Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vályog

Vályog Járnitanuló

el lehet tüntetni ezt a kis ikont nem lehet tőle learatni amit takar

2. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Ha erre gondolsz [​IMG], akkor igen.
    Lásd: 5. pont (pirossal kiemeltem neked).

Az event ablaka

1. Az eventnövény és felreppenő pajtakészletünket itt találjuk meg.
    2. A kék kosárvásárlás gombra kattintva, megjelenik a bank felülete, ahol az eventhez tartozó kosarakat vásárolhatjuk meg.
    3. Itt láthatjuk a haladási sort.
    4.Itt láthatjuk az event teljes teljesítéséhez szükséges etetési mennyiséget, és az aktuális etetési mennyiségünket.
    5.Ezen a részen találjuk a karakterek ki és bekapcsolási lehetőségét. Ha a pipát kivesszük a négyzetből, akkor a karakterek eltűnnek a játéktér aljáról, ha a pipát ott hagyjuk, akkor megjelennek a karakterek.

A képet és a szöveget az eventismertetőből hoztam: https://board-hu.farmerama.com/threads/kapj-el-–-2024-június.25044/#post-1389641

3. Sebsike

Sebsike Járnitanuló

Sziasztok! Valamit nagyon nem értek, kérlek segítsetek. Megcsináltam a macskamánia és a kapj el feladatot. Hogyan tudok továbbhaladni, hogy horgonyzsetont szerezzek? Hol találom a tenger szíve feladatot? Ebbe most nagyon belekeveredtem. Köszönöm, ha válaszoltok. :))

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A horgászós event július 14-ig tart. Addig összesen négy event során gyűjthetünk ilyen-olyan zsetonokat. Egyelőre az első zajlik, a második majd csütörtökön jön.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy az Alkimistalabor fejlesztései esetében, aki az eredetileg meghirdetett feltételekkel nem kívánta megvenni a fejlesztéseket, a módosítást csak utóbb olvasta, az meg tudja majd venni mind a 10 csomagot hónap végén, vagy csak az akkor vehető 5 db-ot? Ha nem, akkor esetleg továbbítanátok ezt a kérést? Mert szerintem többen járhattunk így, hogy a megváltozott feltételekkel már pótolnánk...
    Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 18.6.24
  6. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Segítséget kérek nulla percezéshez! Szerintem minden szükséges megvan hozzá, mégse sikerül. Amaránt, rekeszekben a két hozzávaló. Valamit elszúrtam.
    táti_eszti, 35048648
    Köszönet a segítségért!!!

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A rekeszben csak egy bónusz kell, a szupertrágya-imádat. Aktiválni kell egy szupertrágyára ható felhőt, és az arany rekeszekbe kell tenni a karácsonyi sütit és a fehér ártatlanságot.

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Nagyon köszönöm a segítséged! Közben már leesett, hogy a felhőt nem aktiváltam. Meleg van, meg minden...
    Eszti

-BombadilToma- és Luminary kedveli ezt.
  9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos, eddig ez nem volt gyakorlat, hogy utólag legyen lehetőség az első 5 fejlesztés megvásárlására. Az ismertető utólagos módosítása miatt támogatjuk az ötletedet.
    Kérésed továbbításra került a központba. Válaszukról tájékoztatni fogunk, addig is türelmedet kérjük.
    Köszönöm:)

zali1111, Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  10. Vályog

Vályog Járnitanuló

nagyon köszi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.6.24
    Sylja kedveli ezt.
  11. apcimama

apcimama Junior szaki

Sziasztok!
    prémium gazda vagyok elküldöm a napi 15 ajándékot rendszeresen,de én csak 7 kapok. Valami megváltozott??
    Köszönöm az esetleges válaszokat.
    Apcimama ID:19081940

12. Luminary

Szia!

Nem tudunk változásról, továbbra is 20 az ingyenesen kapható ajándékok felső határa.

Napi ajándékok küldése:
    A napi ingyenesen küldhető ajándék mennyisége alapban 5 db. A tölgyön kiváltható rúnával 7 db.
    A prémium előfizetéses gazdáknak 15 db. E fölött FA -val küldhetünk olyan ajándékot, aminél a játék kijelzi a küldhetőséget, mivel vannak olyanok is, amelyek FA -ért sem küldhetők a napi limit fölött.
    Napi ajándékok fogadása:
    A napi szinten ingyenesen fogadható ajándékok száma 20 db. Efölött csak olyan ajándékot kaphatunk, amit a feladó FA-val küldött, ill. bizonyos akciók idején, ha valamelyik szomszédunk olyan csomagban vásárolt szupertápot, vagy szupertrágyát stb., amely esetben kaphat bizonyos mennyiségben a szomszédja.
    Minden más esetben a napi ajándék küldéssel ki kell várni a következő napot.

Bővebben az alábbi linken tájékozódhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/

Én is megnéztem a napi ajándékaimat - változó, hogy mikor, mennyi érkezik. Én sem érek oda mindennap, hogy elküldjem az ajándékokat, mert bármi hátráltathat. Biztos nálad is rendeződnek a dolgok.

Sylja és Swartsch kedveli ezt.
  13. apcimama

apcimama Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm. Sajnos már azt sem látjuk,hogy melyik szomszédunk nincs játékban / a lázmérő nem mutatja/.

14. Luminary

Szia!

Esetleg, - akiktől folyamatosan nem kapsz ajándékot - rákérdezhetsz priviben, hogy játszanak-e még. Ha nincs visszajelzés, akkor lehet, hogy szüneteltetik a játékot.
    Nekem is volt kihagyásom az elmúlt években, de nagyon jól esett, hogy ennek ellenére jó néhány szomszédom nem tette ki a szűrömet.:)

15. apcimama

apcimama Junior szaki

Köszönöm megpróbálom .

16. kotkoda53

kotkoda53 Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek! Lehet buta kérdés,de csak megkérdezem. A tenger szíve event mikor kezdődik,vagy valami infót hol találok róla? Köszönöm a segítséget!

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Feltételezem, hogy ma jelenik meg a hivatalos ismertető erről az eventről. Figyeld kérlek a hivatalos bejelentéseket 10 óra körül :)
    Remélem ott lesz majd közöttük.

Swartsch kedveli ezt.
  18. kotkoda53

Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Köszönöm szépen, türelmesen várjuk!

20. kotkoda53

Szép napot mindenkinek! Megint kérdésem lenne. Az első eventen megszerzett pl. gyöngy az a most indulásra kerülő event után megmarad,vagy elveszik? Köszönöm a választ előre is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.