Megrendelések, Küldetések kérdései

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A legegyszerűbb, ha megnyomod a CTR+SHIFT+DEL billentyűket, és akkor előjön ez az ablak:
    upload_2025-8-3_11-52-54.png

Az utolsó rubrika a gyorsítótár.
    Gyakorlatilag ugyanott van, ahol a sütitörlés.
    Időnként kell gyorsítótárat törölni, de nem állandó jelleggel, mert lassabb lesz utána a betöltés.
    Amikor törlöd a gyorsítótárat, tedd be az utolsó pipát, amikor csak sütit, akkor vedd ki.

Billentyűk nyomogatásával is odajuthatsz, ezt már biztosan ismered, de Dolphin kolléga itt ír a sütitörlés helyéről:https://board-hu.farmerama.com/thre...se-Ól-fa-dekor-elem.19461/page-9#post-1459676

Én magam CCleaner programot használok géptakarításra.
    A CCleaner egy alapvető tisztító program. Innen tölthető le (a link megnyitásával azonnal megkezdődik a program telepítőjének a letöltése): https://www.ccleaner.com/ccleaner/download/standard

A program segítségével megtisztíthatjuk a böngészőnket a felesleges gyorsítótározási mentésektől, illetve a sütiktől is.

Kuzdern és Judit613 kedveli ezt.
  2. Othep

A probléma továbbításra került a Központba.
    Sajnos nem tudjuk megmondani, hogy mikor fognak válaszolni.
    De nyugodj meg, biztos lesz megoldás a kimaradó időkorlátos küldetésre.

Judit613 kedveli ezt.
  3. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

Koszonom a valaszodat! Ma este vege a kuldetesnek, szoval en is remelem, hogy addig megoldodik a gond! :)

megcsinaltam, koszonom a segitsegedet! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.8.25, 11:25
    Othep kedveli ezt.
  4. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

Sajnos nem jott ossze. Ugrottak a nyeremenyek. Nem vagyok boldog. :( :(

5. Othep

Azért ne keseredj el... :)
    Nem volt válasz, mert hétvége van.
    De biztos vagyok, hogy a Központnak lesz valamilyen megoldása.
    Szép álmokat. :)

smoldering és Luminary kedveli ezt.
  6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, röviden írd le, hogy a Svindlertábor I. utolsó küldetését nem tudtad teljesíteni, mert a "Megszakítás" gomb nem működött a korábban elindított feladatnál.
    Központi döntésre - Az időkorlátos feladat jutalmai jóváírásra kerülnek a farmodon.
    A Supporttal történő kapcsolatfelvételhez ITT találsz segítséget.
    Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen olvasol. Ha, a kapcsolatfelvételi lapon automatikusan kitöltött e-mail cím nem az, akkor írd át a jelenlegire.
    Ha, nem sikerül a beküldés az " Ember vagyok" visszaigazolása után, akkor valószínű túl nagy a kijelző mérete, kisebbre kell venned ctrl és (-) gomb, illetve ctrl és egérgörgő használatával. A beküldés után visszaállíthatod a számodra kedvelt méretre.
    A kapcsolatfelvétel után már ne hozz semmit a Fórumra ebben a témában, mert levéltitoknak minősül.
    A jóváírásig további türelmedet kérjük.

További jó játékot.

Swartsch és Judit613 kedveli ezt.
  7. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

Koszonom, irtam nekik.

Luminary kedveli ezt.