Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

-ágianyu33- és mátrixtomika kedveli ezt.
  2. mátrixtomika

mátrixtomika Utánpótlás-írogató

Dolphin kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Ma a Rackó ajándéka Termelés segítő 4 ó. Megtudná valaki mondani hogy ez mire hat, vagy egyáltalán mi ez . ( lehet hogy bimbi vagyok, de addig nem kattintom le míg nem tudom hogy mit csinál) Köszönöm!

05Zsuzsa és rjolka kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam ide, mert az eventcsevegő nem Segítségkérő topik, s nem is az eventhez kapcsolódik a kérdésed.
    A Termelési segítő a Gyopárvölgyben nyújt Neked segítséget, eggyel több Termelési helyed lesz az Átalakítóban.
    Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1325327

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Köszönöm válaszod, bocsi hogy nem jó helyre írtam igazad van, de pontosan ezért írtam mert nem tudtam hogy az eventhez tartozik vagy sem, Bocsi!

6. Dolphin

Szia,
    a Rackó napi ajándékai nem kapcsolódnak eventhez :) Azok általános dolgok, amit Rackótól kapunk, amivel az egész Játékunkat segíti - akik kiváltották már a Gyopárvölgyet, azoknak ad már Rackó néhány hónapja egy-egy napon Gyopárhoz hasznos dolgokat is - akiknél még nincs kiváltva a Gyopár, ők ilyen napokon mást kapnak.
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Köszönöm a segítséged, Nagyon korrekt a válaszod,

jófarmerlány és Dolphin kedveli ezt.
  8. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziasztok. Az szeretném kérdezni, hogy az eventnövény betakaritási bónusz , a mostani eventnél is ad 1-gyel több növényt?, mivel nem a farmos területen van a játék. Köszönöm a választ. zsóka56 ID: 1412578

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A konkrét esettől eltekintve, tehát ha lehetne két ilyen dekorod, hathatnának egymásra. Ha az egyiket learatod, majd vársz egy kicsit, akkor már aktív a bónusza, és mindenre hat, amire a meghatározás szerint hatnia kell (jelen esetben mindenre).
    A másik alapszabály, hogy minden TP-bónusz az alap TP-re hat, tehát ilyen értelemben viszont a dekorok nem hatnak egymásra... A +360% azt jelenti, hogy egy 100000 TP-t adó dekorra +360000 TP-t ad bónuszként - függetlenül attól, hogy más TP-re ható bónuszok aktívak-e.
    Tehát a konkrét válasz az lenne, hogy az első dekor 100000 TP-t ad, a második (ha már az első bónusza aktiválódott) 460000 TP-t. Ha már aktív egy csomó TP-bónuszod, és az első dekor - teszem azt - 1 millió TP-t adott, akkor a második 1360000 TP-t fog adni.

zagimichna és mátrixtomika kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    az eventes terület egy speciális tulajdonságú terület - itt semmilyen bónusz nem hat, így az event növény betakarítási bónusz sem.
    Ami itt hatással van, az a víz és a trágya, valamint a Kosarakban megvásárolható Gyümölcsdzsemes palacsinta, ezekkel az érési idők csökkenthetőek.
    Ezt az event ismertetőben is jeleztem az eventnövényeknél:
    "Használható bónuszok: Kizárólag víz és trágya (valamint a kosarakkal megvásárolható Gyümölcsdzsemes palacsinta)"
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyuszikánaán.24736/#post-1379257
    Sok sikert!

-ágianyu33- és zsóka56 kedveli ezt.
  11. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm a választ. Én is gyanitottam, hogy igy van, nem is használtam addig fel, mig nem válaszoltál. Megmarad a teliholdasra .:inlove:Szép ünnepeket kivánok. :inlove:

Dolphin kedveli ezt.
  12. Kein3

Kein3 Fórum-zöldfülű

Hú, ez tényleg hatalmas! :D Köszi!

Sylja kedveli ezt.
  13. Stella-farmja

Stella-farmja Junior szaki

Sziasztok.
    Azt szeretném megkérdezni, hogyha a party pörgetésnél plusz 2 party pörgetést pörgetek ki, miert nem kapom meg?
    Ugyanannyi marad a pörgetések száma nem növekszik 2-vel.
    Ez mostmár nálam többször is elöfordult illetve csak igy fordult elö.:(
    Köszi a segitséget.

