Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. véda2020

véda2020 Junior szaki

Véda2020 gazda érdeklődne,hogy van -e olyan bónusz ami a paszulyon levő felhőkre is hatással van?/tp/

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs. Senni nem hat a felhőkre sem TP, sem idő tekintetében.

Kuzdern kedveli ezt.
  3. véda2020

véda2020 Junior szaki

Köszönöm a választ.Kár.Sokszor mérlegelni kell,hogyha kergébe teszem és hatnak rá a %-ok jobban járok mint ha a felhőt ízzitom be.Ezáltal sokszor nem is bíztos hogy érdemes az eventben hajtani a felhőre.

Utoljára szerkesztett: 2.2.21
  4. apa9154

apa9154 Utánpótlás-írogató

Szia!Én valamelyik topikban olvastam , ti írtátok, hogy ne játsszunk a böngészőkben, csak a kliensben, mert ez a jövő.Akkor most mi van?Mindenkinek ez a jövő? csak kérdem

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem feltétlenül van így. Azt is figyelembe kell venni, hogy ha a kergébe teszel egy dekort, akkor onnan törölnöd is kell egyet. Vagyis a kergében a két dekor TP-hozam különbségével kell számolnod a felhő ellenében. Másrészt minden dekor előbb-utóbb kikopik a kergéből, mert jön jobb, és akkor már tiszta haszon, ha felkerülhet a felhőre, ahelyett, hogy a pajtában gubbasztana.
    Szia!
    Valamit félreértettél. Akinek a böngészőben nem jól fut a játék, próbálja ki a klienst, mert az kevésbé erőforrás-igényes. De mindkettő megmarad (valójában a kliens sem más, mint egy egyszerűsített böngésző).

Havasi_Gyopár és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. véda2020

véda2020 Junior szaki

Megértettem de jelenleg még a kergében is és a kincsesen is vannak üres helyeim a kikötő és a világítótorony még csak tervben van.Még csak egy év egy hónapos a kertem.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. ketterika

ketterika Járnitanuló

nem találom a szezon serleget sehol tudna segíteni valaki hol találom meg? id,sz,7155525

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A váza alatti menüben találod az "Alap szezonserleg" dekort.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. tifani56

tifani56 Junior szaki

Köszönöm szépen

Lenne még egy kérdésem hogy miért van az hogy sok sok virág jön be és nem tölt ugy mint réfen mit kellene tennem hogy ne legyen virággal tele ???Már csak naponta egyszer lépek be hogy ne essen ki az ember!!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.2.21
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A saját számítógép paraméterei szerint kell választani a játékhoz belépést.

Van a web-böngészős unity felület ... ez sokkal több erőforrást használ a gépünkön.

Van a Kliens - unity alapon persze - ez a gyengébb teljesítményű gépek számára ajánlott játszható felület.

Ezek, illetve egyikük használata mellett is szükség van a rendszeres ccleaner takarítóprogram használatára.
    Erről nem szabad elfelejtkezni, akár többször is naponta elindítható ... hasznos program.

Ha játék közben megállna a munka, akkor a frissítés, az F5 gomb is hasznos lehet, betöltést indít, ami után már gondmentesebb a játék.

A webes felületen a környíl ikonját kell a címsor mellett használni, mely a játékoldal újratöltésével segíti, megoldja a lefagyás problémáját.

Mindemellett nagyon türelmesnek kell lenni, nem szabad több utasítást, kattintást adni parancsként. Ezek miatt lehet lefagyás, virágpörgés ...

11. ketterika

ketterika Járnitanuló

köszönöm a gyors segítséget megtaláltam sikerült kitennem

12. blogger55

blogger55 Törekvő

Szép napot mindenkinek !!!

Nekem az a problémám hogy tiki totem terményt szeretnék venni de nem találom a terményesek között.. mit tegyek?

13. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia blogger55!
    A Tiki totem a szigeten honos Tukán terményese.
    Ebből kifolyólag a piacon a szigetet (is) ki kell jelölnöd, és akkor már felajánlja a vásárlás lehetőségét:
    upload_2021-2-2_12-55-18.png

14. blogger55

blogger55 Törekvő

hmmm Köszönöm (elnézést)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  15. a1a4

a1a4 Törekvő

Hát gyerekek!!! Most végig olvastam 5-6 oldalt, nem is tudom miért. Le a kalappal a modik előtt!!! Rájöttem, hogy én abszolut alkalmatlan lennék erre a feladatra, mert amikor 5x-6x előjönne ugyan az a személy, ugyan azzal a dologgal, nem biztos, hogy szalonképes tudnék maradni. KÖSZÖNJÜK A MUNKÁTOKAT!!! ;):)

Othep, -BombadilToma-, fcsilla és 3 más kedveli ezt.
  16. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Sziasztok! az új verzióban még nem vettem most meg nem tudom hol keressem a táp vásárlást

17. Havasi_Gyopár

Szia gréta201105!
    A piacot tavaly szeptember végén már átdolgozták a Unity verzióhoz.
    Egyes funkciókat bővítettek, mások ésszerűsítettek és van amiket egyszerűsítettek.
    Itt tudsz róla olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megújuló-piac.20015/

18. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

köszönöm

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. Gereblye

Gereblye Utánpótlás-írogató

dataim
    Kedves Moderátor!
    Az adataim: Gazda: Gereblye ID: 1878204
    Sajnos pontos időt NEM tudok de úgy 2-3 napja volt kb, sokszor nem járok be mert sok a hiba sajnos sok szomszédom befejezte már mert elegük lett sajnos. Szerintem könnyen megtaláljátok az "elnyomást"
    Köszönettel: Gereble

20. Havasi_Gyopár

Szia Gereblye!
    A gyermekeid nagyon szeretnek téged:
    Égig érő paszuly 2 bővítést 18 FA-ért és Égig érő paszuly 6 bővítést 36 FA-ért vettek a srácok.
    Valószínűleg a paszulyon a Befejezetlen soroknál Befejezetlen sorok.PNG találod, mert ezek szerint még nem észlelted és öltöztetted föl azokat.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.