Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Castellini

Castellini Utánpótlás-írogató

Üdv...kérdezném, hogy miért nem tudom az sms farmarany rendelést használni??? 2 klf. szolgáltató is azt írja ki, hogy tech. probléma miatt átmenetileg nem üzemel. Munkásokat szeretnék vásárolni, aminek a katárideje lassan lejár. ID: 3284324 Castellini
    Köszi előre is a választ.

bokaerzsi kedveli ezt.
  2. Forest58

Forest58 Utánpótlás-írogató

Érdeklődnék, hogy miért nem tudok sms-sel FA-t vásárolni ? A szolgáltatás jelenleg nem működik, írja a szolgáltató. ID 12806319 Forest58. Köszönöm, reménykedem :)

bokaerzsi kedveli ezt.
  3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

5. Castellini

Castellini Utánpótlás-írogató

6. xXlilianoXx

xXlilianoXx Járnitanuló

egyrészt, elolvastam mindkét linket, és továbbra sem értem a kitiltást, másrészt egy kitiltott hogyan reklamál a fórumon, ha belépni se tud? Mind1, elengedtem....

7. Forest58

Forest58 Utánpótlás-írogató

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.1.21
    bokaerzsi kedveli ezt.
  8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sehogy, ugyanis az első mondatban amit írtak neked ott van, hogy fórum nyilvánosságára nem tartozik.
    Kitiltott keresse fel a supportot, és el fogjuk mondani, ha már maga nem tudja megítélni, hogy mit tett olyat, amiért kitiltás jár.

9. xXlilianoXx

xXlilianoXx Járnitanuló

azt hogy kell?

10. |Tamás|

11. xXlilianoXx

xXlilianoXx Járnitanuló

12. |Tamás|

Szia!

Kipróbáltam, teljesen jól működik. Próbáld meg másik böngészővel.

13. .marcsikamama.

.marcsikamama. Utánpótlás-írogató

Szia!
    Szeretném visszatenni az óljaimat és a fáimat ami több órába kerül ,mivel állandóan az elejétől kell kezdeni és még az enter gomb sem jó hozzá! Pedig van építő munkásom is. Nincs valami mód a gyorsításra?

14. |Tamás|

Szia!

Prémium előfizetésben van farmvisszarendező. Elmented a kinézetet, és 1 gombnyomással visszarakja az egész területet úgy ahogy el volt mentve.
    Enter, és Esc billentyűk hiánya jelentve van a központ irányába. Várjuk a javítást.

15. .marcsikamama.

.marcsikamama. Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Prémium előfizetés nélkül gondoltam! Nem mindenki teheti meg , hogy igazi pénzt költsön játékra. Eddig enélkül is simán ment, csak mióta az új kliens meg a unity van azóta nem működik jóformán semmi. Tudom nem Te tehetsz róla! Azért köszönöm , hogy próbálsz segíteni.

vízöntő kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Csak a prémium előfizetéssel rendelkező farmoknak van visszarendező funkciója, elmenthető módja a területeken 3 féle formában.

Nem működik ez a visszarendezés másként.

Javaslom, olvasd el, tekintsd át a prémium rendszer működését:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

.marcsikamama. kedveli ezt.
  17. mamarygen

Szia!

Ha felvetted a kapcsolatot a játék supportjával, akkor a további intézkedésről, a folyamat lépéseiről a nyílt fórumon már nem lehet írni!
    A levelezés titkosságát, a levéltitok tiszteletben tartását be kell tartani.

Köszönöm az együttműködésedet!

18. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Én is így jártam .Írtam a supportnak sehol semmi.Hát már munkásokat biztos nem tudok venni és a pénz is el ment.

19. mamarygen

Szia!

A játék supportjára írtál? (általános kérdések, vagy a probléma a játékkal kérdéskört megjelölve)

Van olyan időszak, amikor csak az első automata üzenet érkezik, majd később olvasható a szolgálatos supportos kolléga válasza. Akik ott dolgoznak, csak szabadidejükben tudnak levelezni a játékkal kapcsolatos bejelentésekről.

A farmarany sms vásárlás gondjához több adatot kell összegyűjteni, kivizsgálni a szolgáltatás akadozásának ügyét, stb.

Ez a folyamat hosszabb, mint egy rendelés lebonyolítása.
    Megértés, türelem és együttműködés kell a sikeres megoldásig.

Fontos!
    A supporttal folytatott levelezés nem hozható a fórum nyilvánossága elé!
    A levéltitok megsértése büntetendő is!

Kérjük, legyél, legyetek szabálykövetők!

20. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Megkaptam a választ a supportól hogy rendezték a problémát megkaptam a rendelt farmaranyat. De sajnos nem érkezett meg.Meddig kell várni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.