Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

2. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szívesen! :)
    Remélem, azért hasznát veszed a linknek! Kívánom, hogy mindegyik dekorból adjanak majd a ládikáid legalább 1-et ;).

stb_farmer kedveli ezt.
  3. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szívesen! :)
    Remélem, azért hasznát veszed a linknek! Kívánom, hogy mindegyik dekorból adjanak majd a ládikáid legalább 1-et ;).

4. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

kávéimádó ikonra volmna fejlesztésem.
    Kerestem mindenhol, de sehol sem találom, kérdésem annyi volna nincs erre valami programsor, ha valamit keresek meg tudjam találni.? A szemem esik ki míg végigkerestem a paszulyon, nem láttam, máshol sem lehet semmire tenni, vagy elnéztem. Van erre valami publikus megoldás a sima keresésen túl?
    VV Köszönöm!

5. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

kávéimádó ikonra volmna fejlesztésem.
    Kerestem mindenhol, de sehol sem találom, kérdésem annyi volna nincs erre valami programsor, ha valamit keresek meg tudjam találni.? A szemem esik ki míg végigkerestem a paszulyon, nem láttam, máshol sem lehet semmire tenni, vagy elnéztem. Van erre valami publikus megoldás a sima keresésen túl?
    VV Köszönöm!

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nincs ilyen segítő programsor.

Azonban ha esetleg kitetted valahová, a függöny segítségével meg tudod találni az alapdekort is.
    - Végigpásztázod az egyes területeket úgy, hogy megfogod a függönyt, mintha rá akarnád helyezni az alapra.
    Ha azon a területen van, ahol keresed, akkor pirossal jelezni fogja a játék és összerakhatod őket.

- Ahová nem rakhatnád ki, ott áthúzva jelenik meg a függöny a menüben, ott nem érdemes keresni.

- Ha mindent megtettél, és nem találod, akkor farmnevet és ID-számot adj meg kérlek, és segítünk megtalálni.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.

Nincs ilyen segítő programsor.

Azonban ha esetleg kitetted valahová, a függöny segítségével meg tudod találni az alapdekort is.
    - Végigpásztázod az egyes területeket úgy, hogy megfogod a függönyt, mintha rá akarnád helyezni az alapra.
    Ha azon a területen van, ahol keresed, akkor pirossal jelezni fogja a játék és összerakhatod őket.

- Ahová nem rakhatnád ki, ott áthúzva jelenik meg a függöny a menüben, ott nem érdemes keresni.

- Ha mindent megtettél, és nem találod, akkor farmnevet és ID-számot adj meg kérlek, és segítünk megtalálni.

8. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Szia!
    Kerestem ahol lehetett, sehol sem pirosodott ki a hálón, esetleg a paszulyon lehetne, de ez "szabad" ikon, bármelyikbe tehető, mint sok más, az 190 sor, azt is átnéztem míg szürke lett mindegyik a nézéstől. :(
    Gazda: Ganéj1 ID: 22117904
    Köszönöm előre is!
    NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A FÁRADOZÁSOTOKAT, SAJNOS AKKOR EZ VAN!

Utoljára szerkesztett: 27.2.23
    Othep kedveli ezt.
  9. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Szia!
    Kerestem ahol lehetett, sehol sem pirosodott ki a hálón, esetleg a paszulyon lehetne, de ez "szabad" ikon, bármelyikbe tehető, mint sok más, az 190 sor, azt is átnéztem míg szürke lett mindegyik a nézéstől. :(
    Gazda: Ganéj1 ID: 22117904
    Köszönöm előre is!
    NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A FÁRADOZÁSOTOKAT, SAJNOS AKKOR EZ VAN!

10. Othep

Kollégám ellenőrzése alapján nincs alap dekor a farmodon.
    Nem szerezted meg 2020. márciusában a Kerek, mint a medve 24 órás küldetéses eventben.
    Az első napi küldetés teljes egésze megoldatlan volt a farmodon. Ott lehetett volna megszerezni.
    Ez az alap dekor az Ajándékozás és csere eventben "ajándékozható" kategóriájú, megpróbálhatsz szert tenni rá.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Othep

Kollégám ellenőrzése alapján nincs alap dekor a farmodon.
    Nem szerezted meg 2020. márciusában a Kerek, mint a medve 24 órás küldetéses eventben.
    Az első napi küldetés teljes egésze megoldatlan volt a farmodon. Ott lehetett volna megszerezni.
    Ez az alap dekor az Ajándékozás és csere eventben "ajándékozható" kategóriájú, megpróbálhatsz szert tenni rá.

12. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szia Othep! kaptam egy halom Vulkánbungalo fejlesztést. El mondod az nekem mire jo? Vagy minek az nekem az alap dekor tudtomal nincs meg.

13. Othep

Szia. :)

Az alap Vulkánbungaló is egy tojásból, a Maja Majmok szentélyében, a 7. kamrában 50 AB-ért kiváltható Lajhártojásból fejlődik ki.

Kihelyezhető : Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    A házi kedvenc futtatóba korlátlan számban kihelyezhető, a többi felsorolt területekre csak 1-1 darab.
    Érési idő : 48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását.

A fejlesztéseiről >> ITT << tudsz tájékozódni.

14. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Az élő legenda 1 27. szintre van felfelylesztve.Kérdésem, hol és hogyan tudnám felvinni a 30.szintre? Köszi

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Két gazdaköri feladatot kell végigvinned hozzá: a Kiállítás és a Tenyésztők versenye nevűeket. Itt minden szinten egy kupát kapsz, amit be kell dobnod a rúnába. Nálad a 2-szer 15 szintből még hiányzik 3.

stb_farmer kedveli ezt.
  16. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Kedves szomszédaim elnézéseteket kérek eltörött a lábam nem tudok naponta ajit küldeni rendszeresen! A többi farmról a Feri,Tigiről Búvészről se! Remélem pár szomszédom olvassa! Köszönöm a megértéseteket! Mindenki sok sikert jó játékot kívánok! Kérlek modik hadd maradjon nem tudok mindenkit értesíteni!

17. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szia kőszőnőm! Honapok ota kerülgetem:p nem tudtam mire valo de igy már rá is raktam. Kőszőnőm mégegyszer. :D

stb_farmer és Othep kedveli ezt.
  18. hőgyescsabika

hőgyescsabika Fórum-zöldfülű

Sziasztok.

Abban kérném a segítségetek, hogy a tojástojó területen a tyúkocskáimnak nem tudok enni adni, mivel nem érzékeli sem a tápot sem a szuper tápot és sem a vizet. Ez már napok óta így van. Hiába veszem le, vagy helyezem át máshova, semmi. Erre esetleg valami megoldás? Köszönöm a segítséget :)

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A tojástojóhoz tyúkot is be kell adni a táp mellé, nézd meg van-e megfelelő számú állatod hozzá.

Kuzdern kedveli ezt.
  20. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! Kérem keressétek meg a kötélhúzás kitevőmet. ID 2440208. Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.