Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Modik bocs a zavarásért de kicsit már uncsi hogy nem lehet böngészőben játszani a játékot! Állandóan egy hosszú hibaüzenetel valami Skypre hivatkozik állandóan és lefagy minden. Frissítgetem de már ez is vicces hogy állandóan ezt kell tenni. El követem mindent több böngésző végig próbálva. Változás nincs. A Kliens is lassú. Élvezhetetlen! CClenear net ellenőrzés meg volt. Gép is mükszik. Úgy hogy tisztelettel várom a megoldási javaslatokat mi tévő legyek?

2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!Az előfizetéses fűrészmolnár havi ideje lejárt. Nem újult meg újabb 30 napra. Nem tudom a hibárt sikerült-e már javítani.?

Utoljára szerkesztett: 17.1.23
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A "Nagy hozzávaló vadászat!" event fejlesztéses dekorjai csak a fejlesztések alapra helyezése után helyezhetők a házi kedvencek futtatójába.
    Nincs semmi akadálya annak, hogy a futtató hely kivételével előbb a fejlesztésekkel ellátjuk az alap dekorokat.
    Ezt bármely területen meg lehet tenni.
    Ha kész a fejlesztéses dekor, akkor törölhető. Majd a futtatóba már elhelyezhető lesz a menüből, hiszen a bónuszokat csak így adja az adott időtartamban.

A TP bónuszos tárgyak nem törlődnek az áthelyezés alkalmával.
    Csak azokra a tárgyakra kell figyelnünk, amelyek meghatározott számban aratható tulajdonságúak, azoknál van jelentősége a törlés elkerülésének, míg a hatásuk érvényesül.

Köszönöm a türelmedet!

stb_farmer kedveli ezt.
  4. mamarygen

Szia!

Az ellenőrző panel adatai:
    Piacra kihelyezés ideje:2023-01-16-án 16:38:15 óra
    10% érték, ami levonásra került a kihelyezés alkalmával: 2.835.356 CSP

Sajnos tévesztés lehetett az adatok beírásában részedről. :(

Vásárlás értéke, amit megkaptál:
    2023-01-16-án 16:47:25 órakor -> 28.353.560 CSP

stb_farmer kedveli ezt.
  5. mamarygen

Szia!

Fontos, hogy az ilyen hibaüzenetről hozz képet, melyet feltöltesz egy képmegosztó felületre. Majd annak a képnek a direkt linkjét tedd be a jelzésedhez.
    Számunkra fontos az egyedi gondok vizsgálatához a konkrét helyzet információja.

Feltétlenül hasonlítsd össze a géped feltételrendszerét a leírásban található adatokkal.
    Megfelelő-e így a technikai kívánalom a játékhoz.

Köszönöm, ha adsz további adatokat.

stb_farmer és Technics11986 kedveli ezt.
  6. mamarygen

Szia!

Kérlek, keresd fel a játék supportját! Az általános kérdések témakört jelöld a farmodról indítva a bejelentést.
    Jegyezd le, mikor vásároltad meg a fűrészmolnár előfizetést - majd azt is, nem kaptad meg a a megújult 30 napos lehetőséget.

A supportos kollégák segítenek az ügy megoldásában.

stb_farmer és nyific kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Köszönöm szépen.

8. Technics11986

Szia! Köszönöm a válaszod! Az összehasonlítást elvégeztem és úgy nézem a gépnek birnia kell. A fénykép elkészül amint beadja a hibát. Régota tapasztalom ezt például Január 3-án is ma is. Harmadikai képet tudok csatolni mert ma nem tudtam képernyő fényképet csinálni. De a hibaüzenet ezen is jol kivehető!
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20230103v00xngzpr.png elvileg ez a kép

Nem tudom ősszefüzni de ez a mai hibajelzés
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20230103v00xngzpr.png

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.1.23
  9. mamarygen

Szia ismét!

Köszönöm a képeket.

A hibaüzenetben semmi utalás nincs a skype-ra.

Megnéznéd, hogy a gépen működő operációs rendszer magától frissül-e, vagy engedélyedhez kötött?
    Ha az utóbbi, akkor engedélyezd kérlek a frissítést.

Annak is nézz utána, ha a kliens alkalmazás használható nálad, hány ilyen elem van a gépeden. Előfordulhat, hogy véletlenül több alkalmazás is maradt az új elem letöltésénél. Azokat, a felesleges részeket le kellene törölni, még a lomtárból is, a programok csoportból is, a letöltési mappából is. Csak egyetlen, a legfrissebb alkalmazás maradjon.

