Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kollégám utánanézett a dolognak.
    Két farm ez, mert két ID megegyező!
    Az adventi naptárban nem vetted "még" át a második 6 napos sárga dobozos ajándékot.
    Próbáld meg az egyik farmon a rákattintást, vedd át. Ha sikerül eltüntetni a felkiáltójelet, akkor ez volt a "ludas".
    Mindenképp jelezz vissza nekünk, hogy történt-e valami változás!
    Köszönjük!

zsani_apja kedveli ezt.
  2. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Köszönöm a gyors választ!! Átvettem! Eltűnt a felkiáltójel. Remélem a többi farmon is ez a ludas. Jóéjszakát!

zsani_apja kedveli ezt.
  3. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Segítséget kérek szépen: összegyűjtöttem 25 fenyőágat a malomban, amiből a szigetgazt kevertem. Még láttam, ahogy megy a visszaszámláló, de a szigeti koszorút nem találom. Hol keressem?

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-télapó-szikla-titka.21870/#post-1234712

Szigeti koszorú
    • Érési idő: 06:00 óra
    • Tapasztalatpont: 60 TP
    • Ültethető: Bahamarama ültetvény, Esőerdő
    • Kezdő mennyiség: nincs, a malomban lehet lekeverni.
    • Kategória: eventnövény
    • Szükséges szint: 3. farmos szint
    • Szükséges: malomtermékhez
    • Visszaváltási érték: 8 BTP, 5 CSP

5. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Üdv.! Most vásároltam az új eventhez 1 kosarat. 200 almacikkvirág nem érkezett meg. Ki-, beléptem, frissítettem, semmi. ID 9805208 Kérem a segítségeteket.

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, egy Ccleaner-es takarítást indíts el a gépeden.

Az ellenőrző panel információja szerint a vetőtáblán van a vásárolt növényed, a kapott növény pedig már elvetve az erdei tisztáson.

7. rozsazsuzsa

A kapottat elvetettem, a vetőtáblán nálam sajnos nulla db van. Még mit tehetnék, azon kívül hogy segítséget kérek.

8. Marik33

Marik33 Törekvő

Szervusztok kérlek mondjátok
    meg mi az amiért szerdától mostanig nem jutottam semmire.Megszereztem a lila dobozok kulcsát az óta termelem a növényeket a malom sem ad semmit és egyetlen dobozt nem tudtam le szedni.Köszönöm marik33 ID 14174638

9. mamarygen

Szia!

Azt írtam, azt javasoltam, hogy végezz el egy takarítást a gépeden. Vélhetően sok elhasznált fáj terheli a gépet, ami miatt nem azt látod, ami az ellenőrző panelen szerepel.

Hidd el, hogy segítettem a válaszommal.

10. mamarygen

Szia!

A Télapó szikla titka eventben van gondod?

Kérlek arra, ismételten nézd át az ismertetőt.

Az eventes csevegőben több Játékostársunk leírta a lépéseket a haladáshoz. Azt is érdemes lenne megtekinteni, követni.

A kulcs a játéba lépéskor legelőször megérkezett.
    Az eventbejáratban a középső ikont, a keretes kis ablakot kell kattintani - 1. útvonal -, hogy az induló helyet ki tudd választani a 3 részre bontott rajzolatból. Az induló területek ikonjai villognak (farm, teliholdas terület, szigetes pályaszakasz).

A Télapó sziklához vezető 1. játék menete és a feladatsor-nyeremények ismertetése

Az event ablaka
    1. Az eventnövények és a felröppenő pajtakészletünket itt találjuk meg.

3. Főfarm ösvény feloldó mező.
    4. Bahás ösvény feloldó mező.
    5. Teliholdas ösvény feloldó mező.

Ez a mellékrész részben megegyezik a Fények ösvénye event mechanikával.

• Az event indulását követő első belépéskor kapunk 1 db Ezüstkulcsot és 5 db Fenyőágat.
      • Prémiumtagsággal rendelkező játékosok 10 darab Fenyőágat kapnak az event kezdetével.
    • Az Ezüstkulcs a 3 ösvény egyikének kiválasztására használandó fel. Saját döntésünk, mely ösvény bejárásával indítjuk az eventet.
    • Az elkészült malomtermék egyenlő az adott ösvénynél elérhető eventnövényel, ami ezután termeszthető és a feladatunk hogy megtermeljük a kért mennyiséget az adott ösvényen lévő feladatok teljesítéséhez.
    • A fennmaradó további 2 ösvénynél is ugyan ez a feladatunk.
    A mechanika:
    Az event során három ösvényt kell bejárnunk.
    Egy ösvényen lévő útvonal összesen 8 feladatrészt tartalmaz.
    Egy útvonalhoz tartozik legalább egy eventnövény és egy különleges kellék.

Az event ablakában, az ösvények el vannak választva jól látható módon.
    Egy ösvényhez nyolc darab teljesítendő feladatrész tartozik. A feladatunk, hogy a feladatrészeket teljesítsük. A feladatrészeket kizárólag egymás után, sorban tudjuk teljesíteni, és egyszerre csak egy útvonalon tudjuk a feladatrészeket teljesíteni.

Egy adott ösvényhez tartozik egy kezdő mező, amivel az adott útvonalhoz tartozó feladatsorokat tudjuk elérhetővé tenni, és így kapjuk meg az eventnövényhez tartozó hozzávalót is. Összesen három ilyen mező szerepel az event ablakában. Egy ösvényhez kizárólag egy kezdő mező tartozik.

Az event indulását követő első belépéskor kapunk 1 darab Ezüstkulcsot.
    Az Ezüstkulcs segítségével tudjuk a döntést meghozni.

