Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Több lehetséges megoldás is van ehhez.
    Mindegyik nagy előkészítést, folyamatos figyelést, termelést, piacozást illetve ezek kombinációját "takarhatja".

A farm csp-készletét használja a tervezett lépésekhez, forgatja, befekteti, felhasználja vásárlások alkalmával: táp összetevőkre, vagy magára a táp megfizetésére.
    Piacon célirányos vásárlásokkal sok napon, hónapokon keresztül üzletel, gyűjt. Majd használja egyéni céljaihoz.
    Lehetnek olyan társaink, akik szupertápot is használnak az állatólas nulla-percezéshez. De ez egyéni feltételrendszer, ami soha nem publikus teljes egészében, mert a valós pénz felhasználása magánügy, amit tiszteletben kell tartani, nem ítélkezni, vélekedni róla saját nézőpont alapján.
    Több Játékostárs írásából lehet "kimazsolázni", melyik utat választja a gazdatársunk.

A válaszodhoz is ezt, ezeket a leírásokat használtam.
    Következtettem, egyéni látásmódomat fogalmaztam meg, nem egy hivatalos állásfoglalást jeleztem.

2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Bocsika, hogy zavarlak benneteket,de rengeteg a kütyüm van a felhőn, ezért segítséget kérnék. Melyik eventnél /felhőnél/lehetett megkapni a következő kütyüket: Ideje táncolni, Kincseskamra és a szülinapit, mert a függőnyöket nem tudom rárakni, azaz fejleszteni Őket. Már vagy a felhőn átnéztem azaz meghaladtam a 300-azt, de ez nagy meló, mivel felhők megszerzésénél lassan de biztosan haladok a 700 felé.

3. mamarygen

Szia!

Mi sem teszünk mást, mint egyesével megkeressük, ha van kapacitásunk ehhez.
    -Mindenekelőtt azonban az adott farm azonosító adataira van szükség! (név és pontos ID-szám)
    -Kell, szükséges az adott dekor pontos neve.
    A fórumon működik kereső funkció is. Érdemes használni az eventek ismertetői alfórumban.
    Nagyobb a siker lehetősége, ha ezt az utat választod, választjátok.

Volt, hogy jeleztük, nem tudunk sok < több dekor keresésében részt vállalni. A mi szabadidőnk is véges, mert egyéb feladataink is időt, energiát igényelnek.
    Nem lerázni szándékoztam a kereséshez a támogatásunkat, de ilyen feladatot csak admin kollégák tudnak elvégezni. Emiatt is jeleztem a lehetőségeinket. Köszi, ha megérted. Magad is nyomozol, akár több lépcsőben a sikeres keresés érdekében.

4. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Köszi, hogy segíteni próbáltál. Ez is az volt, hogy megírtad, milyen részében keresem a fórumon.

mamarygen kedveli ezt.
  5. mamarygen

Szia ismét!

Ha elakadsz, azért még írhatsz. :) Majd a helyzet adta időben jelezzük, mi az, amit tudunk tenni a nyomozásodhoz.
    Köszönöm.

6. wacek54

wacek54 Junior szaki

Sziasztok! A mosómedve maszkot melyik ól adja, és hogy lehet hozzájutni?

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Hiába írsz több helyre, választ csak akkor kapsz, ha éppen van itt valaki, és válaszol. És ha van itt valaki, akkor bármelyik segítségkérőben megtalálja a kérdésedet.

Van egy remek gyűjtemény, ahol a játékban lévő összes állatra és terményre rákereshetsz: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/
    Konkrétan a kérdezett terményről itt találod benne az infót: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860779

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. mesti58

mesti58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Kérdésem volna.Miért nem tudok PAYSAFECARD al vásárolni.
    ?hibát ír ki.

9. mamarygen

Szia!

