Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

2. leekoteles

leekoteles Utánpótlás-írogató

Tisztelt modik!

Több mint két hete horgászok,mégnem láttam ritka gyöngyöt.Valamit elrontok,vagy ez egy kamu event?

Tisztelettel Leekoteles ID:20880047

3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Sajnos nagyon nehezen adják a gyöngyöt a halak.:( Nem csinálsz semmit rosszul...
    Reménykedünk abban, hogy az event vége felé közeledve több gyöngyöt adnak majd a halak.

4. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok! Mo-n az ANYÁK napja május első vasárnapja és nem május 09 tudom változó országonként , de ha egyes hazai ünnepeket be tudnak iktatni pl márc 15 akkor az anyákat miért nem hazai szokás szerint tartjuk? nem tudom ki az illetékes ilyenkor?

5. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A világ nagyon sok országában május második vasárnapján köszöntik az Édesanyákat, ünneplik az anyaságot!
    A fórumon követjük ezt a hagyományt...

Kuzdern kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az elefánt Bahás állat, így engedélyezned kell a Bahás termékek megjelenítését:

Másrészt a tenyészállatokat az állatok kiválasztása után éred el:

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megújuló-piac.20015/

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Sziasztok!! Valaki tud nekem segíteni abban, hogy nem tudok a repülővel repülni?? Most nagy keservesen elindult egy kockát ment és azóta se, fel, se le semerre se, csak repül egy helyben. Van még 4db XL-es üzemanyagom, de nem boldogulok semmit. Már írtam a moderátoroknak is de semmi segítséget nem kaptam azonkívül, hogy a repülés menetét ismertették volna.Nem most kezdtem játszani és ezt a játékot is már többször játszottam, nem volt semmi gond vele.Most vagyok ott, hogy abbahagyom az egészet. Mit csináljak? Az XL- es kanna nem működik. Most kisebbel próbálkoztam az rendben ment.Az ID sz: 24796610

Utoljára szerkesztett: 30.4.21
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a szezonevent 40. sorát számszakilag hányszor lehet megismételni?
    Az tudom hogy korlátozott számban ismételhető, de mégis hányban?
    A választ előre is köszönöm.
    Gyöngy
    PS: Visszajöttem, mert van még egy kérdésem ezzel kapcsolatban: Mit tanácsoltok érdemes számolni az ismétléseket?

9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szervusz szupermuter51!
    A repülő sima, vagy XL-es üzemanyaggal indítható.
    A simával 1, az XL-es üzemanyaggal 3 lépést tudunk előre repülni.
    A repülőgépünk alapból az alsó pályáról indul, ezért ha szintet akarunk váltani, ahhoz is sima üzemanyagot kell használni. Amennyiben az előttünk levő nyereményt duplázni szeretnénk, akkor XXL -es üzemanyagot kell használni. Bármi duplázható, kivéve a felhő, csak elegendő malomtermék kell hozzá.

A jack repülőgép a saját légi járművünk:
    A saját légi járművünkkel van lehetőségünk előre haladni. Ahhoz, hogy a saját légi járművünket előre tudjuk léptetni, rá kell kattintanunk. Ekkor, megjelenik a saját légi járművünk kezelőfelülete:

Itt tudsz részletesen olvasni róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/profik-a-magasban-2021-április.21124/#post-1196042
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kérlek írd meg, hogy hol írtál a moderátoroknak, ahol nem kaptál kielégítő válasz.
    Ez a legutolsó 4 hozzászólásod, amelyek közül a legfelső az, amire most választ kapsz.
    Az alatta levő kettő pedig szezonnal összefüggő kérdés volt, a legalsó az meg januári, azaz semmi köze nincs a Profik a magasban eventhez.
    Ennyit a történetiség kedvéért, hogy írtál a moderátoroknak, és nem kaptál segítséget.

upload_2021-4-30_15-52-5.png

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

Szia -gyöngy-581!
    Technikai okokból azt nem tudjuk tesztelni, így csak az valószínűsíthető, hogy várhatóan az eddigiekkel azonos mennyiségben ismételhető.

Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm a választ, bár sajnos nem tudom, hogy hányszor ismételtem eddig a 40. sort. Annyit tudok, hogy egy alkalommal állítottam le a beszállítást amikor láttam, hogy már nem adja hozzá a számláló a mennyiséget. Akkor talán a 9.-et kezdtem meg, de ebben teljesen bizonytalan vagyok. No ettől kezdve számolni fogom az ismétléseket.
    További szép napot kívánok nektek és jó munkát.

12. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. A negyedik futam legutolsó lépése következne és szeretném megduplázni a kitehető miatt. De valamiért nem engedi a játék, hiába van XXL üzemanyagom. Mit tudok csinálni?
    https://kepkuldes.com/image/9L0t00

v.edit1
    13606334

13. Havasi_Gyopár

Szia v.edit1!
    A negyedik futam végén a felhő van. Az nem duplázható, minden más igen.
    A 4. futam utolsó sora:
    upload_2021-4-30_16-49-11.png
    https://board-hu.farmerama.com/threads/profik-a-magasban-2021-április.21124/#post-1196040

Kuzdern és v.edit1 kedveli ezt.
  14. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

15. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Köszönöm, a választ, de ezt írtam, hogy nem segítség. ***** Azonkívül a játékom most sem működik,de ha lennél olyan kedves akkor játszd már le nekem mert ugyanannyii ajándékot kell hogy adjon, bárki is játssza, valahogy nem szeretnék ebbe beledilizni. Olvasni én is tudok csak játszani nem. Üdv: szupermuter51
    *****Nem a fórumra tartozó részt töröltem.
    Havasi_Gyopár

16. Havasi_Gyopár

Szervusz!
    Hol akadtál meg?
    Én nem léphetek helyetted.
    Rákattintasz a saját repülőre [​IMG], majd valamelyik üzemanyagra, ami lehet a sima, vagy az XL-es ezekkel lehet indítani és/vagy haladni, ahogy a nagyobbik képen láthatod.
    Mindig annyit halad előre a repülőgép, amilyen üzemanyagot használtál fel.
    A kollégám megnézte és a képen látható, hogy azért nem tudsz tovább repülni, mert nincs megfelelő üzemanyagod.
    upload_2021-4-30_17-55-33.png

Az XXL-es üzemanyaggal, amiből 3 db-od van, csak duplázni lehet, de odáig is el kell jutni, pontosabban, a duplázandó dolog előtti rovátkáig.
    Kérlek készíts malomterméket sima és XL-es üzemanyagból, mert csak azzal lehet haladó repülést végrehajtani.

Utoljára szerkesztett: 30.4.21
  17. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia! Nagyon nagy kérésem van.A FALÁNK POCOK kitevőt nem találom. Úgy emlékszem a kerge kertbe tettem ki, de már annyiszor megnéztem és persze nem látom. ha kérhetem valaki tegye meg, hogy segít. Köszönöm. ID9805208

18. Havasi_Gyopár

Szia rozsazsuzsa!
    A kollégám megnézte.
    Mindkettőt a zuhatagok szigetére tetted ki, a jobb oldali részen keresd.

19. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nagyon köszönöm, keresem tovább

20. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Sziasztok! Megint itt vagyok kérdezni, bocsánat :p Minden dekort és fejlesztését duplán szedtem ki. Ma reggel ki akartam őket tenni, de úgy tűnik, hogy a fejlesztések csak 1 dekorra passzolnak. Most mindkét dekort arany I-ig fejlesztettem. De nem értem, mert nagyon-nagyon figyeltem a duplázásra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.