Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marik33

Marik33 Törekvő

Írtam hogy játékot nem lehet folytatni vagy a birkák ugrálnak vagy sárga virágokkal van tele.Válasz nem kaptam mondjatok valamit látom nem csak az én problémám.

2. Kristófka2005

Kristófka2005 Utánpótlás-írogató

Nagyon örülök, hogy megint nem lehet farmerázni, mert a betöltés szinte lehetetlen. Ha be is tölt a barikák megjelennek és táncolnak.ha az aratógépre kattintok, vagy ha ültetni szeretnék, ugy szintén a viz,és a trágyázásnál.Tehát lehetetlenség. Nem hiszem el. hogy ezen ne lehetne változtatni, vagyis a játékok élvezni tudnánk.

3. Kristófka2005

Kristófka2005 Utánpótlás-írogató

Nálam is ez van. 6 óra óta egy farmot sem tudtam learatni, mert a barikák táncolnak

4. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

nem értem Rokko ajándékát nem tudom leszedni ez már többször előfordult. ID 17515945 Takaritás megvolt tegnap elviselhető volt a játék, tehát nem a géppel internettel van a hiba, ha egyik nap jó gondolom éjszaka nem romlik el.Firssiteni az F5-tel nem tudok mert ujra inditja a játékot Az unityvel játszom

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

6. |Tamás|

Szia!

Az úgy van jól, hogy az F5 újraindítja.
    Addig kell próbálkozni, míg siker, esetleg másik böngészőből vagy kliensből megpróbálni.
    Amúgy nem Rokkó hanem Rackó.

7. |Tamás|

Frissíteni kellene a Javát.

8. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Pár hónapig nem tudtam farmozni, 223. szinten vagyok, de mégsem emlékszem mindenre. A kerekkerék pörgetésnél volt egy un. gyors funkció. Az még működik? És ha küldenétek valami linket hozzá, mert nem emlékszem hogy csináltam. Köszi

9. |Tamás|

Szia!

Az Unityn egyelőre nem működik sem az enter, sem az Esc, így az a régi fajta gyorsítás megszűnt. Egy programozói módos gyorsítás létezik, Beko topicban FarmSámán leírta a módszert, de ezt nagy körültekintéssel lehet használni, és egy picit érteni is kell a géphez.

krisztabanya kedveli ezt.
  10. seszkrisz1969

seszkrisz1969 Haladó

Sziasztok! Mikor lesz már végre működőképes a lekvárfőző üzemben az alapcsatni főzés? Igy nem lehet olivás-fokhagymás mártást és répás almás csatnit főzni!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Lehet csatnit főzni most is, csak néha kicsit macerás... :)
    Próbáld meg kérlek, hogy párat lépkedsz különböző területekre, más szintekre, majd úgy/újra a lekvárfőzőbe.

vihence és Kuzdern kedveli ezt.
  12. csabesz311

csabesz311 Járnitanuló

Sziasztok. Ma 10 órától meg van hirdetve a parti pörgetés vásár és még sincs.
    Ráadásul csak nekem van, pörgetéskor nyert party pörgetést nem is nyerem meg csak ott megáll és a darab ugyanannyi.
    Tiszta lehuzás

13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a jelzésedet, mert elírás történt.
    A party pörgetés akció kezdő időpontja holnap 10 óra lesz.
    Az ismertetőt javítjuk.

14. ViVcSi0212

ViVcSi0212 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A parti pörgetéseknél van valami limit? Mert a mostani születésnapi ajándékként kapott dekor, parti pörgetéses ládát ad, amiben van 200 parti pörgetés is. Az egyik farmomon pedig már van 90 parti pörgetésem, nem szeretném, ha elvesznének pörgetések.
    A választ előre is köszönöm! ^^

15. Othep

Szia.

A Partyjegynél a maximálisan tárolható darabszám: korlátlan.

Minden, amit erről tudni lehet: https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.10075/

-ágianyu33-, ViVcSi0212 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. csabesz311

csabesz311 Járnitanuló

Szia. Értem,köszönöm válaszod.
    De a party keréken nyert pl: 2 party pörgetést nem is kapom meg a db szám ugyanannyi marad...?

17. Othep

Szia.

Mikor pörgettél?
    Mennyi pörgetésed volt, és mennyinek kellene lennie?
    Farmnév és ID-szám, hogy leellenőrizhessük?

Mivel már a kattintás pillanatában eldől, hogy mit nyersz, valószínűleg azonnal hozzáíródik a nyert pörgetés a meglevőkhöz.

Javaslom, ha Partypörgetést látsz a keréken, pörgetés előtt írd fel mennyi van, hogyha nyersz, észleld a változást.

Kuzdern kedveli ezt.
  18. csabesz311

csabesz311 Járnitanuló

Szia.

Amióta az uj verzióval játszunk azóta nem számolja hozzá. Azóta elég sokat nyertem, de még sem.
    Megnéztem pörgetés elött is de nem adta hozzá, tuti. Nem számoltam de elég sokat nyertem kb: 50 körül összesen.

Gazda: csabesz311 ID: 56363910

Köszi szépen... Ja, mindig pörgetek ha party vásár van.

19. Othep

Szia.

A kolléga ellenőrizte a party pörgetéseidet.
    Például tegnap 3-szor nyertél 2-2 db-ot, és mind a hatot rendben hozzáírta a rendszer a meglevőkhöz,Te pedig azon nyomban el is pörgetted az összeset.

Kuzdern kedveli ezt.
  20. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Köszönöm a választ és a kioktatást is. 73 éves nagymama vagyok még nem demens.

csigarabigara, Kuzdern és .dina1. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.