Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mirike40

mirike40 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Azokat megkaptam, de az azóta keletkezett pontok utáni jutalomra így nem számíthatok. Pont ezért kérdeztem. Ezt az eventismertető nem tartalmazta. Ez alapján meggondolandó a következő szezonnál, hogy érdemes-e pl. a heti szezonjutalom pontokra vagy egyéb akár fizetős pontokra költeni... Köszönöm.

franyo121 kedveli ezt.
  2. interlala

interlala Fórumprofi

Köszönöm a válaszod akkor hajrá málna , rózsa termesztés

smoldering kedveli ezt.
  3. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

Sikerült rengeteg kalapácsom lett legalábbis pont elég plusz pár darab a spárgát nemesítettem nagyon köszi mégegyszer :) :) :)

Kuzdern és Enike** kedveli ezt.
  4. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Örülünk neki, hogy sikerrel jártál a fakalapácsok ügyében. Jó fejlesztgetést kívánunk, további sok sikert! :)

avonbanya és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép estét kívánok mindenkinek:)
    Nagyon érdekes dologra lettem ma figyelmes. Délután a játék bekapcsolását követően észleltem, hogy kevesebb FA-m van. Kikapcsoltam a játékot, de most pár perce visszaléptem és a kereken 8.ooo FA helyett megint csak kevesebb van. Konkrétan 7.996 FA. Nem vásároltam semmit aranyért, nagyon nem értem mi történt ?
    Kérlek nézzétek meg hova lettek a FA-im ?
    Köszönettel: Zsófi

ID:32464775

6. Enike**

Szia!

Megírnád újra az ID-számodat kérlek?

7. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Millió bocsánat elírtam.
    A helyes szám: ID: 3246475
    Ne hari:)

Enike** kedveli ezt.
  8. Enike**

Szia!

Kollégám ellenőrzése alapján 2 alkalommal vásároltál ma bájitalt 2 Farmaranyért:
    - 2022-04-26-án 18:14:43 órakor
    - 2022-04-26-án 18:15:40 órakor
    Ez 4 Farmarany, épp ami hiányzik.

-ágianyu33- és Zsófi0101 kedveli ezt.
  9. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Drága Enike!
    Köszönöm szépen a gyors választ. Jut eszembe, hogy a napi ajándékoknál volt a FA-s vásárlásom, mert nem volt elég az ingyenesen küldhető ajcsi.
    Kérlek ismét, hogy ne haragudj, teljesen kiment a fejemből... :(
    üdv: Zsófi

Enike** kedveli ezt.
  10. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre írom a kérdésemet, de nem találok megfelelő topikot. Most már harmadik alkalommal vettem észre, hogy Paysafecard fizetésnél a maradványösszeget nem fogadja el. Megjelenik ugyan a második kódnak való sor, de ha azon több van mint az elsőn, akkor egyszerűen az elsőt nem veszi tudomásul. Eddig ezzel nem volt gondom, mindig maximálisan le lehetett vásárolni. Hallottatok mástól is erről, vagy csak velem babrál ki?

11. Enike**

Szia!

Semmi baj, előfordul néha mindenkivel, hogy picit figyelmetlenebb valamiért.
    A lényeg, hogy a végén neked is eszedbe jutott, mi történt. :)

Zsófi0101 kedveli ezt.
  12. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Úgy még nem próbáltad, hogy elsőnek azt használod ami maradt valamennyi összeg de nem elég egy vásárláshoz?
    Majd kiegészíted az újonnan vásárolttal.
    Én is paysafecardot használok. Eddig mindig sikerült lenulláznom.

13. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Szia!
    Pontosan úgy tettem, elsőnek azt használtam, ki is írta, hogy mennyi rajta az egyenleg. De mivel ez nem volt elég a vásárláshoz, feljött a második kódnak való sor, azt is beütöttem, de a vásárlás összegét csak a másodikról vonta le. Megnéztem a hivatalos paysafecard oldalon lévő egyenlegemet, és valóban ott van rajta az első maradványa. Nem értem, hogy miért nem fogadja el. Nem az összeg nagysága miatt bosszant, hanem mert nem értem.

14. Swallow

Próbálkozz meg a payfascard ügyfélszolgálatával felvenni a kapcsolatot, majd írd meg nekik a problémádat.
    Ők talán nagyobb segítséget tudnak nyújtani ebben az ügyben.

Tigrislady és .hangyóca. kedveli ezt.
  15. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok. Nem lehet tudni, milyen állatokat kell tenyészteni az óltörténetek eventhez? Megnéztem a könyvjelzőimben, de sajnos nem mentettem el az előző eventet...
    Köszi a válaszotokat :)

16. Swallow

Szia!

Nem kell állatokat tenyészteni ehhez az eventhez.
    A 4 karakter szereplőnk tanulja a farmos farmmunka elemeit. Vetési, metszési, betakarítási munkafolyamatokat.

Kérek olvasd át még egyszer az erről szóló eventismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bevezetés-a-farmmunkába-2022-április.22364/

17. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

18. blackcica

blackcica Aktív író

Szervusz!
    Az a tapasztalatom, hogy ez az eset ( a maradványösszeget ignorálja a program ) olyankor fordul elő, ha "teljes" PSC-t használnék kiegészítésként. Amennyiben mindkét ( három, stb. ) "cédula" bontott, problémamentesen lenullázható bármelyik ;)

Tigrislady kedveli ezt.
  19. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Sziasztok!
    Keresnék egy "kitehetőt", Rend a lelke mindennek1,
    gyemant1
    ID: 589785
    Legyetek szívesek megnézni, van-e nekem ilyenem, kellene a felhőre, ha nincs, akkor majd cserélnem kell.....
    Előre is nagyon köszönöm.
    :cry:

20. Enike**

Szia!

A kollégám megnézte, és az általad keresett dekor a Kísértetjárta kúriában van kihelyezve, legalul középtájt keresd.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.