Válasszuk ki az event ablakában, az adott helyszínhez tartozó kezdő mezőt. Ekkor jobb oldalt megjelenik a beadás ablaka:

Minden egyes kezdő mező feloldásakor megkapjuk az adott helyszínhez tartozó különleges kelléket.
    A fenti képen a Főfarm útvonalhoz tartozó kezdő mező beadás ablaka szerepel.
    A kezdő mező jutalma minden esetben kizárólag az adott útvonalhoz tartozó különleges kellék (amiből 9.999 darabot kapunk).

Feloldást követően, a kapott különleges kellék segítségével (is) tudjuk lekeverni a malomban az adott útvonalhoz tartozó eventnövényt. Ugyan is, egy adott eventnövény lekeveréséhez a Fenyőágon kívül, az adott útvonalhoz tartozó különleges kellékre is szükségünk van.

A lekevert eventnövényt ezután termesztenünk kell és az adott útvonalon megtalálható faladatrészekbe beadni.
    Az útvonalak végén lévő utolsó feladatrész teljesítésével egy újabb Ezüstkulcsot kapunk.
    Ezután ismét választhatunk a már megmaradt kettő ösvény közül.
    Amennyiben a második ösvény feladatsoraival is végeztünk, akkor már csak a hátralévő utolsó ösvény feladatait tudjuk teljesíteni. FONTOS, hogy ekkor is fel kell oldani a kezdő mezőt az adott útvonalon!

A Fenyőág különleges kellékből 5 óránként 5 darabot ad számunkra a rendszer! Így, minden esetben, egy-egy útvonalhoz tartozó eventnövényből minimum 5 darabot le tudunk keverni.

11. rozsazsuzsa

Arra van beállítva, hogy fut az állandó takarítás

12. rozsazsuzsa

Köszönöm, megvan. Újra csak köszönöm!

13. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia.
    Már megint nem találom a piccoló láda leírását. Segíts kérlek hol találom.

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

ladislaw11 és SnéDóri kedveli ezt.
  15. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. Marik33

Marik33 Törekvő

Még mindég nem meggy követtem a leírás a kulcsot kiváltottam a mezőt a teliholdast választottam a malomban kapott 10 magot el ültettem és mégsem tudok bejutni egyik mezőre sem meg üt a guta így még nem jártam talán még is tudtok valamit mondani egyik mezőn sem tudok el indulni végig jártam mind a három mezőt és egy dobozt sem tudtam meg szerezni

17. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek olvasd el és értelmezd az itt leírtakat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-télapó-szikla-titka-csevegő.21869/page-21#post-1235576
    Az event leírását pedig itt találod: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-télapó-szikla-titka.21870/#post-1234714

18. Marik33

Marik33 Törekvő

Úgy látom le kell mondanom a játékról.Látom az zöld gömb hogy középen pulzál rá is kattintottam többször és meg sem tudok el indulni mikor megszereztem kulcsot én a bal oldali középen arra tökre katintottam. minden esetre nagyon köszönöm segítséget.

19. Havasi_Gyopár

Szia!
    Mivel az előző írásaidból azt olvastam ki, hogy a teliholdas event növénnyel indultál ki, onnan indul a tanácsom.
    Addig is nyugodtan termeld az eventnövényt a teliholdas farmon, és gyűjtsd a felröppenőket, mindhárom terület farmrészéről: fő-farm, Baha ültetvényes, és Teliholdas farm.
    Tehát megnyitod az eventbejáratot, kijön az event átfogó ablak:
    upload_2021-12-17_16-22-11.png
    Katt a Játékra, és kijön ez az ablak
    upload_2021-12-17_16-25-46.png
    A bekarikázott töknél megkaptad a kulcsot, amit beadtál és a kapott kellékekkel legyártottad a malomban a vetőmagokat, amelyeket elültettél. A kapott termést ebben az ablakban sorban beadogatod ebben a menetrendben a 17. -től elindulva a teliholdas (lila) mezőkön.

Összesen 7.820 db Teliholdas koszorút kell beadnod a teliholdas részen, és 1.300 gömbdíszt.
    Ha a legfelső kép 10.-sel jelzett kisablaknál a nyíllal jobbra kapcsolsz, átkerülsz a 2. Mezőre, és ott a legalsó részen be tudod adogatni a pajtabeli dolgokat, és ott is felszabadul egy órás mező. Azt ne felejtsd el aktíválni. De nem az órára kell kattintani, hanem arra az elemre amelyikhez az óra tartozik, különben nem kattintható.
    A 2. mezőn tudod beadni az 1. mezőn kapható kulcsokat Teliholdas kulcs, majd később a szigeti kulcs, majd a farmos kulcsot, attól függően, milyen területet választasz a teliholdas után.
    A játéktól kapható újabb ezüstkulcsot pedig a farmos és/vagy bahás gyertya megszerzéséhez kell beadnod az 1. vagy 9. ponton levő tárgyhoz, hogy azt a területet is végig-vihesd.

20. Havasi_Gyopár

Szia!
    Közben jött olyan kolléga, aki be tudott menni a farmodra, és ő készítette ezeket a képeket:
    upload_2021-12-17_16-52-37.png
    Még termelned kell teliholdas koszorút, de a feljebb levő válaszomban számokkal jelölt sorrendben el tudsz indulni a beadásokkal, mert 5.187 db event növényed már van.
    A 2. útvonalon is a fentiekben leírtak szerint kezdheted a beadást:
    upload_2021-12-17_16-56-19.png
    Mindig az a játékelem teljesíthető (ha megvan a hozzá való) amelyiknek a széle villog.
    Remélem, most már menni fog.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.