Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. erzso53

erzso53 Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem e, de van egy problémám. Én 2 böngészőt szoktam használni, és az egyiknél - amit általában használok- elfogadtattam a jelszót / hogy ne kelljen mindég írogatni/ de nem tudom hogy mi./sajnos!/ Így a másik böngészőn nem tudok belépni. Ha itt jelszót módosítok- akkor a rögzített jelszavamnál nem okoz ez problémát,-gondolom engedni fogja megváltoztatni. Köszönöm!

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Módosíthatod a jelszavadat, és akkor azt beírva a böngésző fel fogja ajánlani az eltárolt jelszó cseréjét. De felesleges. A mentett jelszavak minden böngészőből kinyerhetők. Jó lett volna, ha írod, melyik böngészőről van szó, akkor pontosabban le tudnám írni. De a menüt kinyitva - ez a jobb felső sarokban található, három vonal vagy három pötty az ikonja - találsz egy Beállítások menüpontot. Ezen belül általában az Adatvédelem és biztonság részben lesznek a mentett jelszavaid. Ezeket meg is nézheted, és másolni is tudod.

Othep és Kékmadár1 kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A mentet jelszavakat meg tudod nézni a böngésződ beállításainál, menüjében. jobb felül 3 vonal vagy pont.
    És lehet jelszót módosítani természetesen. Sőt ajánlott is hogy időnkét módosítsuk.
    De ha jelszót módosítasz az jegyezd meg! Írd fel valami biztonságos helyre.
    Miután módosítottad a jelszót, belépéskor, a régi rögzített jelszó helyére kell beírnod az új jelszót. A böngésződ meg fogja kérdezni mented, módosítod-e. Ha leokézod, attól fogva, a géped azt a jelszót tárolja majd.

4. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam intézkedett:
    Már rendben megvan a farmodon a hiányolt 2db. kártyapakli.

5. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam intézkedett:
    Már nálad is rendben megvan a farmodon a hiányolt 5db. kártyapakli.

rosco07 kedveli ezt.
  6. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok! Ma kétszer próbáltam farmaranyat venni SMS-sel és nem akarja az igazságot,válaszként azt írja,hogy próbálkozzam később.Lassan letelik a titokól akció és lemaradok a peléről.

7. fmanyika

fmanyika Utánpótlás-írogató

Jó reggelt. 4db kártyát kevertem most reggel,de ki és belépés után sem kaptam meg.Köszönöm ha megnézitek .
    fmanyika ID 54274713

8. Kékmadár1

Szia!
    Sajnos pénzügyi dogokban nem tudunk intézkedni.
    Csak a javasolt várakozást, vagy egy másik mobilszolgáltató hálózatáról megpróbálni a vásárlást, ha módodban áll.
    És van a >>Paysafecard<< lehetőség, ami szintén nem igényel banki közreműködést és teljesen anonim.

-ágianyu33- és hamuska kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam intézkedett:
    Már rendben megvan a farmodon, a hiányolt 4db. kártyapakli.

10. hamuska

hamuska Fórumszaki

köszönöm a választ

11. dodika2007

dodika2007 Utánpótlás-írogató

Szia meg tudnátok irni,hogy miért nem tudom leszedni az ajándékokat a mindent v a elhasználot köszike

12. Kékmadár1

Szia!
    Az elhasznált jutalmazó dekorokat csak kézzel egyesével lehet törölni.

A gép nem törli őket, biztonsági okokból. Hisz akár egyeten téves kattintás nagy károkat bosszúságot okozhatna.

13. fmanyika

fmanyika Utánpótlás-írogató

Köszönöm,szép napot kívánok.

BackOffice kedveli ezt.
  14. danika5.

danika5. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy hol kell visszalépni flash-re? Köszönöm

ErzsiMama kedveli ezt.
  15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kattints ide:

upload_2020-12-20_11-59-59.png

seszkrisz1969 kedveli ezt.
  16. Kiseszti85

Kiseszti85 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ és a segítséget is!

17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Letöltöttem az önálló klienst a gépemre,minden szuperül működik,ezt köszönöm szépen! A gondom csak az,hogy elég kicsi a játékmező. Bármit csinálok nem tudom nagyítani. A szemem már nem a rági és ez így elég zavaró. Kérdezném,hogy nem tervezik,hogy legalább akkor legyen mint volt a Flash verzióban?
    köszönöm a segítséget előre is!

18. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

A beállításokban tudsz nagyítani,ott van hogy zoom xy %

suba_klara kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mutatom, hogy mit tegyél a kliens felületén:

Kattints az egyik farmterületre!
    A további lépések a képen követhetők.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

suba_klara kedveli ezt.
  20. gtamas44

gtamas44 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Pár kérdésem lenne.Miért nem működnek a gyorsító gombok pl paszuly ,kerék? mozognak a tárgyak kikapcsolt animációval,miért van felugró ablak kézi aratáskor?ráadásul lassú is. az új verzióban

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.