Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Szép napot kívánok! szupermuter51 ID: 24796610
    Szeretném ha megnézné valaki, hogy a megvásárolt 2db Merkúr talányosom helyett miért 2 Mallorkát adott megint??? Vettem 2 Mallorkát is azt ki is tettem! A két ábra között azért különbséget tudok tenni.Azonkívül, alaposan átnéztem a megnyerhető fákat,és sehol nem láttam benne CUKORJUHART sehol sem, hogy létezik, hogy még mindig ezt az ezer éves ***** adja a drága pénzen megvett talányos, amiből már több száz van a raktárban?? Nehogy azt írjátok vissza, hogy mert arra kattintottam, mert nem igaz. Én nem tudok a kis nyugdíjamból több száz farmaranyért vásárolni, de legalább Azt kapjam meg amit megvettem.Nem tudok többet bele invesztálni, és nem is akarok. Ez már nem először fordul elő velem, de ennyi volt akkor.
    szupermuter51

2. Billyke2020

Billyke2020 Fórum-zöldfülű

igazad volt, már az elvégzettek között volt. Nagyon köszönöm a segítséget.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése során az alábbiakat állapította meg:

Induló FA készleted tegnap este, a talányosok vásárlását megelőzően: 107 FA
    Vásárlásaid:
    - 2022-11-18 22:01:12 óra 2 db Merkúr talányos fa
    - 2022-11-18 22:01:36 óra 2 db Mallorca talányos tiki-fa
    Mai vásárlás:
    - 2022-11-19 09:20:52 óra 1 db Mallorca talányos tiki-fa
    - 2022-11-19 09:21:03 óra 1 db Mallorca talányos tiki-fa
    - 2022-11-19 09:24:55 óra 2 db Mallorca talányos tiki-fa
    FA készlet most: 67 FA

Az, hogy Cukorjuhart is kaptál, úgymond "benne van a pakliban"...
    A hirdetmény csak az újdonságokat sorolja fel tételesen.
    (Azt viszont írja minden alkalommal, hogy a jobb felső sarokban lévő "i" betűre kattintva pontos információt kaphatunk az adott ablakban megvásárolható áruról.)
    És, ha megnézed a menüdben az információs "i" betűt, ott van, hogy Fa XXL vagy Bahama fa XXL is kifejlődhet.

Ez az (egyéb) XXL fa nem lehet magasabb szintű, mint a játékban elért szint.
    Ez azt jelenti, hogy a farmszintedig elérhető összes fa közül bármelyik XXL változata kifejlődhet.
    Pl. egy friss 3-as szintű farm kaphat Almafa XXL és valamelyik új fát. Egy 5-ös szintű farm már Almafa XXL, Szilvafa XXL és valamelyik új fára esélyes.

(Titokfa 3. farmszinttől vásárolható.)
    Információ a minieventről: https://board-hu.farmerama.com/threads/titokfa-farmra-és-a-szigetre-állandó-gazdaköri-küldetésekkel-2022-november.23016/#post-1286982

Mi, akik az ellenőrzést végezzük a játékos kérésére, a farm naplójában szereplő infókat látjuk, azt közvetítjük.
    Nem tudunk mást írni, csak azt, amit a rendszer rögzített a vásárlás alkalmával.

Mindig van olyan, hogy kapunk nem tetszőt is ..
    Nézd a helyzetnek azt az oldalát, mennyi aranyért kapnád, ha venni szándékoznád ... a feltételes mód a lényeg, meg a FA értéke ...
    Elajándékozhatod, vagy visszaadhatod a rendszernek csp-ért ... nem aranyért, ez igaz, de hát ilyen ez a játék...

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Az I betűre kattintva lett minden megnézve, mint eddig a majdnem 10 év alatt mindig.Azért ha valaki mindig nem tetszőst kap,. egy kicsit elgondolkodtató nemdebár??Vagyha valaki mindig tetszőst!? De hagyjuk, ezt, biztos hogy a Merkúrra kattintottam és ezután követni fogok minden egyes vásárlást fotó, bizonyíték.ennyi. A mai vásárláskor kimondottan a rendes farmon vettem meg a Merkúrt, és az első ábrára kattintottam. Ez csak akkor lenne igazságos, ha visszanézhetném , hogy mit is csináltam és akkor nincs apelláta.
    Köszönöm a fáradtságodat, és ez igazán nem a mi apparátusunknak szól, hanem mondjuk Hamburgban is belenézhetnének olykor ezekbe a hozzászólásokba.

5. mcadams

mcadams Fórum-zöldfülű

Ahhhaaaa...... No ez régen nem így volt :) Külön fa volt :-O

6. Othep

Szia.

Régen, ha kaptunk is egybeépített fát, csak egyszer lehetett így kitenni.
    A törlés, menübe helyezés kettéválasztotta.
    Az alapvető működési mód mindig is ez: alap(fa/ól/terményes) + fejlesztés.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. lola57.

lola57. Járnitanuló

Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy a foci eventnél megkapjuk a felhőt és a dekorokat vagy ki kell váltani?

8. Othep

Szia.

Ki kell váltani az eventboltból.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. marika0507

marika0507 Junior szaki

Szevasztok. csak azt szeretném megtudni azok a fák,s állatok amikat a gazdaköri kér hol,s hogyan lehet megszerezni. Válaszokat előre is köszönöm

10. Othep

Szia.

Általánosságban:
    Eventekből, Szezonböl, Cserenapokon, titokfák, titokólak vásárlásával, Maja majmok szentélyáből kiváltva (a Bahamásakat.)

E két listában találod a játékban elérhető fákat, állatokat.
    A megjegyzésbeli linkekre kattintva találsz róluk információkat.

Fák: https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/

Állatok: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

11. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Azt szeretném kérdezni hogy miből fejlődött ki és milyen állat a Dodó?

12. Othep

Szia.
    Új állat és növények érkeztek a Bahamára.
    Itt olvashatsz a Dodóról:
    Bahamarama tartalmi frissítés - 2022. november

Váltsd ki a Maja majmok szentélyéből.
    Utána vedd meg az ólat a bahamás piros kosár alól.

13. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszönöm!

14. konczi8008

konczi8008 Utánpótlás-írogató

Sziasztok rendeltem ma farmaranyat ajándék jött be lépésnél de az arany nincs meg kérem valaki segitsen nem vagyok profi a rendszerben köszi

15. konczi8008

Sziasztok fa rendelés sikerült pénzt le vonták belépö ajándék jött de az arany nincs meg kérem valaki segítsen köszi

16. Othep

Szia.

Kérlek, tegyél meg egy ki- belépést a játékból ismét.
    Néha kell egy kis idő, míg helyükre kerülnek a dolgok.

Ha ez nem oldja meg a helyzetet:
    Mennyi farmaranyat rendeltél?
    Adj kérlek farmnevet és ID-t.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

17. Othep

18. konczi8008

Szia farm arany jóváirás ki be lépéssel nem sikerült KONCZI8008 ID 121471998 2022.11.20 án 9.29 vettem 4190ft és 750 aranyat vártam belépö ajandék volt Köszi a segítséget

19. Othep

Szia.

Kérlek, máskor a farmodhoz tartozó ID-számodat add meg, ne a fórumon található global ID-det.

A farmnév és az User ID szám, a játék böngészős verziójában a játékkeret alján található meg, klienses verzió esetén a játékbeállításokban tekinthető meg, a jobb felső sarokban lévő fogaskerékre kattintva:

Remélem, helyreállt időközben az egyenleged is.

20. wacek54

wacek54 Junior szaki

sziasztok! A Multitaszking zseni mit ad?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.