Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nagyszerű, akkor az ajándékok rendben. A Képmegosztóról nem tudtam, de jelzem a problémát. A válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm szépen:)

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, van képem hozzá.;)
    upload_2024-6-7_22-41-58.png

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  3. Luminary

Szia!
    Köszönöm szépen, én is megnéztem.:)
    Ahogy írtam, továbbításra került és amint lesz információ válaszolunk. A hétvégére tekintettel, lehet, hogy csak a jövő hét elején.
    Megértésedet köszönöm, további szép estét kívánok:)

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. -kamilla13-

-kamilla13- Utánpótlás-írogató

Ha megkaptam az alkimista labort hol találom meg?

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ez egy dekorációs tárgy, így a váza ikon alatt keresd.;)

Swartsch és -kamilla13- kedveli ezt.
  6. sticzmaria55

sticzmaria55 Utánpótlás-írogató

sticzmaria55 ID:4678918 Az elit labor fejlesztésénél véletlenül az x-re kattintottam, nem a pipára, s így nincs meg a fejlesztésem. Kérdésem megkaphatom-e újra. Kösz.

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Az alkimista labor fejlesztéseit egyenlőre csak vásárlással lehet megszerezni. Váza alatt találod a labort és a függönyöket is.

Sali~*.*, Swartsch és Othep kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!

Ne aggódj, megkaptad az Alap dekort, bekerült a Váza ikon alá, ahogy Játékostársad is írta. Ilyenkor, ha az X-re kattintasz, nem törlődik, hanem a raktáradba kerül.

upload_2024-6-9_6-45-39.png

5 db fejlesztést most tudsz hozzá vásárolni, a többit eventek idején lehet megszerezni, illetve még 5 darab fejlesztés lesz a végén megvásárolható. Azzal lehet teljes a dekor, ha menet közben az eventekből is megszerzed a fejlesztéseket.
    Bővebben itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...esztései-gyár-típusú-dekor-2024-június.25010/
    További jó játékot!:)

9. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő alatt készül el a Gyopárölgyben az alap faanyag. Vagy én vagyok a hülye, vagy valami baj történt. Mert akartam késziteni 52 db alap faanyagot és azt irja ki elkészülés: 7 óra 46 perc. Mintha eddig sokkal rövidebb idő alatt elkészitette volna. Lehet én nem emlékszem jól? Másodszor nem műkszik rendesen a fórum. Meg akartam nézni a leirásban a Gyopárvölgynél de hiába kattintok rá, nem megy sehova, nem működik. Bárhová kattintottam egyszerűen nem működött.

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az idő 8 óra. Akkor készül el fele idő alatt, ha van Prémium plusz előfizetésed:
    A Gyopárvölgyes ismertetőket az Enciklopédiából indulva a legkönnyebb előcsalogatni:

11. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Szia. Szép napot. Nagyon szépen köszönöm a választ. És igen van prémium plusz előfizetésem. Vagy legalábbis eddig volt. Most meg már ugy látszik nincs. Pedig előfizetésem volt. Érdekes. És nem is találom hogy hol lehet megnézni vagy újra beállitani.

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Itt tudod megnézni:

Banképület a Városban - Üzlet - Állapot és felmondás fül

upload_2024-6-9_11-18-39.png

(A kép illusztráció, nem a farmodon készült)

Luminary és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  13. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Szia, szép napot. Hát ott megnéztem. Eltünt, csak a prémium gazda van. És most ilyenkor hol lehet újra előfizetni rá? Lehet, hogy kártyacserénél történt valami hiba. Mert nemrég új bankkártyám lett. Már átnéztem mindent és nem találom. És nem szüntettem meg.

Huh sikerült megtalálnom, hol lehet újra előfizetni rá. De azért ezt nem értem. Nem szüntettem meg, és mégis eltünt. Érdekes. De most már mindegy. Sikerült újra beállitanom. Legalábbis azt hiszem.

Utoljára szerkesztett: 9.6.24
  14. Othep

Reméljük. :)
    Ha adsz farmnevet és ID-t, akkor elviszem ellenőrzésre, hogy mi a helyzet ezzel a tagsággal.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga, megnézi.

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  15. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Köszönöm szépen. Bár úgy nézem sikerült újra előfizetnem rá. Már megjelent. Nem tudom számit-e bármit is, hogy megszakadt a tagságom. Ha nem számit akkor nem érdemes rá időt pazarolni. Ha viszont számit, akkor érdemes megnézetni. Az is elképzelhető, hogy a kártyacserénél hibázhattam, vagy nem tudom. Hiába na, öregszem úgy látszik.
    És most egy kérdésem lenne még. A prémium gazdánál az előfizetést annak idején a PayPal számláról fizettem. Most viszont a prémium plussz-nál a bankkártyát adtam meg. Akkor most külön vonja mindkét helyről, egyikről a gazdát másikról a plusszt, vagy egyben levonja az egyik megadott számláról?Ez ami még nem tiszta számomra.
    Gazda: Farm_Tadity_
    ID: 25518752

16. vkgirl2001

vkgirl2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagyon remélem, hogy jó helyre írok:oops:. Esetleg valaki tudja, a luxus bájital miben különbözik a simától, milyen pluszt ad? A ráviszem a kurzort most nem volt a barátom:(:(, és a fórumon se találtam róla leírást.

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Pedig van róla infó. Íme:
    Luxus bájital
    Szükséges szint: 21.
    Hatása: növeli az esélyét annak, hogy a tenyésztés egy szintet ugrik.

Például: 4 alapállat esetén nem első szintű, hanem második szintű tenyészállatot eredményezHET a tenyésztés.

Az ugrás NEM garantált, csak az esélye növekszik a luxus bájital használatával.

A későbbiek folyamán eventnyereményként is hozzájuthatunk.

A rendelkezésre álló mennyiség a pajtában az Egyéb fülön található, akár a Bájital.

Állandó eleme a tenyésztésnek 2020. március 12-től!

Othep, vkgirl2001, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  18. vkgirl2001

vkgirl2001 Fórum-zöldfülű

Köszi!:) Akkor ezek szerint én kerestem rossz helyen, vagy siklott át felette a figyelmem.

Ninett79 és Othep kedveli ezt.
  19. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy a sárga út vége miért nem világosodik ki?Lehet,hogy buta kérdés de úgy érzem,hogy ott hiányzik valami!!Kérlek szépen nézzétek meg,lehet,hogy tévedek? Nem akarom a végére hagyni hátha tényleg hiba!
    csobánka1 ID sz:17455182 Köszönöm szépen.Szép napot kívánok

20. Othep

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.

Az evented rendben van, már mindent beadtál.
    A felhő is ki van váltva.
    Ha, jól megnézed, az utolsó szakasz mindehol sötétebb, nem olyan fényes.

upload_2024-6-9_17-37-13.png

(a kép illusztráció, nem a farmodon készült.)

vargamarika, csobánka1 és cicimsincs kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.