Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szentlady

Szentlady Utánpótlás-írogató

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  2. Szentlady

Nem kötelezö a válasz, bármilyen fura,erre magamtól is rájöttem. De kaptam egy kedves választ, igy tiszta lett elöttem a létezése. Azért köszönöm a válaszod, megnyerö "modorod" További szép napot: Kata

3. feri5259

feri5259 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,tud valaki segíteni azzal,hogy a bankolási oldalon miért tűnt el az SMS-el való farmarany vásárlási lehetőség.

4. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

@jófarmerlány gazdatársunkat, csupán a segítési szándék vezérelte, szerintem félreérted.
    Örülök, hogy sikerült rájönnöd magadtól.:)

Szentlady kedveli ezt.
  5. Swallow

Szia!

Sajnos nincsen jelenleg információnk arról, hogy a Telekom-on kívül (amiről itt ment ki közlemény: https://board-hu.farmerama.com/threads/sms-fizetés-telekom.21142/ ), a másik szolgáltatókkal mi a helyzet, miért nem lehet azokkal sem vásárolni.
    A problémát megírtuk a központba, mi is várjuk a választ.
    Javasoljuk addig más fizetőeszközök használatát: hitelkártya, Paysafecard, Paypal stb., ami jóval kedvezőbb árfekvésben, mert a telefonos viszont drágább.

Imre49 kedveli ezt.
  6. Szentlady

Szia kedves! Aranyos vagy, de tudja azt, aki válaszolt, miért irtam))) Semmi gond, egy másik moderátor megirta, hogy van ennek a megszerzése. Semmi gond, nagyon szeretlek benneteket, a játékot,csak ez egy kicsit nyers válasz volt,töletek nagyon! Zárjuk is ezt le,oksi? További szépeket!
    Kata

7. szilvakati

szilvakati Haladó

Üdv valóban megvan a 10 db fa,én viszont 16-ot szerettem volna venni mert 81fa-nyam volt leirtam mi történt ki-be kellet lépnem közben vett le a játék 30 fa-nyat de fát nem adott a megmaradt 51 fa-bol vettem a 10 fát.Ok nélkül nem kérek segitséget de levonom a tanulságot nem költök több pénzt.köszönöm

8. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Van egy farmom, amin nem tudok learatni semmit. Kalapos80 ID 41351849
    A többi működik, csak ez az egy farm nem.
    Köszi, ha segítetek.:)

9. Swallow

Szia!

A kollégám mindent érthetően leírt számodra. Összesen vettél 18 db farmos és 10 db bahás titokfát. Mindez 140 FA-ba került.

10. Swallow

Szia!

A kollégám járt nálad, kitakarított mindent. Gond nélkül learatott egy víztartályt a farmodon.

11. gyulaika

Köszi, de most néztem, még mindenen piros háromszög van. (dilis kék traktor, piccoló láda, szülinapi csodatorta stb.....

12. Swallow

Szia!

Próbálkozz meg a learatásukkal. Kollégám járt nálad, és egy víztartályt gond nélkül le tudott aratni.

13. gyulaika

Már többször próbálkoztam, ki-be léptem is, a víztartály a szédültön van, ami problémás, az a főfarmon.:sleepy:

14. Swallow

Szia!

Kollégám ismét járt nálad, szinte mindent learatott a főfarmodon gond nélkül.

15. gyulaika

Nagyon köszönöm, de a piccoló maradt:) avval mi lesz? ott marad örökre learatatlanul?

16. Swallow

Szándékosan hagytam meg neked a kolléga. Azt se tudod learatni?

gyulaika kedveli ezt.
  17. gyulaika

Nem:eek:

18. Swallow

Pedig a játék megfelelően működik...
    Végezz el egy géptakarítást, CCleaner-rel. Töröld a felesleges böngészői előzményeket.

19. gyulaika

Hidd el, már mindent megtettem, köszi, hogy foglalkoztál vele.:) ( hidd el, nem most kezdtem játszani)

20. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy a farmarany vásárlás sms-el történő vásárlás direkt van kivezetve vagy csak ideiglenesen? Mindig azzal vásároltam és nem tudom hová lett most!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.