Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. berzsike

berzsike Fórumszaki

Köszönöm az információt,sajnos ide is elért az infláció.Szia!

2. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Helló!
    Nem emlékszem,hogy lenne szezondíj kitüntetésem, így nem tudom a most kapott fejleszést feltenni. Olyan sokminden van a dekorok között,hogy nem találom. Köszönöm,ha utánanéztek.
    ID 48200342 csipetke01

Bocsánat,megtaláltam. Alap szezonkitüntetésként volt a ládában, én pedig az SZ-betűsöknél kerestem

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.2.24
    SparrowC kedveli ezt.
  3. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

Sziasztok! Hogy tudok idegen játékosnak ajándékot küldeni?

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Fel kell venned Barátlistára, és így meg tudod ajándékozni, mint a Szomszédokat.

Hogyan vehetsz fel valakit a Barátlistánkra, hogy meg tudd ajándékozni?
    Írsz neki egy levelet, majd a Kimenő leveleknél belepipálsz a neve előtt a kis négyzetbe.

Ekkor bezöldül a "Hozzáadás a barátokhoz" gomb.

Erre kattints, és máris barátlistára kerül az illető és megajándékozhatod.

Ezután rámész a Csere felületére (eventórában megtalálod a bejáratot) és ott rákattintasz az Ajándék gombra, megjelenik a barátlista és kiválaszthatod, kinek és mit szeretnél küldeni.

upload_2024-2-3_18-46-54.png

Kérlek, mielőtt írsz a Cseretopikba, kicsit görgess feljebb és olvasd el a szabályait.
    Keresek - Adok érte stílusban kell hirdetést írni.
    Ha nem tudod, mit ajánlhatnál fel, kicsit olvasgasd a topikot, hogy lásd, mi a szokás.
    Köszönjük, ha így teszel. :)

Ha nem szabályos hirdetést adsz fel, azokat kénytelenek vagyunk törölni.

alex0824, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. Evajunior

Evajunior Utánpótlás-írogató

Szeretnék segítséget kérni a Gyopárosvölgy küldetésében. Alice Gombart küldetésében a 8. szinten vagyok. És az 5 gyakori faanyag küldetését sehogy sem sikerült teljesítenem. Hiába mentem be a faanyag előállító üzemben, és kezdtem előállítani a fa anyagot sajnos akkor sem lett ki pipálva. Viszont a 3 Luxus humuszt tudtam teljesíteni, és a 6 alkalmi megrendelését Fedor Pigwidgeon tudtam teljesíteni.

Nagyon szeretnék átjutni az Alice Gombart küldetésének a 9. szintjére.

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha ellenőrzést szeretnél, akkor az azonosító párod Név, ID. meg kell adnod.
    A gyakori faanyag előállításához a ** - nál van 2 db. a ** után 10 db. ide kell húzni a csúszkát. Előtte viszont Alice megrendelésénél le kell okézni a teljesítést.

alex0824, magandangsalita és Othep kedveli ezt.
  7. magandangsalita

magandangsalita Fórum-zöldfülű

Te ebben tudsz segíteni? Fenomenális :)

8. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Szia, segítséget szeretnék kérni.A Kerge kertbe és a Világítótorony területére ki van rakva össz. 6 db. Borsót készítő automata, ami egyenként 5750 csp-t ad. De sajnos nem ad. Most kézzel arattam le őket, mert más nem volt kész, és közben néztem, hogy elszámolja-e a csengőpengőket, de semmivel nem lett több . Nem tudom, mióta megy így, mert nem figyeltem soha. Szeretném, ha megnéznétek. Köszönöm szépen.
    ID 21904970
    Netudki50

9. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérésedet.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, türelmedet kérem.

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Othep

Megtörtént az ellenőrzés.

A játék naplója szerint rendben megkapod a CSP-ket az automatákból:

2024-02-04-én 18:05:34-kor 5750.00 486797708.85
    2024-02-04-én 17:58:44-kor 5750.00 486768958.85
    2024-02-04-én 17:58:44-kor 5750.00 486774708.85
    2024-02-04-én 17:58:44-kor 5750.00 486780458.85
    2024-02-04-én 17:58:44-kor 5750.00 486786208.85
    2024-02-04-én 17:58:44-kor 5750.00 486791958.85
    2024-02-04-én 17:17:56-kor 5750.00 486763208.85

Valójában 7 automatád van: a Kerge kertben 5 db, a világítótorony területén 1 db, a napraforgódombon 1 db.

alex0824, Sali~*.*, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Köszönöm szépen, várok.

