De ez a holnapi naptól megváltozik:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-flash-letiltásának-következő-lépése.20421/#post-1152814

16. ztrs17

ztrs17 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az én farmomról "eltűntek" a kókusz kebeltartó kosarak. Folyamatosan állítom elő, de a pajtában nem jelenik meg sem a termények, sem a termékek között. A piacon sem találtam az árukínálatban. Ez csak nálam probléma?

17. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia ztrs17!
    Kértem, hogy amennyiben ellenőrzést kérsz a farmodra, akkor farmnév és ID szám megadása kötelező, mert anélkül nem megy a dolog.
    (Farmnév azért kell, mert nem mindenkinél azonos a a farmnév a fórumos nevével.)
    Flash-ben, Unity / Web verzióban játszol, vagy a letölthető kliensben?
    Milyen böngészőt használsz? Ha másik böngészőből lépsz be a farmodra, akkor is ugyanezt a jelenséget tapasztalod?

18. szinusz

szinusz Haladó

köszönöm szépen!ez nagyon szuper segítség!!
    Gazda: szinuszID: 1296664

19. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszi, de én tudom

20. ztrs17

ztrs17 Fórum-zöldfülű

Bocsánat. Letölthető kliensben játszom, itt nem látszik az ID szám.
    Gazda: ztrs17 ID:55840429 (Flash-ben)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.