Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rudolfee

rudolfee Aktív író

Sziasztok!

A mézeskalács Rudi tojást, csak a házi kedvenc futtatóra engedi kihelyezni. A leírásban az szerepel, hogy bárhova kitehető. Kérdésem az lenne, hogy csak nálam van hiba, vagy a leírás nem fedi a valóságot?

Köszönettel: rudolfee

2. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Jó reggelt! Azt szeretném kérdezni hogy a kövér labda melyik ólbol teremelődik! Köszi!

3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  4. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszi a Válasz!

Havasi_Gyopár és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia rudolfee!
    Elvileg és gyakorlatilag is bárhova kitehető.
    Ha böngészőben játszol, kérlek nézd meg, hogy másik böngészőből ugyanaz -e a jelenség?
    Ha kliensben, akkor pedig azt, hogy frissítés után is csak a házi kedvenc futtatóba engedi, vagy máshova is?
    Egyébként az igazi helye a futtatóban van. Érdemes szelektálni ha már megtelt a futtató, mert pl. egy varjútojás törlésével nyert helyen ez a tojás-dekor nagyobb hasznot hajt....
    Időnként egy Ccleanerrel való takarítás is sikert eredményezhet. Javaslom azt is lefuttatni.
    Ha ezekkel megvagy, és még mindig nem történt változás, akkor jelezz vissza kérlek farmnév és ID szám megadásával, hogy egy kolléga megnézhesse a farmodon.
    Pillanatnyilag nincs a közelben kolléga aki megnézhetné, ezért türelmedet kérjük.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok! 14,45-kor aktiváltam 2db 100% os növény bónuszt és nincs jóvá írva. Köszönöm ha megnézitek. ID:37957705

7. Havasi_Gyopár

Szia!
    100%-os növénybevételi bónuszt úgy lehet aktiválni, hogy beteszed az arany bónuszrekeszbe. Ezt te is le tudod ellenőrizni, hogy bent van, vagy nincs. Berakás után célszerű egy F5 frissítést elvégezni.
    Ha bent van a rekeszben, akkor alapban 24 óra hosszat tart a hatóideje, de Pinkie Pie-vel +30% -kal meghosszabbítható a hatóideje.
    Ha nincs a rekeszben, akkor nem aktiválódott a bónusz.
    upload_2021-12-20_16-0-24.png
    Az ilyen típusú 2 db bónusz egymás utáni elfogyasztása nem növeli a learatható mennyiséget a duplájára, hanem a 24 órás hatóidő duplázódik meg. Ezt le is lehet ellenőrizni, ha az egeret föléje visszük, akkor megmutatja, hogy meddig tart a hatóideje.
    Minden rekeszbe rakható bónusz többszörös "megevése" a hatóidőt többszörözi, a "fogyasztott" mennyiséggel arányosan.

A keréken pörgetett bónuszok, amelyek a bónuszrekesz feletti sorba kerülnek, azoknak a hatóereje viszont összeadódik.
    Annak a hátránya a fentivel ellentétben az, hogy annak a hatóideje nem hosszabbítható meg semmivel sem.

Aratási mennyiségek:
    Termés bruttó (aratási) mennyisége [db]termék plusz hozama [db]2*2
    területen
    1*2
    területen
    1*1
    területen
    komfort
    talajon
    ALAP TERMÉS DB-számterületenként53215
    RACS = répás almás csatni (gyémánt rekeszt igényel, minden szántóföldi növényre, azaz event növényre is hat)alap +2db75417
    RACS-csal + 100%-os bónusszal= alap, + 1*alap, + 2db128632

8. berzsike

berzsike Fórumszaki

9. Zsuzsanna7068

Zsuzsanna7068 Járnitanuló

Sziasztok! A pocok légyfogó tapasztalatponton kívül ad még valamit? Köszönöm!

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    A Pocok légyfogó a Piccolo láda egyik nyereménye!
    Pocok légyfogó
    Szükséges szint: 3
    Érési idő: 22:00 óra
    Tapasztalati pont: szint x 200 TP/BTP a kihelyezéstől függően
    Mérete: 1 x 2
    Kihelyezhető: minden területre (felhőre), kivéve a teliholdas farm és gombaerdő
    A Piccolo láda további nyereményéről itt olvashatsz!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-láda-rejtelmei.20603/#post-1173157

Kuzdern kedveli ezt.
  11. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Sziasztok. a kvíztár melyik fülön található?

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az egy külön weboldal.
    Mivel az eventhez tartozik, ezért érdemes az eventcsevegőjében megnézni.

13. Gaszton

Gaszton Járnitanuló

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni A Télapó szikla titka eventben reggel megkaptam az 5 fenyő ágat amit eldugtam a malomban, most meg 5 óra elteltével 1 db-ot adott! A Bahás malomba van így most 6 db. Nem értem, hogy ez hogy lehet? Köszönöm.

Gaszton
    ID: 11797097

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

omniboardmixdec2021firbranch5Push Booking2021-12-21 06:37:22
    omniboardmixdec2021firbranch1Push Booking2021-12-21 12:00:34

Reggel kaptál pótló 5 db magot, és délben kaptál 1 db pótló magot.
    Megnéztem a malom logodat is, reggel nem adtad hozzá a malomhoz a magot, hanem csak délben (2021-12-21 12:01:52)

15. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

sziasztok!
    segítséget kérnék szépen (tudom, nagyon hülye vagyok, lehet köveket is dobálni, de....)
    nem találom a szeptemberi Rackó ajándékot, a Szálló levelek-et
    egyáltalán sikerült megszereznem? vagy elbazároztam valahol a felhőkön vagy mit csináltam vele?
    *Lúdanyó* ID: 12335434
    kösszentyű a segítőmnek :)

16. Havasi_Gyopár

Szia Lúdanyó!
    Türelmet kérünk, jelenleg nincs olyan kolléga a közelben, aki be tudna nézni a farmodra.
    Amint lesz, megnézzük és jelentkezünk.

Gaszton kedveli ezt.
  17. Gaszton

Gaszton Járnitanuló

Köszönöm szépen.

18. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

egymillió köszönet :inlove:

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. Havasi_Gyopár

Szia Lúdanyó!
    A kollégám megnézte, és a menüben találta a keresett dekort.

20. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

hogy az a...tényleg hülye vagyok...a szemem esett ki és nem találtam....millió köszönet érte és boldog ünnepeket nektek!:inlove:

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.