Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Szeretném megkérdezni, hogy okapi tápot hogyan tudok keverni? Próbáltam a malomban, de ott nincs okapi táp keveréséhez lehetőség, valami kell vajon még hozzá, hogy keverni tudjam a tápot?
    Köszönöm a segítséget!
    Üdvözlettel: Supernagyi50

2. hannababa3

hannababa3 Utánpótlás-írogató

ID56293437 hannababa3
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni olyan Moderátortól aki be tud lépni a farmomra.
    Többször ellenőriztem és a most megvásárolható titokfákat a Bahamán is ugyanazt adja ki mint a Fő farmon.
    Így most van 3 csomagom a Fő-re a Bahára egy sincs. A Segítséget megköszönöm.

3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

3 farmos Talányos fa csomagot vásároltál, sajnos.

hannababa3 és stb_farmer kedveli ezt.
  4. Swallow

Szia!

A Baha malomban kerested? Ott tudod előállítani.
    Használd a kereső funkciót, vagy válaszd a talányos tenyészet kategóriát.

stb_farmer kedveli ezt.
  5. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! A piacon látok 3 új állatot, malac, tyúk és ló. Kérdésem, hogy azokhoz hogyan lehet hozzájutni. Köszi előre is a választ.

stb_farmer kedveli ezt.
  6. Swallow

7. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

krisztabanya és Kuzdern kedveli ezt.
  8. hannababa3

Szia! Igen valóban hármat de sajnos mind a három a Fő farmra jött Bahás titokfát nem adott ki.
    Nem tudom így meg lehet-e nézni a Bahás területre mit kínál már nem próbálkoztam vele.

9. Swallow

Szia ismét!

A bahás titokfákat, a bahán keresztül keresd a gazdaboltban úgy a legegyszerűbb.
    Onnan tudod, hogy bahás mert szerepel benne a tiki szó.

Amikor vásárolni szeretnénk, az alábbi kép fogad bennünket a Gazdaboltban:

A farmon: [​IMG] A szigeten: [​IMG]

A jobb felső sarokban lévő "i" betűre kattintva pontos információt kaphatunk az adott ablakban megvásárolható áruról.

https://board-hu.farmerama.com/thre...dó-gazdaköri-küldetésekkel-2023-január.23190/

stb_farmer és hannababa3 kedveli ezt.
  10. hannababa3

Köszönöm ezt én is tudom de nálam csak a Bizmut csomagot adja ki a Bahamán is a Panay-t nem így van három csomagom a Fő farmra+a három vele járó fa de nem merem kitenni mert nekem a Bahamás csomagra is szükségem lenne. Nem akarok még egy negyediket is megvenni a Fő farmra :(

11. Swallow

Én gond nélkül megtaláltam nálad a Bahás fa csomagot.
    Használd a kereső funkciót, hogy biztosan jó csomagot vásárolj.

hannababa3 kedveli ezt.
  12. hannababa3

Nagyon szépen köszönöm megvan meg is vásároltam de azt sajnálom, hogy tegnap nemkészítettem képernyőképet mert akkor még nem volt ott. Lényeg, hogy most már bátran kirakhatom a többi 93 fát is a Fő farmra :)

barbi021951 és Swallow kedveli ezt.
  13. farmersanyi1

farmersanyi1 Utánpótlás-írogató

Szép napot! A rackó ajándékai felhő sorokat mikor kapjuk meg?:music:

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A napi belépési ajándék dekorok felhői már tavaly is a játék születésnapi akcióinak idején érkeztek.

Így lesz ez most is. Hamarosan várható az érkezésük.

Addig a gyűjtéseket, menübe helyezést elkezdhetjük.
    Ne a feltöltés alkalmával kelljen kutatni, keresni a farmon, a dekoros és egyéb helyeken vagy nem tematikus felhőkön.
    A 2022-es év Rackó dekorjainak gyűjteménye itt áttekinthető, itt képek segítségével azonosítható a sikeres válogatáshoz.

Sikeres "leltározást" kívánunk!

stb_farmer és .dina1. kedveli ezt.
  15. .dina1.

.dina1. Törekvő

Köszönöm, nekem meg van mind a 12. köszi

16. Sziasztok!

Bocsi ez az új terület nekem elég sok gondot okoz. Fel akartam ébreszteni a baglyot.. akurzórt rávittem..azt irja arendszer minden adott hozzá...de hiába kattogtaok..alszik tovább...ilyen lusta disznüt én még nem láttam :D hogy kell felébreszteni és noszogatni hogy adja ide nekem a földterületet és pihenjen kicsit arréb? Köszi a tippet előre is.

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Valóban kész művészet elzavarni "más" területegységre a baglyot. :)

A karakter közvetlen környékén vannak fűcsomók - a legkisebb növénycsomót célozd meg -, azt keresd, ott kattints.
    De legyél türelmes. :)
    Mert Te nyersz, ha kitartó vagy. Nem érdemes nyugtalankodnod.
    - Mindenki küzdött, de a lusta szárnyas végül elköltözött más helyre. :)

stb_farmer kedveli ezt.
  18. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Az a probléma, hogy sima kattintásra nem reagál.
    Úgy kattints mint amikor a windows ablakban egy ikonra kattintasz duplán, hogy a programot elindítsd.

Sali~*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  19. éva0409

éva0409 Járnitanuló

Szeretném kirakni a 3 új dekort a házi kedvenc futtatóba,de ott csak a fejlesztéseket adja ki. Az alapot tegyem máshová? Ott fejlesztem tovább? Ha törlöm, utána lehet átrakni a házi kedvencekbe? Nem fog törlődni? Köszönöm!

20. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Szép napot kívánok ! Szeretnék segítséget kérni, abban, hogy tegnap betettem egy népi hiúzt a piacra, ami el is kelt, de nem úgy látom, hogy meglenne az ára. Tudom, hogy százmillión felül tettem be jócskán, és bár ma vásároltam növényeket, szerintem mesze nem haladta meg a vásárolt áruk összege, a betett árú összegét.Kérem szépen, hogy segítsetek nekem ebben a problémában. Előre is köszönöm a választ: szupermuter51 ID:24796610

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.