Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tothland

Tothland Járnitanuló

Boldog új évet kívánok a Farmerama csapat valamennyi tagjának és az összes játékosnak.

Othep kedveli ezt.
  2. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

BUÉK. Nektek és mindenkinek.

Az volna a kérdésem,hogy az utolsó betöltésnél szerepel egy kanál a ládán,és utána van még két lila gyertya amiért szintén ládák járnak,de nekem nem adott kanalat,Miért? Köszi előre is.

Kuzdern kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia itt is.

farmnevet és ID-számot kaphatnék az ellenőrzéshez?

Kuzdern kedveli ezt.
  4. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

Gazda: trabicsekes ID: 5722585

5. Othep

Kollégám ellenőrizte a helyzetet.
    Az eventet teljesen befejezted, a kanállal semmi teendőd nincs.

A játékkészítők minden színhez rendeltek kanalat, hisz nem tudni, kinek milyen sorrendben tetszik jobban az event teljesítése.

-ágianyu33-, BackOffice és Kuzdern kedveli ezt.
  6. mester1

mester1 Járnitanuló

Szép estét és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Szeretném megkérdezni tápot hol tudok venni a piacon? Sajnos nem találom a vételi lehetőséget, Köszönöm a válaszod.

7. Othep

Szia.

4. Az állatokra vonatkozó menüponton keresztül tudjuk elérni a tenyészállatokat és a tápokat.

Jelen esetben a "Mind" felirat javításra szorul, hiszen ott csak az alapállatok vannak, nem pedig ömlesztve a sok tenyészállat és a sok táp még.

Ismerkedj meg az új piac működésével bővebben: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megújuló-piac.20015/

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  8. Szoto

Szoto Fórum-zöldfülű

Szia!

Nem sértésnek szántam. A gépemről elég annyit hogy a witcher 3 simán fut rajta, továbbá wot és még sorolhatnám. Viszont a kliens egyáltalán nincs optimalizálva. az ólaknál akadozik az etetés, itatás(nem lehet végig nyomni a betakarítás,trágya,evés,ivás folyamatot kicsit várni kell köztük). van hogy kimaradnak földterületek vetésnél és újra kell nyitni az auto vetés funkciót. sorolhatnám még. tegyétek meg hogy kommunikáljátok a big pointnak. más ábrák forfulnak elő bizonyos növények, állatoknál. tudnék olyan bugokat is amik meglepnének de egyenlőre eenyi is elég.....

9. mahal

mahal Aktív író

Miért nem lehet teliholdas növényt,fát,stb. venni piacon? jó lenne, mert ritkán van talányos tenyészet itt és cserenap is.

10. Othep

Szia.

Megköszönjük, és továbbítjuk a hibajelzéseket a Központ felé.
    Ha jónak látod, a Unity-csevegőben leírhatod a tapasztalataidat.
    Innen továbbítjuk őket: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Ezt a játékelemet szándékosan nem akarták mindennapivá és mindennapossá tenni a játék alkotói.
    Azaz nem akarták, hogy ugyanolyan esemény legyen a teliholdas, mint egy sor másik.
    Ezt a "varázst", érdekességet két dolog okozza: a nem piacképes termékek és a korlátozott elérhetőség.

Kuzdern kedveli ezt.
  12. -bestee-

-bestee- Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

eltűnt a táp eladási/vételi lehetőség a piacról. Nincs már ez a lehetőség, vagy át lett helyezve máshova?

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Felső szűrőbe állatok, középsőbe mind, alsóba tápot és már látod is.

fcsilla és Kuzdern kedveli ezt.
  14. szatmi

szatmi Aktív író

Sziasztok! A levéltánc Tp-n kívül mit ad még 10 szer?

15. Othep

16. Máté200207

Máté200207 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Szilveszterkor a tenyészállatok ára visszaállt az eredeti árra?Mert minden tenyészállat ára a béka feneke alatt kettővel van.Tudom dinamikus piac.Akkor mondja már el nekem valaki, mitől megy le egy első szintű tenyészállat ára mondjuk 700 Csp re, ha az alapállat is több mint 10000 ?Ez vicc

17. szatmi

szatmi Aktív író

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  18. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Helo! minden zöld feladatot megcsináltam, de nem kaptam kanalat!A másik kérdés: holt alálom a világítótornyot.afranya1945 24400208

19. Moszekér

Moszekér Fórum-zöldfülű

Sziasztok nekem egy olyan gondom lenne, hogy hiába küldenek nekem a szomszédaim barkácscuccot az sehol nem jelenik meg a raktáramban és nem tudom őket elérni, és a raktáramban az eszközök sem gyarapodnak :( tudtok valamit javasolni?

20. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrizte a helyzetet.
    Még nem végeztél a zöld feladatokkal:
    upload_2021-1-3_12-17-24.png

Itt olvashatsz a Világítótoronyról:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.