Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A mesterségek völgyében levő probléma ismert, a központ a maga által meghatározott ütemezéssel és besorolással javítja folyamatosan a hibákat. Hogy mikor melyikre hogyan kerül sor, arról sajnos nincs információnk.
    Addig viszont a magunk és a játékosok által kitalált trükkökkel tudunk saját magunkon segíteni.
    Ennél a hibánál bevált eljárás, ha a mesterségen belül, és átlépve másikba, ki-be, és át kell lépkedni, majd visszamenni az alap csatnihoz. Ha kell, akkor megismétlendő ez az átjárkálás.
    Ez eddig mindig sikeres eredményt hozott.
    Javaslom, alkalmazd te is, aztán idővel biztos helyreáll ennél is a rend, és legalább emiatt nem kell bosszankodni.

HammerOfTheGods és Kuzdern kedveli ezt.
  2. ÁGICICUKA63

ÁGICICUKA63 Fórum-zöldfülű

Köszönöm :)

Sikerült az átlépkedéssel :) mégegyszer köszönöm :-D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.4.21
    HammerOfTheGods és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. ILDI1066

ILDI1066 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,napok óta azt vettem észre hogy a csp mennyiségen csak fogy,holott a felhők aratásából 20milla jön naponta.
    A piroskosárból ha vásárolok sem fogy ennyi.Ezért most 21óra előtt több mint 1700tp ládát,400 körüli II.ládát,750 körüli IIIládát összesen 270millió csp mutattak a felugró ablakok.Sajnos a számláló állapota nem változott,kiléptem beléptem,de nem íródott jóvá.
    A kliensel játszom,mivel a rendes játák nem tölt be.Köszönöm ha segíteni tudtok.
    ID:35589864

4. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az általad jelzett ládák TP, Btp, Tp tartalmúak: TP-s láda II. //TTP láda // TP-s láda konkrétan, amit bontottál a jelzett időben.
    Emiatt a csp állományod nem is növekedhetett.
    A piros kosaras vásárlás 4 362 780,5 CSP-t vitt el a készletedből ma.
    Amennyiben bizalmatlan, bizonyosságként jegyezd le naponta a CSP -készletet belépéskor, a felhők aratása után is, majd az esetleges vásárlások zárása után is, és a frissítéseket se felejtsd el.
    Látni fogod, hogy milyen összegek mozognak, változnak a kezdő CSP-vagyonhoz mérten.
    A Játékbeállítások / További beállításoknál az Eszköztippek mutatása kapcsolót tedd "be" állásúra.

5. ILDI1066

ILDI1066 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! és ezer bocsánat! Ezt nagyon benéztem ,csp ládát akartam bontani.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia! Több, mint 2 hete, egy aratás alkalmával a területemen maradt egy cumis háromszögletű tábla. Ez időnként eltűnik, de újra megjelenik és marad. mindennel próbálkoztam, de nem tűnik. Szeretném kérni, hogy valaki, aki hozzá fér a farmomhoz, legyen a segítségemre és tüntesse el. ID 9805208 Köszönöm.

7. Havasi_Gyopár

Szia rozsazsuzsa!
    Az a jel a frissítések után is sajnos esetenként vagy eltűnik vagy nem.
    Senkit se zavarjon, hisz nem valódi beérést mutat, mert ráadásul szemtelen módon időnként a városban is megjelenik, pedig ott aztán nincs semmi aratni való, meg a szigetet körbe ölelő vízben is.
    Többszöri frissítéssel el-eltűnik, de amint újra belépünk a farmra, néha ismét előjön.
    Időnként én is rákattintok, hátha valami "learatódik", vagy csak azért, hogy piszkáljam, de mint várható, semmi eredménye, ott vigyorog továbbra is.
    Így már szimbiózisban vagyunk egymással, egyszerűen nem foglalkozom vele. Bízzunk benne, hogy talán egyszer ez is javításra kerül.

8. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nagyon köszönöm. Megkísérlem nem észre venni.;)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  9. HaVera

HaVera Junior szaki

Sziasztok!
    A tegnap kitett neon lúdólam trágyaleszedős állapotot mutat azóta egyfolytában, az időt is mutatja, hogy mikor érik be. Ha érett ott a cumi és továbbra is marad most is a trágyás állapot. Azt nem nézem, hogy növekszik-e a pajtám. Arra már nincs energiám. Így is túl sokat vesződök még a játékkal.
    A játék lassú, gyalogolnak a birkák, a fél esőerdő nem látszik... Többször kellett belépni most, hogy tudjak valamit csinálni. Szinte nincs olyan terület, ahol ne jönnének a napraforgók.
    Hát, ez van. Ez lett ebből a jó kis játékból.
    Hajrá bp! Jó lenne ha már dolgoznátok is valamit. Vagy ha nem megy, be kell zárni. Igazán őszintén elmondhatnátok, hogy ez most nagyon nagy falat nektek.

