Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a segítségnyújtáshoz szükségünk van a Farm nevedre és Farm ID-ra is.
    Vélhetően a dobozban vannak a dekorjaid, de még (+)-os verzióban, így nem rakhatóak ki felhőre. Előbb ki kell tenni területre, learatni a plusz ajándékot, s ha ez megvolt, akkor le kell szedni, s ezt követően tudod felrakni a felhőre.
    Ha nem ez a helyzet Nálad, akkor kérlek hozd az azonosítókat. Köszönöm

2. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszönöm de már rájöttem a játék végére hogy mért nincsenek meg!!! Köszi a segítség!! További jó munkát!!

Dolphin kedveli ezt.
  3. virágosutca

virágosutca Utánpótlás-írogató

Szia! Virágosutca vagyok. ID27484532. Tegnap befejeztem a kockák fránya estélye eventet az utolsó feladat kivételével. A fehősorra nem tudom kihelyezni a két dekorációt, holott megvan az eszköztáramban.Miért van ez így ?

4. Dolphin

Szia,
    mindkét dekor a dobozodban van (+)-os verzióban, így nem rakható fel felhőre.
    upload_2023-11-3_7-24-34.png upload_2023-11-3_7-25-5.png

Előbb ki kell tenni területre, learatni a plusz ajándékot, s ha ez megvolt, akkor le kell szedni, s ezt követően tudod felrakni a felhőre a dobozból. Sikeres ajándékbegyűjtést, majd felhő aktiválást.
    /Amúgy érdemes pár hozzászólást visszaolvasni mindig kérdés feltevés előtt, hátha megtalálod a saját kérdésedre is a megoldást - pont feletted 2-vel volt hasonló kérdésre válaszom Játékostársadnak is :) /

Sylja, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. emmucika

emmucika Junior szaki

Sziasztok Abban szeretnék segítséget kérni hogy a cukorkoponya hol szerezhető be mert én sehol nem találom ? Köszönöm emmucika

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az event indulását követő első belépéskor kapunk 1 db Ősi kulcsot és 5 Cukorkoponyát. Megtalálható lesz a Pajta "Egyéb" kategóriája alatt.
    A malom indításánál érdemes körültekintően eljárni, és hagyni a cukorkoponyából a következő rész malomtermékéhez is.
    Ha elindítottuk a terület kiválasztása után a malmot, letermeltük az adott terület növényét, már ültethető és szaporítható.
    Jó munkát kívánok.

Sali~*.*.* és ~cicus~ kedveli ezt.
  7. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Köszönöm szépen a munkádat, megoldódott! Beírtam kisbetűkkel és úgy beszedte. :))

Dolphin kedveli ezt.
  8. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Sziasztok!
    A "szánkóbajnokság" gazdaköri küldetésben az egyik feladat 600 egység vizet kér. A víztartályom mérete 450 egység, ami tudtommal nem növelhető (vagy mégis?). Kérdésem, hogy miként teljesíthető az említett feladat?

9. Dolphin

Szia,
    be kell állítanod, hogy a Gazdakörben tudj részletekben is beszállítani.
    Ehhez a jobb felső sarokban a Fogaskerekekre kattintva válaszd a legalsó, a Játékbeállítást.
    upload_2023-11-3_13-54-55.png

Ezen belül menj a További beállítások fülre, s a jobb oldalon lévő csúszkát húzd le legalulra. Ott fogod megtalálni a kérdéses beállítást, kattins a BE oszlopnál lévő pöttybe, majd nyomd meg a Mentés gombot.

upload_2023-11-3_13-54-8.png

Egy frissítést követően, már részletekben is fogsz tudni beadni vizet is, mást is. :)
    Jó gazdakörizést!

Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  11. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Hali! Roppant idegesítő, sajnos nekem nem jött egy db. koponyavirág sem, se a főfarmra se máshová, így nem tudok termeszteni sem.

12. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Különböző Koponyavirágokat/Kerti, Teliholdas,Szigeti/ magunknak kell előállítani a malomban.

"Alap információk az eventhez":
    Az event növényt a malomban kell keverni nekünk, ehhez:
    - el kell dönteni a Játékosnak, hogy a 3 ösvény közül melyiket szeretné a Játékos elsőnek teljesíteni
    - ha ez megvan, akkor annak kezdő mezőjére lépve, be kell adni az Ősi kulcsot, ezzel megkapjuk az adott növényhez tartozó magokat
    - következő lépés, be kell menni a malomba, s el kell készíteni a növényt
    - utána kezdődhet a növény termelés
    - a rendszer 5 óránként ad újabb 5 Cukorkoponyát, ezzel van lehetőségünk újabb növényt előállítani a malomban, vagy ha "ledugjuk", akkor a második ösvény növényéhez tudjuk gyűjteni.
    Az Event ismertetője:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/cukorkoponyák-ösvénye.24180/

Remélem tudtam segíteni a kezdeti lépésekben, sikeres elrajtolást az ösvényeken.

