Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Minden moderátornak és gazdának nagyon Boldog Karácsonyt kívánok! akari.jpg

Enike**, Othep, fcsilla és 4 más kedveli ezt.
  2. eperdzsem

eperdzsem Junior szaki

Sziasztok! Miért csökkent az ajándékozás lehetősége 7-re? Eddig 15 ajándékot tudtam küldeni.
    Üdvözlettel, szép ünnepet kívánok!

3. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Lehet hogy lejárt a prémium-előfizetésed?

4. eperdzsem

eperdzsem Junior szaki

Igen, köszönöm, ezt elfelejtettem.

Sylja kedveli ezt.
  5. qw001

qw001 Fórum-zöldfülű

Szép estét! Kérem ,levettem a napi ajándékot, ami 4 órás aratógép lenne(eggyel elmaradtam rejtélyes okból) de nem enged aratni.Lennének szívesek utána nézni mi lehet a gond?? Köszönettel qw001 ID:22183604

6. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A 25.napi belépési bónuszt, vagyis Rackó ajándékát ma, 2023-12-26 11:16:39-kor vetted le, amely 4 órás aratógép volt. Lejárt már a hatása, mivel ez azonnal induló ajándék.

Ezt Te is láthatod, ha belépsz a Napi belépési bónusz fülre a farmodon.

upload_2023-12-26_21-2-30.png

7. csibe0929

csibe0929 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Egy szőke kérdés. Szezon jutalmak első bal oldalni oszlopon végig értem. Viszont sehol nem találtam,hogy ezek után bármi jutalom fog.e járni. A jobb oldali sor végig lakat alatt van. Ha jól sejtem az fizetős részen aktív. Köszi előre is a segítséget.

8. Enike**

Szia!

A Kollégám által készített ismertetőből hozom neked az alábbi információkat:

• A szezon utolsó szintje többször megismételhető.
    Tehát a 40.sor alapnyereményeit (bal oldal) több alkalommal is meg lehet szerezni, függetlenül attól, hogy vettél -e szezonbérletet.

upload_2023-12-27_9-6-8.png
    A jobb oldali nyeremények, amelyeket lakat alatt látsz, valóban csak a szezonbérletet megvásárló játékosok részére kapható jutalmak.

csibe0929 kedveli ezt.
  9. csibe0929

csibe0929 Utánpótlás-írogató

Ezer hála a segítségért :)

Enike** kedveli ezt.
  10. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Sziasztok.Keresem a csokis forró fürdő dekort a felhőmre. Volt már ilyen, vagy ez csak elörejelzés?

11. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Olyan kérdésem lenne aki nem tudta átvenni a karácsonyi ajándékcsomagot annak nincs lehetősége későbbi idöpontban? Köszönöm a választ!!

12. Enike**

Szia!

Bekerült a játékba a felhősor, de a dekor még nincs játékban. A Központtól még nem kaptunk választ a kérdésünkre.

CoralineJones74 kedveli ezt.
  13. Enike**

Szia!

Sajnos nincs rá utólag mód és lehetőség határidőn túl. :(

Az átvétel kezdete (várhatóan): 2023. december 24. (vasárnap) 00:00:01 óra
    Az átvétel záró időpontja (várhatóan): 2023. december 26. (kedd) 23:59:59 óra

14. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Köszönöm!

Enike** kedveli ezt.
  15. mandlog

mandlog Járnitanuló

Az volna a kárdésem, hogy szerintem a jetti tojást meg vettem de sehol nem találom
    mandlog: 22798671 köszönöm ha megnéznétek üdv:

16. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem szerint 2023-12-22 16:22:47-kor vásároltad meg.

A menüdben találtam meg. Baloldalt a faládában a váza ikon alatt keresd...

upload_2023-12-27_17-49-4.png

17. mandlog

mandlog Járnitanuló

köszi szépen meg találtam buék

Enike** kedveli ezt.
  18. -Dolly56-

-Dolly56- Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Szeretném megkérdezni , hogy mobilról miért nem lehet farmaranyat venni? Kellemes karácsonyi ünnepeket és egyben Boldog új évet kívánok az egész csapatnak! Tisztelettel : - Dolly56- ID: 23558600

19. Enike**

Szia!

A Központ döntése / kompetenciája, hogy milyen szolgáltatókkal, milyen felületekkel tud megegyezni a feltételekről, amelyekkel biztosítani tudják a játékban a biztonságos vásárlást a játékosok részére.

A SMS-ben történő fizetés, a vezetékes telefonon való rendelés, és a mobilos fizetés sincsen sajnos már a vásárlási lehetőségek között.
    Ezek egyébként is viszonylag drága vásárlási lehetőségek voltak a játékos számára, ugyanis rendszerint kevés farmaranyat lehetett vásárolni arányaiban magasabb áron, mint hogyha ugyanazt a farmarany-mennyiséget mondjuk bankkártyával , vagy esetleg más fizetési módon vásárolta volna a játékos.

Javaslom, hogy nézz körül a játék banki felületén és próbálj meg a neked leginkább megfelelő/ tetsző lehetőség segítségével vásárolni a játékban.

20. -Dolly56-

-Dolly56- Utánpótlás-írogató

Én nagyon megvoltam elégedve a mobilos vásárlással Telekomos vagyok 5-10 évig úgy vásároltam . Kártyás vásárláson kívül nincs más lehetőség.Ha van megoldás vissza állíthatná a vezetőség . Mert így sajnos nem tudok vásárolni FA. További szép estét kívánok . Üdv: - Dolly56-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.