Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -DDani07-

-DDani07- Fórum-zöldfülű

-DDani07- farm vagyok id sz,47471125.most fejeztem be az eventet és nem kaptam meg a piccolőt

2. oszi60

oszi60 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!!

Enike** kedveli ezt.
  3. Barika45

Barika45 Utánpótlás-írogató

Nagyon szomorú vagyok. A bal oldali feladatsort végig teljesítettem, a jobb oldalon 62-t. Mégsem tudom beüzemelni a felhősort, pedig a leírás szerint 150 teljesített feladat után már meg kellene kapnom. Frissítettem, kiléptem, beléptem újra, de a felhő visszairányít a feladatra. ID 55743215. Barika. Segítenétek? A raktárban mindhárom szükséges kitehető tárgy megvan.

4. Mucet

Mucet Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérnék szépen segítséget, a bal oldalon kész van mind a 100 feladat, jobb oldalon 89 van kész, de a neon ólak ládája nincs kipipálva, a raktárban sincs. Ki-be léptem, semmi. ID 5075792 Mucet
    Köszönöm szépen!

5. insignia75

insignia75 Utánpótlás-írogató

insignia75
    ID: 23473572
    Köszönöm:)

Enike** kedveli ezt.
  6. a1a4

a1a4 Haladó

Semmit nem lehet elvégezni a farmon. Hiába léptem ki/be 5x a felhőt sem tudtam beüzemelni, nem tudtam ajándékot küldeni, magyarul használhatatlan a játék. Ez nem tűnt fel senkinek a BP központjában? Amióta kliens van, sokat veszített a játék az élvezhetőségéből, de a jelen állapot kritikán aluli. Mikor lesz már végre valami javulás???

kozsu4242 kedveli ezt.
  7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A központban tudnak a hibáról, folyamatban van a javítás. Kérjük, adj ID-számot és farmnevet, hogy tudjunk segíteni.
    Türelmedet kérjük, köszönjük!

8. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

Semmit nem lehet elvégezni a farmon.
    Tyúkanyóó
    ID: 37005034

9. mnkm

mnkm Fórum mestere

Szia, a központ már tud róla.
    Próbáltad esetleg a router/wifi ki-be kapcsolását?

10. kozsu4242

kozsu4242 Utánpótlás-írogató

Olvasom, hogy napok óta másnak is az a problémája mint nekem, a játék inkább idegesítő, mint szórakoztató. 10 éve játszom, de nem is emlékszem rá, hogy ilyen előfordult volna. Remélem hamarosan rendbe hozzák.

11. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Az alábbi kép a farmodon készült.
    Jól látható, hogy a felhősor már "üzemel".

12. gamandor

gamandor Junior szaki

Most már csak az érdekelne, hogy ki lesz javítva ez a hiba, hogy nem jutunk a felhősorhoz és a többihez ?
    És, hogy mikor ?
    Mert ahogy látom sok játékost érint és gondolom, hogy nem egyesével nézegetik meg ID alapján. Mondjuk már azt is elküldtem pár hozzászólással ezelőtt.

13. Swallow

Szia!

A nyeremény tárgy központilag került jóváírásra, mert mindkét oldal teljesített a farmon. Valóban nem volt kipipálva a haladási sorban az utolsó nyeremény.
    A játéktéren az állapotjelzés ugyanolyan, mint volt a jelzés idején, de a nyeremény könyvelése megtörtént.
    Köszönjük a türelmedet.

14. Swallow

Szia!

A nyeremény tárgy központilag került jóváírásra, mert mindkét oldal teljesített a farmon. Valóban nem volt kipipálva a haladási sorban az utolsó nyeremény.
    A játéktéren az állapotjelzés ugyanolyan, mint volt a jelzés idején, de a nyeremény könyvelése megtörtént.
    Köszönjük a türelmedet.

15. Swallow

Szia!

A nyeremény tárgyak központilag kerültek jóváírásra, mert mindkét oldal teljesített a farmon. Valóban nem voltak kipipálva a haladási sorban ezek a nyeremények.
    A játéktéren az állapotjelzés ugyanolyan, mint volt a jelzés idején, de a nyeremények könyvelése megtörtént.
    Köszönjük a türelmedet.

insignia75 kedveli ezt.
  16. Swallow

Szia!

A nyeremény tárgyak központilag kerültek jóváírásra, mert mindkét oldal teljesített a farmon. Valóban nem voltak kipipálva a haladási sorban ezek a nyeremények.
    A játéktéren az állapotjelzés ugyanolyan, mint volt a jelzés idején, de a nyeremények könyvelése megtörtént.
    Köszönjük a türelmedet.

17. gamandor

gamandor Junior szaki

Minden meglett. A felhősort is ki lehetett rakni.
    Köszönöm a segítséget !

18. Swallow

Szia!

Ez nagyszerű hír.
    Köszönjük a visszajelzést!

19. barni.gazda

barni.gazda Járnitanuló

barni.gazda , ID?: 17093775
    nem látom a Piccolo ládát, nincs is kipipálva.

20. a1a4

a1a4 Haladó

Megtaláltam az ID számot: 16640923 Farm nevem: a1a4

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.