Utoljára szerkesztett: 29.3.24
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A pörgetésnél a kerék forgása csak grafikai elem. A kattintás pillanatában megvan a jutalmad, és jóváírásra is kerül. Mire felnézel, már régen a megnövelt számot látod.
    Ha figyeled kattintáskor a számlálót, akkor két dolog történhet. A legtöbbször eggyel csökken. De néha eggyel nő: ekkor fogsz 2 db party pörgetést nyerni (egyet levon, kettő a nyeremény, tehát eggyel nő a pörgetések száma).
    A másik módszer, hogy meggyőződhess arról, megkapod-e a nyereményedet a következő: pörgetés előtt írd fel, hány pörgetésed van. A végén a megszerzett nyereményeknél megszámolhatod, hányat pörgettél. A kettőt kivonva egymásból megkapod a pörgetéseid aktuális számát. Ha több van, mint ez a különbség, akkor volt pörgetés nyereményed.

Dolphin kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, ahhoz szükségünk van Farm ID-ra és Farm névre.
    A metodikát pedig BombadilToma Játékostársad levezette részedre - köszönet érte.

16. Stella-farmja

Szia.
    Pontosan úgy csinálom ahogy irtad -BombadilToma-, hogy mikor pörgetek elötte megjegyzem hogy van mondjuk példaképpen:
    200 pörgetésem és ha kipörgetem a 2 party pörgetést a számláló akkor is nálam 200 marad úgyhogy nem lesz 202
    és ha újra pörgetek akkor meg levonja a következöt és akkor már csak 199 lesz tehát nem 201.
    Mikor ez elöször feltünt, azóta állandoan nézem a pörgetések számát a pörgetés elött és sajnos ez mostmár mint írtam
    sokszor elöfordult vagyis csak igy fordult elö.
    Eddig nem ìrtam mert azt hittem valamikor helyreáll de most nagyon zavart, hogy már többször is elveszítettem a plusszokat.:(

Szia Dolphin, igen szeretnék az ellenörzés lehetöségével élni.
    Farm név: Stella-farmja
    Farm ID: 1552884

Elöre is köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.3.24
  17. Dolphin

Szia,
    kérlek figyelj rá, hogy egymás alá ne írj két bejegyzést.
    Egy bejegyzésben több embernek is tudsz válaszolni :)
    Mai napon 923 pörgetésről kezdtél.
    - 2024-03-29 16:11:15-i pörgetésre 8 db Kacsa Kata szupertrágyát kaptál, maradt 922
    - 2024-03-29 16:11:25-i pörgetésre 1 db Tehenészet 1. szint: sárga műhelyt kaptál, maradt 921
    - 2024-03-29 16:11:36-i pörgetésre 1 db Hollóhajlék 2. szint: narancs ólat kaptál, maradt 920
    - 2024-03-29 16:11:46-i pörgetésre 10 db Kacsa Kata turbótrágyát kaptál, maradt 919
    - 2024-03-29 16:11:57-i pörgetésre 2 db Party pörgetést kaptál, egyenleged 920 lett (919-1+2=920)
    - 2024-03-29 16:12:07-i pörgetésre 1 Fenyő XXL fafejlesztést kaptál, maradt 919 lett
    - 2024-03-29 16:12:25-i pörgetésre 20 Szupertrágyát kaptál, maradt 918
    - 2024-03-29 16:12:35-i pörgetésre 1 Csacsikovács 2. szint: narancs műhelyt kaptál, maradt 917
    - 2024-03-29 16:12:45-i pörgetésre 2 db Party pörgetést kaptál, egyenleged 918 lett (917-1+2)
    - 2024-03-29 16:12:55-i pörgetésre 10 Farmpengőt kaptál, maradt 917 PP-d
    - 2024-03-29 16:13:05-i pörgetésre 2 Csillagot kaptál, maradt 916
    Ezt követően még 16 pörgetésed volt még ma, ezekben már nem volt Party pörgetés nem sorolnám fel tételesen a többit, ha nem gond, de ha szeretnéd, hozom és begépelem a teljes listát.

Jelenleg 900 party pörgetéssel rendelkezel:
    upload_2024-3-29_19-0-51.png

Összesen 27 db pörgetésed volt a mai napon, ez csak úgy lehetséges, hogy a 2 x 2db PP jóváírásra került: 923-27+2+2 = 900

Megértésedet köszönöm!

Kuzdern, -BombadilToma- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Stella-farmja

Szia Dolphin.

Köszönöm a válaszodat és segitséget.

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  19. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Segítséget kérek, a minikirakósnál 1 kirakó hiányzik a balfelső képnél, ilyenkor mi van?
    Borosgazda: ID:1468438

20. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján van még egy puzzle darab, amit nem hívtál le. Vélhetően a lehíváskor nem volt elegendő malomterméked, azóta már készült egy. Nyomd meg a zöld gombot, megkapod a hiányzó puzzle darabkát, amit a helyére tudsz tenni.
    A kép az imént Nálad készült:
    upload_2024-3-29_21-52-13.png

-ágianyu33-, Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.