Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Kollegám ellenőrzése alapján, ma este 20:07 órakor a központban jóváírták a "Piccolo" titokzatos láda nyereményt.
    A játékfelületen nincs változás, de a könyvelés eredménye a ládás menüben megtalálható számodra.

2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A javítás még nem történt meg a játékban.
    Sajnos a sok kényelmetlenség még nem ért véget.
    Türelmedet kérjük, mint minden hibával küzdő játékosét is!
    Köszönjük!

3. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Nálam talán javult a helyzet. Frissítettem a windows-t takarítottam a gépet, belépéskor a játék frissítést írt ki. Jelenleg a piac fagy le, a területek talán nem.

Kuzdern és mnkm kedveli ezt.
  4. mnkm

mnkm Fórum mestere

Irigyellek. :D
    Nekem macbookom van, macOS Monterey rendszerrel, safarin böngészek, sajnos azzal sem a gyorsaságáról híres a játék. :( Persze várok, biztos hamarosan javítanak a hibán.

5. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nem értek különösebben a gépekhez, felturbózott laptopon kliensen játszom. Nekem ez jön be. Ritkán használok még tabletet, azon a puffin viszi a játékot. Reméljük holnapra minden jó lesz.

Kuzdern és mnkm kedveli ezt.
  6. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Értem én, hogy ahány piac, annyi ár, de: a feleségemnél a teknős legmagasabb ára 134000, nálam 319000-nél kezdődik! A szalamandra ott 147000-rel zár, itt 268000-ről indul!
    Biztos hogy ez így teljesen normális???
    Egyikünknek sincs annyi állata, amennyi kellene, nekem kétszer annyi CSP-m van mint neki, de ő megvette, ami kellett, én nem tudom az árak miatt, így ez az event ugrott is valószínűleg.

7. a1a4

a1a4 Haladó

Köszönöm a válaszod, remélem holnapra jobb lesz.

fcsilla és smoldering kedveli ezt.
  8. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Sajnos nem változott semmi, ma sem lehet a megszokott módon játszani. 2-3 művelet után frissíteni kell, ami igen időt rabló és idegesítő. A remény soha nem hal meg!

9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok.
    Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egyszerűen lehetetlenség normálisan játszani. Hiába takarítom a számítógépet, nincs eredménye. 2-3 föld aratása után egyszerűen lefagy a rendszer. Forog a margaréta és semmit sem lehet csinálni. Teljesen mindegy, hogy a letöltött klienssel vagy internetes böngészővel szeretnék játszani. A forgó margaréta esetén kilépek, majd vissza a margaréta változatlanul ott forog.

10. a1a4

a1a4 Haladó

Szia! Köszönöm a válaszod, sajnos valóban így van. Már örültem, amikor a második területet is sikeresen learattam, beültettem, de a harmadiknál már nem sikerült aratni, csak forgott a virág és lefagyott a rendszer. 2x ki/be léptem, de utána meguntam, és bezártam a játékot. Sajnos ez így rengeteg időt igényel, amiből viszont kevés van.

szöszi50 kedveli ezt.
  11. Marik33

Marik33 Törekvő

Szervusztok tegnap óta nem tudok aratni,vagy vetni csak nagy kínnal mert a sárga virágok nem engedik. Ki kell lépni újra kezdésnél tovább fojtatja Köszönö a választ.

szöszi50 kedveli ezt.
  12. kertmesterrozsa

kertmesterrozsa Járnitanuló

Nekem az a problémám amit tegnap is jeleztem hogy állandóan tölt pl a Bahama szigeteken de nem lehet belépi és a napraforgó virág akadályoz hogy lehessen írni nem tudok játszani mert most pl tyúkot kellene vennem de nem tudok!köszi ID42431475

szöszi50 kedveli ezt.
  13. mnkm

mnkm Fórum mestere

Szia. :) Sajnos ez globális probléma, több embernél is fennáll, a központ már tud róla.

Szia, sajnos most mindenkinél ilyen lassú és akadozik. :( A központ már tud róla.

14. a1a4

a1a4 Haladó

Szia! Köszönöm a bíztatásod és a türelmed, úgy tűnik nálam rendeződött a helyzet. :)

smoldering kedveli ezt.
  15. Jégrém

Jégrém Fórum-zöldfülű

Egy órája nyomom a játékot és nem akadozik. Megy minden szépen. Remélem ez már állandó lesz.

mnkm kedveli ezt.
  16. mnkm

mnkm Fórum mestere

Sziasztok.
    Mától elérhető az olcsóbb munkások? Csak mert a hírek felületnél nem találom. :(

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Igen, elérhető. Ma reggel 8 órától éjfélig.

Kint van a fórumon a "Mai nap eseményei" szövegblokkban az infó link segítségével olvasható is.

Ha első lapozásra nincs meg a Híreknél, akkor azt tanácsoljuk, egy másik vagy további farmrészre lépve ismételjük meg a Hírek pásztázását.
    Van, amikor az 5 megjeleníthető anyagba nem fér bele az egyik plusz információ.

Az eventórában viszont a "locsolókanna" ikonja elvisz a vásárlási helyre.

mnkm kedveli ezt.
  18. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Szia.

Igen, ez teljesen normális.

Ez a dinamikus piac sajátossága miatt van. A kereslet és a kínálat, valamint a már létrejött ügyletek alapján változnak a piaci árak.
    Akkor emelkednek, ha folyamatosan és váltakozva van ajánlattétel és vásárlás az adott tételnél.
    Minél több lesz a kínálat és a sikeres tranzakció, annál inkább mennek fel az árak.
    Valószínűleg a te piacod pörgősebb, vagy jobban keresik a tekit és a szalamandrát.
    Nézz körül, írjál a a piacos topikba, próbálj saját piacos gazdatárssal üzletelni.
    Topik: Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

A topik 2. hozzászólásában le van írva, hogyan derítheted ki a piacszámodat.

19. mnkm

mnkm Fórum mestere

Köszönöm a tippet, ott megtaláltam.:inlove:

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Újból segítséget szeretnék kérni! Képtelen vagyok megtalálni a "Papírgaz"-t, ami a malomtermék (hajó az üvegben) elkészítéséhez kell. A kép szerint a BAHAMÁN terem, de nem találom azzal együtt hogy van belőle 6 db-m. Itt a kép róla : [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.