Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Érdemes lenne megnézni a farmodat, hogy nincs -e ilyen dekorod? Piccolo titokzatos ládából nyitható szerencsés esetben.

KépNévHatásBónusz mértékeHatóidőÉrési időMegjegyzés
    [​IMG]Jack ajándékatermésbónusz a növényekre+2 termés10:0020:0020-szor aratható. Utána elveszíti bónuszt adó tulajdonságát.

stb_farmer és Manócska69 kedveli ezt.
  2. Manócska69

Manócska69 Utánpótlás-írogató

és azt hol tudtam megszerezni?

amúgy megtaláltam, még 16x lehet leszedni :), csak a másik farmomon nics ilyen, gondoétam megkeresem ott is, de egyenlőre sikertelenül

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.1.23
  3. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Tudod, erre szokták mondani: no comment!
    Én is voltam régebben (nem játékoknál) vezetői rangokban, ha valami nem volt egyértelmű, előbb kérdeztem, aztán döntöttem, mi legyen a teendő!
    Ha tévedtem, elnézést kérek érte. :)
    Ezzel ezt lezártnak tekintem részemről!

Utoljára szerkesztett: 14.1.23
  4. Enike**

Szia ismét!

A Piccolo titokzatos ládáról bővebben itt találsz leírást:

https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-láda-rejtelmei.20603/#post-1173157

Ha az egyik farmodon van ilyen dekor, az nem jelenti azt automatikusan, hogy a másikon is van. Amennyiben Piccolo-ládából fejlődött ki a dekor (pl. Jack ajándéka), akkor lehetséges, hogy a másik farmon ha szintén volt Piccolo-ládád, abból ott valami más fejlődött ki.

A linken, amit küldtem, látható, mik azok, amik a Piccolo- ládából kifejlődhetnek.

Hozzájutni a Piccolo -ládához többféleképpen lehet:
    • akciók idején vásárlással
    • eventnyereményként
    • gazdakörökből
    - A múlt vihara -> 225. szinttől;
    - Havasi katasztrófa -> 228. szinttől;
    - Szuperhős sztorik -> 231. szinttől;
    - Okosfüles nyaral -> 234 szinttől;
    - Az éhes tölgy -> 3. szinttől;
    - Szörnyű nevelőszülők -> 3. szinttől;
    - Mesék az utamról -> 3. szinttől;
    - Kommunikációs nehézségek -> 3. szinttől;
    - A nagy munkacsere -> 100. szinttől;
    - Lóerő kerestetik! -> 112. szinttől;
    - A belső istennő -> 112. szinttől;
    - Doktor Zsivendigó -> 3. szinttől.

https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-láda-rejtelmei.20603/

stb_farmer és Manócska69 kedveli ezt.
  5. Manócska69

Manócska69 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, igazad van mert abból FA lett :)

Enike** kedveli ezt.
  6. fanncsi97

fanncsi97 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Rég nem Farmeramáztam, az lenne a kérdésem, hogy eltüntettem a Bahama szigetemről a cápatanyát, látom is, de nem engedi kihelyzni, miért? Előre is köszönöm a segítséget!

7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A Maja majmok szentélyében a második kamra, második sor utolsó szobra a cápatanyát rejti. Ha ezt kiváltottad akkor engedi a szobrot kihelyezni.:)

Sali~*.*.*, stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  8. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

A kérdésem a következő: Nem lehetne a beállításokon változtatni, hogy a titokfákból ne cukorjuhar xxl fejlődjön igen nagy százalékban? Mostani titokfa akció során a megvásárolt mennyiségből 38 %, az előző akció során 37,5 %, azt megelőzően 28 % cukorjuhar xxl-es fa fejlődött. Az akciók közben - eventekből, szezonból stb. - kapott titokfákat nem számoltam, de ezek során is nagy az előfordulási százalék. A kerekkerék nyereményről nem is beszélek, azt már nem is számolom. Rengeteg titokfás fa van a játékban, ehhez képest ez az arány hatalmas!
    Jelenleg van: 332 db sima, 418 db xl és 346 xxl cukorjuhar fám. Már kezdek besokallni.

9. akitakutya

akitakutya Törekvő

Szép estét! Szeretném tudni, hol jutok hozzá a Feketeöv gyártójához?

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A "feketeöv" termény a tatu állat terményes óljában készül.

