Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. agika48

agika48 Törekvő

Hiányzik a PLATÁNFA és most ismét új fákat kér a gazdakör. Mit lehet csinálni, én egy Ft-t sem tudok költeni a játékra. Van FA, ha az jó lenne akkor haladnék. Üdv.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Platánfa 2024. márciusban került játékba, a "Lagos" talányos fa megjelenésével:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/page-3#post-1378676
    Ahogy a korábbi titokfák, úgy ez is várható, hogy a jövőben bekerül event nyereményként, szezon nyereményként, s ha így sem sikerülne megszerezned belőle legalább egyet, akkor előbb-utóbb a csere napokon is lehetőséged lesz szerezni ilyen fát is.
    A titokfa, titokfa csomagok FA-ért kiválthatóak a megjelenéskor, aki csomagban vásárol, az kap garantáltan egy új fát.
    Akinek nincs lehetősége FA-ért vásárolni, azoknak türelmesen várakozniuk kell, míg más módon is elérhetővé válik.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  3. Juditka1966

Juditka1966 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy megvásároltam Tapsi Füles szomszédot, elvileg 14 napon át ajándék ad. Egyet sem kaptam.
    Lassan lejár, csak feleslegesen adtam ki 50 farmaranyat. Köszönöm a segítséget, Judit

4. Dolphin

Szia,
    a napi ajándékot megkapod Tapsi Fülestől, ha engedélyezett a felugró ablak a napi ajándékokról, akkor ott kapsz értesítést. Ha ez kikapcsolt Nálad (tehát nem kapsz a Napi szomszéd ajándékokról felugró ablakot, akkor Tapsi Füles ajándékáról sem értesülsz.
    Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, így ellenőrzést nem tudok végezni Nálad.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  5. Juditka1966

Juditka1966 Utánpótlás-írogató

Bocsánat, Gazda: Juditka1966 ID: 7393786 Köszönöm szépen.

6. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását, így már be tudtam nézni Hozzád.
    Ellenőrzésem alapján az alábbi ajándékokat kaptad Tapsi Fülestől, akit 2024-05-05 10:30:00-kor béreltél fel.
    - 2024-05-05-én 1 db Répás-almás csatnit kaptál
    - 2024-05-06-án 6390 TP-t kaptál
    - 2024-05-07-én 3 db Bájitalt kaptál
    - 2024-05-09-én egy Türingiai kecske kifutó 1. szint: sárga ólfejlesztést kaptál (ez volt a 05.08-i, vélhetően aznap nem jártál a farmon, így utólag kaptad meg)
    - 2024-05-09-én a következő belépésnél kaptál egy 10 db-os barkácscuccot, volt benne: 4 szög, 3 fa, 1 ásó, 1 tetőcserép, 1 tégla
    - 2024-05-10-én 2 db Szupertrágyát adott
    - 2024-05-11-én 3 db Bájitalt kaptál
    - 2024-05-12-én 1 db Répás kenyeret kaptál
    - 2024-05-13-én 2 db Szupertápot kaptál
    - 2024-05-14-én 2 db Kacsa Kata szupertrágyája volt az ajándéka
    - 2024-05-15-én 6000 BTP-t kaptál
    - 2024-05-16-án 3 db Bájitalt kaptál
    - 2024-05-17-én 3 db Ajándékozási egyezményt adott
    Ez eddig 13 napi ajándék volt, így én nem látok problémát.
    Megértésedet köszönöm.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. h.mate

h.mate Junior szaki

Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék , hogy mikor lesz az eperszedés küldetés ? Mintha tegnap valahol olvastam róla , de hiába keresem nem találom ! Előre is köszönöm a segítséget !

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az eperszedés régi, nosztalgikus event-emlék formájában sokszor felmerül a szinte kezdetektől játszó gazdák körében.
    De, most tanácstalan vagyok, hol olvashattad, hogy lesz ilyen event.
    Talán a pletykarovatban?
    Varázslóinasok farmos pletykapartija

Az előzetes naptárban, vagy event-tervezetben sem láttam ilyenre utalást, júniusi terv még nincs:
    Eventnaptár tervezet - 2024. május

Viszont, ha lesz ilyen event, akkor a szokásos módon, az indulás előtti napon kiírásra kerül majd a Központ / Eventek fórumrészen. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. biborka63

biborka63 Fórumfelvigyázó

Köszönöm a választ ! Nem emlékszem , hogy hol láttam . 10 küldetésnél kellett epret beadni !

10. Othep

smoldering és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. biborka63

12. Othep

Jaj, ne termeld.
    Ez egy 2011-es event. Réges-régi.

Sali~*.*, Dolphin, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. biborka63

Jól benéztem ! Pedig az epres láda ismerős volt ! Rájöhettem volna !Köszönöm !!

Othep kedveli ezt.
  14. marika0507

marika0507 Junior szaki

Most komolyan? csak akkor lehet különleges fákra,Ha szerencsénk van/ ha költünk a játékra?

15. Dolphin

Szia,
    a titokfákra nem csak akkor lehet szert tenni, ha költesz a játékra. Ha elsők között akarsz ilyen fával rendelkezni, akkor igen, FA-ért tudsz ilyen titokfákat vásárolni. Ha nem sürgős számodra, akkor érdemes megvárni, amíg event nyereményként, szezonban jutalomként megjelenik (az elmúlt időszak gyakorlatát figyelve, előbb-utóbb bekerültek mind a titokfák, mind a titokólak a megszerezhető nyeremények közé) és akkor az event/szezon teljesítésével meg tudod szerezni. Ha esetleg ilyen módszerrel sem sikerül, akkor majd csere napon is lehetőséged lesz ezen fákból szerezni, nem rögtön a megjelenést követően csere napon, de egy későbbin már igen.
    Másik kérdésedre válaszolva, igen a titokfák nyitása szerencse kérdése - az adott titokfánál megtalálható listából bármi nyitható, akár az új fa, akár az újonnan érkező fejlesztések, vagy már korábbi titokfa, vagy normál fák XXL fejlesztései.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Rackó ajándékát 21-től lehet átvenni, nekem ma TP/TTP bónuszt adott. Talán kihagytam egy ajándék átvételét, de azért megkapom?

17. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, meg tudom nézni melyik nap maradt ki. Természetesen, amikor eléred adott hónapban a 21. ajándékvételt, akkor megkapod RAckó ajándékát, ez legkorábban adott hónap 21-e, de egészen a hó utolsó napjáig van lehetőség teljesíteni a 21 ajándékátvételt.
    Ha Neked holnap lesz meg a 21. ajándékátvétel májusban, akkor holnap fogod megkapni.
    Adatok nélkül csak általános választ tudtam adni,
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Lenczy kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszodat! ID 6689151 Farmnév:Lenczy

19. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását.
    Ellenőrzésem alapján ma vetted át a 21. ajándékot és megkaptad Rackó ajándékát, ami A kókuszkérdés névre hallgat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rackó-dekor-ajándéka-2024-május.24852/
    A dobozban találod a váza alatt, a keresőbe kezd el a nevét begépelni és úgy gyorsabban megtalálod.
    Türelmedet köszönöm!

Swartsch és Lenczy kedveli ezt.
  20. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, megtévesztett a mai TP/TTP 75% ajándék, soha nem gondoltam volna, hogy megkaptam! Újra, köszönöm!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.