Azt javaslom, hogy kapcsold ki a gépedet, miután kiléptél a farmodról. Majd szakítsd meg a router szolgáltatását kb. 2 percre.
    Az idő eltelte után kapcsold be újra a net szolgáltatását, majd a gépedet helyezd üzembe. Lép aztán be a farmra.
    Kezdeményezd a vásárlásodat a Paysafecard szolgáltatással.
    Figyeld, milyen kiírást látsz a felületen! Ennek a hibaüzenetnek a tartalma lényeges.
    Előfordul, hogy nincs elegendő pénz már a számládon.
    Ugyanis van a számla kezelésének, a készenlétnek elvonási értéke, ha régebbi a paysafecard számlád feltöltése.
    Erről, a saját oldalukon találsz információt, mennyi az a pénz mennyisége, melyet levonnak emiatt. Ott olvass, ott kérdezz a megfelelő oldalon, a saját ügyfélszolgáltatásuknál.

Mi ezen információkat nem látjuk, mert minden számla egyedi felhasználású.

10. mesti58

mesti58 Utánpótlás-írogató

Köszönöm.Fogadtam a tanácsot mindent meg csínáltam mégsem engedi a vásárlást. Már a belépéskor azt írja ki hogy híba.Tehát nem is engedi feltőlteni az ősszeget,Köszönöm.Ma vásároltam tehát van ősszeg rajta.Bármi információ kell.meg adom.

11. engela1961

engela1961 Junior szaki

Szép napot en meg PayPal jártam itt de a farmtársamnak pedig Hitelkártyával sem működik

12. mamarygen

Szia!

Olvastad, amit javasoltam számodra.

Ne itt kérdezd, mi történt.
    Mi csak ahhoz tudunk javaslatot tenni, hogy mit tehetsz, hogy "tiszta" fizetési felületet érj el a játékban.
    Például:
    Azt javaslom, hogy kapcsold ki a gépedet, miután kiléptél a farmodról. Majd szakítsd meg a router szolgáltatását kb. 2 percre.
    Az idő eltelte után kapcsold be újra a net szolgáltatását, majd a gépedet helyezd üzembe. Lép aztán be a farmra.
    Kezdeményezd a vásárlásodat a Paysafecard szolgáltatással.
    Figyeld, milyen kiírást látsz a felületen! Ennek a hibaüzenetnek a tartalma lényeges.

Magánál a Paysafecard ügyfélszolgálatánál érdeklődj. Van a fizetési oldalon ehhez link.

Remélhetőleg tudnak segíteni számodra.

13. mamarygen

14. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

sziasztok! olyan problémám lenne hogy 2 gépről próbálkozok belépni és folyamatosan kidobál a rendszer. a gépek a hétvégén voltak újra telepítve. mi lehet az oka? ha nem jó topikba írtam előre is elnézéseteket kérem. fannika2006

15. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Azt nem írtad, hogy webes felületről vagy a Kliensből sikertelen a belépés...
    Ha az egyik nem megy, akkor a másikkal is érdemes próbálkozni.

Mindenképp végezz el egy alapos takarítást a gépeden, CCleaner-rel.

Nem kaptunk hasonló jelzést.

16. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

köszönöm a segítséget

17. Billyke2020

Billyke2020 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, a Baharama szigeten a kígyótenyésztésből származó termény hányas szinttől lesz elérhető?

18. Swallow

Szia!

Az anakonda terménye az agyagedény, ami a fazekasműhelyben állítható elő.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/anakondatenyésztés.17595/#post-957742

Szükséges szint: 1. baha szint és a szentély 6 kamrájából 18 arany banánért kiváltott anakondalak szobor.

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

GA-BI-O-Farm ID:1508500

Tegnap délutántól elég sok játékot játszottam le, de bevallom nem vezettem nyilvántartást.
    Már tegnap este volt több mint 1500 érmém, mai már jóval kevesebb, hogy hányszor kaptam 30 érmét az 54 helyett
    nem tudom.
    Mégegyszer köszönöm a közbenjárást.:)

ördög0 kedveli ezt.
  20. Swallow

Szia!

Köszönjük a jelzést.
    Továbbítjuk a központi kollégáknak.

Addig is türelmet kérünk.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.