Termény:
    Feketeöv

Termény pajtaértéke: 605

Feketeöv szabó

Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db tatutáp, 1 db tatu
    Szükséges szint: 3
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    Név
    .........................
    Tulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Feketeöv szabóTermény: 1 db feketeöv
    Érési idő: 10:00 óra
    Tapasztalatpont: 190 TP
    Trágya mennyisége: 3 db
    -2018. szeptember eventnyeremény- 2019. február eventnyeremény
    - Ólgőzös 2019.03.
    - Ólválogatásban szerepelt.
    - 2019. december eventnyeremény
    [​IMG]Feketeöv szabó 3. szint: pirosTermény: 1 db feketeöv
    Érési idő: 05:30 óra
    Tapasztalatpont: 580 TP
    Trágya mennyisége: 2 db
    -2018. szeptember eventnyeremény- 2019. február eventnyeremény
    - Ólgőzös 2019. 07.
    - 2019. december eventnyeremény
    .
    Enciklopédia -> Állatok, termények és ólak a játékban gyűjteményben a kezdő posztokban az állatok és ólak listája megtalálható, külön posztban a termények is kereshetők.
    Maga a tatu állat és jellemzői ITT olvasható.

stb_farmer kedveli ezt.
  11. mamarygen

Szia!

A játékban a fák különböző csoportosításban találhatók.
    Titokfák - farmra, szigetre
    • fa ritkaságok
    • fa fejlesztések: XL, XXL (Alapfát nem kell majd külön venni hozzá, már ott van a fejlesztés alatt.) Igen, ezek korábban is megvásárolhatóak voltak CSP -ért, illetve Farmaranyért!
    • új fák, amelyek most kerülnek be a játékba

Az egyedi titokfák csoportjaiban - jó ideje névvel is ellátott egy-egy akció - a játékmesterek, a központ által meghatározott fák körét kínálják.
    A tartalomban olvasható a kifejlődési kör.
    Ami itt a kérdésedet illeti:
    Egyéb XXL fa, amely nem lehet magasabb szintű, mint a játékban elért szint

A farmos titokfás csomagban ez a cukorjuhar. Hiszen farmos megvásárolható fák közül a cukorjuhar a legmagasabb szintű.
    Ezért ez a fa az, mely a leggyakoribb a gazdaszint szerint, akik vásárolnak titokfákat is.

Valóban van annyi mennyiség, vagy még több is, mely felhalmozott lehet a játékosok farmjain, mint amit te írtál a hozzászólásodban.

Felhasználhatóságuk többféle:
    - elajándékozható alacsonyabb szintű gazdáknak a haladás érdekében,
    - csere event idején visszaadható csp-ért - nem számottevő értékkel beárazva - a rendszer számára,
    - elférhet a pajtában, ott nem igazán foglal helyet, ha már nem tartja a gazda kihelyezve, termelésbe fogva
    - a gyopárvölgy új játéterületén "valódi" újrahasznosításra is igénybe lehet venni a feleslegessé vált ilyen fákat: fűrészmalom részlegében konvertálhatóvá is válhat.

Több éven át nagy becsben tartott volt ez a fa is, hisz a haladáshoz sokan fákkal ültették tele a farmot.
    Idővel más lett a favorit.

Nincs információnk arról, hogy a titokfák kifejlődési esélye mekkora. Ez a kp, a játék készítőinek kompetenciája.
    Te is tudod, a titokfa akció egy bevételi forrás a cég számára.

A több használható lehetőségből érdemes választani saját mérlegelést figyelve.

stb_farmer kedveli ezt.
  12. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Szia! Köszi szépen a választ! Arra speciel nem is gondoltam, hogy a játékban elért szint és a fák szintje összefüggésben van... Ez szerintem nem a legszerencsésebb, mivel mint írtam, rengeteg fa halmozódik így fel - jelen esetben - a cukorjuharból, én meg már egy almafa xxl-nek is örülnék. :D Tulajdonképpen jutalmaznak, de mégse... :p Amúgy minden mással tisztában vagyok, hiszen 238. szinten vagyok, sőt pár napon belül 239-en, és szinte a kezdetektől fogva játszom napi szinten. Nem szoktam fukarkodni a titokólak és titokfák vásárlásakor sem, meg más dolgok megvásárlásával sem, most is addig vásároltam, amíg lett egy új fám a bahán és a farmon is. Talán szerencsésebb lenne ilyen esetekben a "tényleges" véletlenre bízni a dolgot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.1.23
    zsani_apja kedveli ezt.
  13. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Elnézést kérek, de nem értem!?!?! Tatu állat terményes ólja hol található? 9 tatu ólam van a raktárban.]