Dolphin kedveli ezt.
  13. Borcsi666

Borcsi666 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A cukorkoponyák eventen kész lettem a teliholdas résszel, kiváltottam a szigeti részt a kulccsal, kikevertem 20 db magot, majd eltűntek a magjaim :( Ehez szeretnék segítséget kérni.
    Farmnév Borcsi666
    ID: 55615825

14. kicus65

kicus65 Utánpótlás-írogató

Elnézést-vásároltam egy Nasitanya csomagot- de hol találom, és hol vehetem át ? Köszönöm

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Nasitanya dekorhoz vettél fejlesztéseket, azaz függönyöket.
    Megtalálod, a Láda / Váza ikon alatt, azaz a dekoroknál.
    Helyezd ki az alapdekort és arra rá tudod húzni a függönyöket.
    A csomag másik összetevője, a Szupertrágya pedig a helyére kerül a Szupertrágyadombra.

A Nasitanya dekorról itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nasitanya-csomag-1.24178/

16. Othep

Szia.

Nem lehet, hogy véletlenül ismét teliholdas növénynek keverted be?
    (Sajnos, ilyesmi velem is előfordult már... :( )

zsani_apja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Borcsi666

Borcsi666 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Öööö véleményem szerint nem :) persze bármi lehet, de különösen odafigyelek ezekre a dolgokra :) direkt rejtegettem is a magokat :( most meg csak nézem, nézem és sehol semmi!

18. Othep

Megtörtént az ellenőrzés, kollégám végezte el.
    Amit látunk:

A teliholdas részen még 996 db teliholdas koponyavirágot kell beadnod majd.
    A kulcsot megkaptad a következő részhez 2023-11-03-án 23:23:06-kor, majd kiváltottad vele 23:23:51-kor a teliholdas részt.
    A malomban 2023-11-03 10:02:08-kor elindítottál 1 db magot a teliholdas részhez, 2023-11-03 23:22:00-kor 1 db magot a teliholdas részhez ismét.
    2023-11-03-án 23:24:57-kor 15 db-ot a szigeti részhez kezdtél keverni, és 2023-11-04-én 08:49:46-kor vettél át. 2023-11-04-én 08:49:57-kor megint a teliholdas részhez kevertél be 2 db-ot.
    Sajnos a szigeti részre kevert magjaid útját nem látni az ellenőrzőpanelen.
    Nem adtad be a feladatba, elültetve nincsenek, a bahamás területen üresek a 2x2-es földjeid.

upload_2023-11-4_11-18-31.png

Magánvéleményünk az, hogy elültetted a magokat, majd nekifogtál területet rendezni, és ledózeroltad az elültetett magjaidat is.

Sajnos ez valóban kellemetlen baleset, de szerencsére jócskán van még hátra az eventből.
    Biztosan be tudod hozni még ezt a veszteséget. :)

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Borcsi666

Borcsi666 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nagyon kedves vagy hogy megnézted, ezt köszönöm! Sajnos egészen biztos, hogy nem ültettem el, ugyanis learattam ami volt, azonnal földrendezés, ezután kevertem a magokat amik nem kerültek az ültetőtáblámra... akkor gondolom semmit se lehet tenni. Köszönöm a segítséget, de hiába van sok időm, rettenetesen bosszankodom. Egy csomó rejtegetés és majdnem egy napom elment. Az idő az amit nem kapok vissza, már bőven annyi magom lenne amennyit már 1x1-be tudok ültetni. Ehelyett most tudok talán nekiállni szaporítani.... mindegy is, ez már az én dolgom. A segítséget köszönöm azért! Szép hétvégét

20. Othep

Nagyon sajnálom... :(
    Tudom, ez nem vigasztal, de én egy korábbi eventtel jártam rosszul.
    Konkrétam emlékszem, hogy 40 magot - huss - kevertem be feleslegesen az épp felesleges területre. 40-et!!!! Ahh... (legyintős bari)
    Kívánom, hogy mostmár buktatók nélkül haladj tovább, szép napot! :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.