Köszönöm szépen a gyors választ, valamit akkor nagyon elnézhettem!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.2.24
    Othep kedveli ezt.
  12. Lau10

Lau10 Járnitanuló

Szia. Kaptam a hirlevélben bónuszkódot és nem lehet beváltani.Vajon miért? Több farmom van és egyiken sem működik. Máig van a határidő. Köszönöm ah próbálsz segiteni.

Marika312 kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, -nem vagyok Moderátor, - de talán segítségedre lehetek:
    nagyon pontosan kell beírnod a megadott kódot, azon a farmon, amelyikre érkezett a kód. Figyelj légyszíves a nagybetűkre, a 0, nulla helyett nem írhatsz O betűt. Ha mindegyik farmra kaptál kódot, akkor mindegyikre más-más kód érkezett. Csak azon használhatod fel, írhatod be, amelyikre érkezett. Megírja az ID számot is, ezáltal könnyebb kijegyzetelned. Remélem sikerül.

Kuzdern, -ágianyu33- és genka53 kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Látom Marika312 is írt neked ez ügyben, ezért én csak azt írom, amit azon felül figyelmedbe ajánlok.
    Ha Chrome-ban vagy Kliensben játszol akkor nem kell beírnod kézzel a kódot, hanem a levélből egérrel kijelölöd, jobb egér másol, és a műveleti ablakban, ahova be kell írni a kódot, ott a négyzet jelre kattints, ekkor beilleszti a kódot, majd katt a pipára. Kijön az ablak, hogy sikeresen lefoglaltad, katt a pipára és akkor kiadja az ajándékot felsoroló kis ablakot, szintén katt a pipára.
    Mozillában úgy hallottam, hogy nem működik ez a bemásolási funkció, ott kézzel kell beírni.

Utoljára szerkesztett: 5.2.24
  15. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

T. Modik!
    Fúrógéphez SPECIÁLIS CUCC hogy lehet jutni?
    Nagyon sok 3xxxl-s barkácsdobozt nyitok, egyben sincs, max kalapács,
    ez sehol, és a hátborzoló múzeumba kellene még vagy 12 db.
    De akkor hogy?
    Piacon nem árulja senki sem.

16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Fúrógép egy speciális szerszám, melyet Raktárházak (Füvészkert, Vadaspark, Manufaktúra, Múzeum) aratásakor kapunk. Arasd szorgalmasan a Raktárházaidat, ezt tudom javasolni.

Innen hoztam az infót (de minden Raktárház ismertetőjében szerepel):
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ház-új-típusa-2023-június.23676/#post-1324711
    Fúrógép

Fúrógépet a különböző raktárházak aratásakor kaphatunk - különleges szerszám - egyedi beszerzési lehetőséggel.

alex0824, aida2330 és genka53 kedveli ezt.
  17. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Ezt tudom, de ettől függetlenül 1 db sem érkezett fél éven belül, azért kérdezem. Naponta nyitom a 3XL-s ládákat abban se semmi, mert egyszer valamibe beletettem és azóta nem ad a rendszer.

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy írtam a Fúrógép speciális szerszám, hiába nyitogatsz ládákat, abban nem fogsz találni. Csak Raktárházak aratásakor fog felröppenni.
    Ezért írtam, hogy arass szorgalmasan kihelyezett Füvészkert(ek)et, Vadaspark(ok)at, Manufaktúrá(ka)t és gyűlni fog Nálad is. Felhasználni a Raktárházak fejlesztéséhez tudod, azzal több ólat, terményes ólat, fát, dekort tudsz a raktárházban elhelyezni.
    Sok sikert!

alex0824, Sali~*.*, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  19. ácsbandita

ácsbandita Fórum-zöldfülű

Szia !
    Segítséget kérnék, nem találom -pedig átnéztem a farm minden területét- a Veszélyes trambulin dekort. Köszönöm, ha megnézed.
    Gazda: ácsbandita
    ID: 5697035

20. Welma

Welma Utánpótlás-írogató

Szeretnék kérni segítséget, mivel nem lelem a Veszélyes trambulin kitehetőt. Kerestem, kutattam a farmos területeken, sajnos sikertelenül. Kérlek nézzétek meg, köszönöm szépen.
    Gazda : Welma
    ID : 32289363

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.