Figyeld majd meg, amikor farmozol, milyen egyéb háttérszolgálatás, közösségi oldal, média-tartalom, letöltés működik a gépen.
    Ez is erőforrásmegosztást jelenthet, ami a játékot nehezíti.

Ha lesz érkezésed, akkor jelezz vissza, van-e változás, ha valamely javaslat alapján tudtál a megoldás irányába lépni.

A háttérben volt néhány javítási lépés most. (A válaszodat követően ismét utánajárunk, mit lehet tenni még.)

stb_farmer és Technics11986 kedveli ezt.
  10. éva0409

éva0409 Járnitanuló

Köszönöm szépen!

11. Technics11986

Szia! Kőszőnőm! A skype skrip akart lenni de a helyesirás elenőrző megtréfált. Egy kliens van mindig. De nagyon lassú tudd lenni. A farm használata során csak a farm fut. Más weboldalt nem szoktam vele egyűtt használni. A frisités folyamatos automata. Viszont azon tőrőm a fejem hogy a java nem okozhat e ilyen problémát esetleg? Mert a reklámblokolok nélkül is megnéztem és nem volt változás.

12. mamarygen

Szia újra!

Azt a tanácsot közvetítem, hogy kattintsd le az OK gombot, ha ilyen üzenetet kapsz legközelebb.
    Zárd be a játékot, majd lép újra be. Folytasd a munkát a farmon.
    Még egy tanács, a beállítások menüben a hang és egyéb mozgásos elemeket vedd ki, figyeld meg, mi a tapasztalat, ha a minimális eszközökkel játszol.

Vannak nehéz időszakok, amikor a net is tehelt, ezt ki lehet küszöbölni, ha vezetékes formával kapcsolódik a gép a routerhez.

Várjuk, milyen változásokkal szembesülsz, zavar nélkül tudsz-e játszani.

Technics11986 kedveli ezt.
  13. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Nagyon szépen köszönöm a választ. Most már ami történt megtörtént, sajnos, legközelebb jobban figyelek.
    Azért lenne egy kérdésem: a gazdaköri játék "Nagy munkacsere" játékában véletlenül nem lettek elírva a beadandók?A Lóerő kerestetik" és a "A belső istennő" beadandói arányaiban jók de a "Nagy munkacsere "játékba beadandók összege eszméletlenül sok!! Bocsi, de nagyon nem akarom elhinni ezt a mennyiséget!!
    Köszönöm, és további nagyon szép napot kívánok!!!

Utoljára szerkesztett: 18.1.23
  14. mamarygen

Szia!

Nincsen elírás a küldetésben sem a farmos felületen, sem az eredeti játékbéli fórumos anyagban.

A nagy munkacsere
    - tüntető malac - küldetése

stb_farmer kedveli ezt.
  15. Technics11986

Szia ismét!
    Levettem mindent amit kértél és kikapcsoltam. Vezetékel kapcsolodik a gép a nethez. meglátjuk mi lesz belőle és kőszőnőm!

stb_farmer kedveli ezt.
  16. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Köszönöm, gondoltam, de azért reménykedtem, hogy hátha! Aranyos vagy köszönöm, elhittem volna ,akkor is ha nem fáradsz ennyit!! Hát el vagyok keseredve, de azért valahogy majd túlélem.

17. öcsi-paca

öcsi-paca Fórum-zöldfülű

sziasztok! Lenne egy kérdésem, a bahama mikortol lehet használni? A csillaggal kiváltottam, a barackfa és az arany is kész, de mégis mindig bekockásodik és ki is lép a játék. Nem itt hanem a " Rokkant" nevü farmon.

18. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia!
    Itt tudsz olvasni a Bahamáról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/
    Ha ellenőrzést kérsz, akkor a modiknak kelleni fog az FARM ID-d is.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. ..Sarah9..

..Sarah9.. Junior szaki

Sziasztok! Az a kérdésem, hogy a virágfestést hogyan lehet aktívan összegyűjteni? Amennyiben leszedem a területről megmarad-e a tulajdonsága, vagy csak a Jack-hoz hasonlóan működik? Nem találtam az enciklopédiában leírást róla. Előre is köszönöm a választ! További szép napot!

20. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Megint nincs trágya a piacon, kérem megnyitni az 5000-s csapokat!
    Gazda: terrdora ID: 33192685

stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.