14. mamarygen

Szia!

A terményes ól neve, mint az idézetben is olvasható: Feketeöv szabó

2018. évtől van ilyen terményes ól a játékban.

Az ólas ismertetőben szerepel, annak a linkje is igénybe vehető, bár kiemeltem az írásomban.

15. Sziasztok, bocsi a tudatlanságomért. Elértem az 5 szintet a gyopárvölgyben... elérhető elvileg a Alpesi vörösfenyő toboza és a meggyfa... de van ott valami nyil.. nem tudom előállitani hiába van meg hozzá minden amit feltételnek kér. Mit rontok el? Köszönöm a segitséget előre is.

16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ahhoz, hogy elkészíthesd a meggyfa építési tervét be kell adni egy Arborista jelvényt a meggyfához. Bemégy az Ácsműhelybe /első ház/
    Bal oldalon lent kékkel Bölcsesség ösvénye - erre katt és jobb oldalon fent Gyártói jelvények. Itt kiválasztod a Cseresznyefák sort, beadod az Arborista jelvényt /ennek előállításához kell 11000 értékben barack/
    Az ácsműhelyben ezek után már meg tudod építeni a meggyfát, amit ki tudsz ültetni a földterületre.
    A többi fa kiváltásánál is így kell eljárni.

9Csillag, stb_farmer és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  17. Nagyon szépen köszönöm. Még nem tudom kiváltani, kevés a cucc hozzá. Melyiket érdemes csinálni? A vásárlókat kiszólgálni, vagy a fékat kiváltani? A kettő eggyüt nem megy..sok beadandó kell a kiváltáshoz. Másik buta kérdésem, honnan lehet szerezi VALUE-t az nőveli a a fa termés mennyiségét? Olyan mint a kacsa kata.. hálásan köszönöm a segitséget ismételten.

stb_farmer kedveli ezt.
  18. akitakutya

akitakutya Törekvő

Az a kérdésem, hogy ha nem megépíthető, akkor hogy jutok a Feketeöv szabóhoz???? Azt tudtam, hogy a tatuhoz tartozik. Tatujaim vannak!

stb_farmer kedveli ezt.
  19. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

csere napon érdemes próbálkozni

pünközsdirózsa és Kuzdern kedveli ezt.
  20. Enike**

Szia!

Ajándékozási és kereskedelmi napok alkalmával tudod esetleg beszerezni olyan gazdától, aki rendelkezik vele, és elcseréli.
    Egyébként csak megvásárolni tudod a terményt a piacon, ha szükséged van rá.

Bizonyos ládából is nyitható ez a termény:

Műhely cuccok ládája II[​IMG]ékszer, lápi póc, létra, mosómedvemaszk, bioragasztó, strucctojás, festékpaletta, papagájtoll, mancsos nyalóka, mogyoróvaj, pikniktakaró, agyagedény, írótoll, gereblye, lovaglóóra, széf, terelőbója, illatgyertya, birka gyapjú, selyemfonál, gördeszka, búvárszemüveg, napelem, tiki totem, szemfogkefe, szarvasgomba, party malomlapát, csillámpor, gyapjas pulóver, méz, sláger, kézi legyező, függőágy, trutyi, guanó, repülő szőnyeg, tűzcsap, angóra gyapjú, bőrönd, fahasáb, feketeöv, árnyfénykörte, bokszkesztyű, kecsketej, kartondoboz, sajt, evőpálcika, kókuszkebelkosár, fazék, tehéntej, pehelytoll, fülmelegítő, tojás, 2 barkácscucc, 1 barkácscuccXL, 1 barkácscuccXXL, 1 Hóbortos állatok ládája, Huncut állatok ládája- Csitt-csatt! 4. szint dekor
    - Karneválkirálynő 2020 felhősor
    -Csillagos égbolt alatt 2. felhősor
    - Őszi fesztivál event idején kosárban lehetett megvásárolni

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.