Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. josie

josie Fórumlakó

Munkatársadnak nagyon szépen köszönöm.... az idén majd jobban figyelek ezekre..:)

Kékmadár1 és Kuzdern kedveli ezt.
  2. -Öregharcos-

-Öregharcos- Fórum-zöldfülű

Na most megfogtál.... nem másfél csak egy hónap alatt nem adott semmit..... bár a kollegád pl azt nem látta h a mogyoró (5 nemesítés hiányzik) a múlt héten semmit se adott... mindig a max mennyiséget indítom h bármelyik bejöhessen..... mind1 ,hagyjuk ,köszi h válaszoltál... nemesítem tovább a semmit.....

3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A növény nemesítéssel kapcsolatban lenne egy megjegyzésem. 2020 szeptember 1.-én kezdtem a krókusz nemesítését. Idáig 114 nemesítést indítottam és a lehetséges 9 tulajdonságból 7-t sikerült megszereznem. Dátumot nem tudok mondani hogy mióta, (csak azt hogy az utolsó 50 nemesítésre) nem adott a hiányzó 2 tulajdonság közül egyet sem. Mindezt Exel táblázatban rögzítettem. Amennyiben -Öregharcos- 32 üvegház indítása számottevő, akkor az általam indított 114 hol helyezkedhet el? Farm név : franyo121 ID : 36281016

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az esetek 90-95%-ában kicsi nemesítést indítottál, illetve azt tudni kell, hogy az utolsó 1-2-3 nemesítést már nehezen fogja megadni.

5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz Tamás!
    Köszönöm a válaszod! Igen, többnyire kicsi nemesítést indítottam, mert amikor nem ad nemesített tulajdonságot, akkor a 1200 krókuszból visszaad (2x135) 270 db-t, míg a 2 kicsiből (2x180) 360 db-t és ez nem mellékes a krókusz 21 órás érésidejét figyelembe véve, úgy hogy közben eventekhez is kell növényt termeszteni.

6. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

vadaskertbe talányos ólakat miért nem lehet tenni?
    Éppen jól jönne ha nem foglalnának annyi helyet.

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Mert a fejlesztők így döntöttek, ezért így írták meg a programot.

Wolf[Black] és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Akkor ez így rossz!, ennyi., Korlátozás egy lehetőségben. Köszi!

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mind a 3 típusú raktárháznak megvannak a saját szabályai.
    Pl füvészkertbe sem lehet mamutfát berakni... ott is van egy korlátozás.
    Vadaskertbe pedig olyan ólak rakhatóak, amik állatot adnak.
    Manufaktúrába pedig csak olyanok, amik terményt adnak.

Na most egy ártatlan kérdésem van.
    Ha Te a vadaskertbe beraknál egy titokólat, terményes ól fejlődne ki, akkor az hogy működne? Vagy épp fordítva?
    Arról nem is beszélve, hogy a raktárházak érése egyszerre indul, egyszerre kell kajáltatni stb... Egyszerűen kivitelezhetetlen amiért háborogsz...
    Rakd be az óljaidat oda, és már lesz is helyed a titokólakat kirakni a területre. Ennyi...

senga77, -ágianyu33-, Wolf[Black] és 2 más kedveli ezt.
  10. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok ! Egy kedves moderátor tudna-e nekem segíteni? Az imént bankkártyáról megvásároltam a fürge malmot, kiírt valamit , hogy ezt tranzakciót nem lehet végrehajtani, azonban a pénzt levette a számláról. SMS visszaigazolás történt.
    Már fizettem ugyanígy korábban, semmi gond nem volt. Mi a teeendő ilyen esetben, előre is megköszönöm a segítséget.
    Farm : Fenyvesi1010 ID: 21909199

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kérlek, vedd fel a kapcsolatot a játék supportjával.
    A kollégák majd segítenek:

A kapcsolatfelvételi űrlapon az Általános kérdések tárgyat válaszd.

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    Írd be a probléma részletezéséhez ezt a címet, illetve át is tudod írni a játék által alapból beírt címet.

Részletezd konkrétan a problémát, legalább 140 karakterrel.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Kuzdern, klé79 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  12. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Kedves Othep, nagyon szépen köszönöm a segítségedet . :), további napsütéses szép napot kívánok Neked !

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  13. ~Sanyi978~

~Sanyi978~ Járnitanuló

szia én gondolom azért van mivel a pisros kosár alól csak 100dbot vehetsz az embereknek általaban nagyobb mennyiség kell annál és így fel tolják az árát mivel drágábban is el lehet adni

14. Othep

Szia.

Megjegyezném, hogy a Bölcs tölgyön van egy rúna, melynek a kiváltásával maximum 300 db növény is vásárolható a Piros kosárból:
    upload_2021-1-9_17-0-43.png
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  15. ~Sanyi978~

~Sanyi978~ Járnitanuló

Mennyi 1 husvéti nyúl piaci érteke? mennyiért teszik ki eladásra az emberek?

16. Othep

Szia ismét.

Hát erről leginkább a saját Piacodon tudsz tájékozódni.

Egy áru alapára a pajtaértéke, ami a Húsvéti nyúlnál 2,500.000 CSP.
    Deeee...

Az árat módosíthatja a dinamikus piac. A kereslet és a kínálat, valamint a már létrejött ügyletek alapján a piaci árak akár percenként is változhatnak. Új piaci áruk (pl. tenyészállatok, vagy új ólakból kifejlődő állatok, új fatermések) kapcsán gyakran tapasztaljuk, hogy eleinte csak ,,fillérekért" engedi őket a rendszer kirakni. Ez egészen addig így megy, amíg be nem indul az adott áru adásvétele, minél több lesz a kínálat és a sikeres tranzakció, annál inkább megy fel az ára.

Módosító tényező még szintén egy rúna megléte a 16. Piaci varázslat - Magasabb eladási ár
    A tökéletes áruért a vevők hajlandóak akár többet is fizetni. Mostantól kezdve a piacon az áruidat akár az alapárhoz képest 75%-kal drágábban is eladhatod (a mostani 50% helyett)!

Ajánlom még neked a piacos topikot, ahol beszélgethetsz a gazdákkal pl. arról, hogy kinek a piacán milyen árak vannak:

https://board-hu.farmerama.com/thre...demes-venni-eladni.17364/page-76#post-1162603

~Sanyi978~ és Kuzdern kedveli ezt.
  17. angisz697

angisz697 Utánpótlás-írogató

Sziasztok hol a csudába találom meg a füvészkertet ?xDxD

18. Othep

Szia.

A Füvészkertben fákat nevelünk, tehát ha váltottál ki belőle, akkor a Fás menüben találod őket.
    A Farmos a Bölcs tölgyön, a Bahamás a Maja majmok szentélyének 7. kamrájában váltható ki.

Raktárházak

19. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

Sziasztok! A rackó felhőről valahogy lemaradtam megtudom még szerezni?

20. Othep

Szia.

Nem.
    Sajnos, ezeket vagy átveszi valaki, vagy nem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.