10. Havasi_Gyopár

Szia HaVera!
    Javaslok egy alapos tisztítást elvégezni pl. CCleanerrel.
    Nem írtad hogy a Unity webes verzióban játszol-e, vagy a letölthető klienssel?
    Amennyiben weben, akkor nézd meg másik böngészőben hátha ott sikeresebb leszel?
    A Unityhez a BP a Google Chrome, a Firefox és a Microsoft Edge böngészőket ajánlja preferáltan.
    Amennyiben a géped kapacitása nem elégséges a weben való játszáshoz, akkor javaslom töltsd le a klienst, az kisebb teljesítményű számítógépeken jobban használható.
    Továbbá javaslom, hogy szakemberrel nézesd át a gépedet, aki azt is meg tudja állapítani, melyek azok a háttérben feleslegesen futó programok, amelyek leállíthatók, és/vagy javaslatot tesz a szükséges teendőkről a játékodhoz.
    Figyelmedbe ajánlom, a gép paraméter szükségletét is tartalmazó kiírást:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tő-unity-alapú-számítógépes-alkalmazás.20373/
    Továbbá ezt is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Szia pittikepoter!
    Nem ilyen egyszerű a dolog, mert én például már napok óta nem láttam, holott naponta többször belépek a farmomra annak megművelése céljából.
    Igaz, nem is hiányzik.
    A mai belépéskor sem jelent meg nálam.

jófarmerlány és csopke1 kedveli ezt.
  12. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok mégegy jelzés. Ládanyitogatásnál mikor mondjuk van 4 tp ládám kinyitja odadja az odaadni valot a rendszer de a láda ottmarad csak nulát mutat. Frisités után tünik el. Nem tudom ez hiba vagy csak lasuság de van ilyen is.

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez április 8.-a óta van így, emlékeim szerint.
    Így oldották meg egyelőre azt a problémát, hogy a ládák bontásakor ne lapozzon mindig az elejére a program, a ládák megjelenítésével.
    Egy jobbra vagy balra, majd visszalapozással eltűnnek a 0 készletű ládákat jelképező ikonok.

Kuzdern és Technics11986 kedveli ezt.
  14. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Áktzoo!
    Akkor nekem most tünt csak fel én vagyok a lassú-:) Köszönöm a segítséget -:)

Othep kedveli ezt.
  15. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Üdv
    2 venttel végeztem, a pecás játék során, ettől függetlenül sem kaptam gyémántgolyót.
    Az utolsó hét jön ha minden igaz, van még remény kapni a golyót?
    VV

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

És horgásztál is?
    Mert ha csak a horgászjegyeket gyűjtögetted, de azokat nem váltottad csalira és nem lógattad vízbe, akkor nincs az a csodahal, aki gyöngyöt hozzon Neked... :)

De, ha már horgásztál, akkor is kaphatsz még gyöngyöt, persze.
    Még szerezhetünk a hátra lévő eventtel további két horgászjegyes órát, s ezzel több horgászati lehetőséget, másrészt kevesebb pecázás is elég, mert a gyöngyök most hatosával jönnek.
    Bőven van idő, a Titkos tó event végéig, hogy berobbanjon a gyöngyhalászat. :)

Kuzdern kedveli ezt.
  17. MyLittlieFarm

MyLittlieFarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segitségre lenne szükségem. Tegnap véletlenül kitettem a Titkos tó felhősorba a falánk pocok dekort mind a kettőt :( Sajnos csak ma reggel jutott eszembe hogy az kellett volna Diszfás talány felhősorba. Nincs rá valami mód hogy az egyiket vissza tudjam kapni? Van a raktárban golfpálya dekorom ha esetleg lenne mód a cserére.
    Nagyon szépen köszönöm ha tudtok segiteni :)
    MyLittlieFarm ID: 55836922

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mielőtt újra lezárnád a felhősort, le tudod venni róla a dekor elemet. Rákattintasz a dekorra, majd a kis kalapácsra.

19. MyLittlieFarm

MyLittlieFarm Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen :)

20. Marik33

Marik33 Törekvő

Szervusztok nem tudom mi történt.Vettem egy csomagot volt benne 50 farmarany szuper táp szuper trágya Kacsa kata és egyebek .Az 50 fararanyat nem kaptam meg.MOst az elöbb vettem 2x20 farm aranyért szuper tápot és ezt sem kaptam meg. Nézzétek meg köszönöm.ID 144174638 marik33

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.