Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. spora04

spora04 Járnitanuló

Szia! Az utolsó cukkini mennyiséget nem írta jóvá a rendszer ezáltal veszítek egy csomó szupertrágyát mivel nem biztos,hogy időbe kész leszek vagy többletet termelek. Légyszíves nézd meg nekem és korrigáld. Előre is köszönöm- Spora 04 I.D.:33897898

741107 Id 53707170 Bocsi!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.8.24
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem akarlak elkeseríteni... de eddig nem tudták ellenőrizni a mit és mennyit arattunk tételeket:oops:
    felreppenőt azt igen... a mikor arattált is...
    De a mit és mennyit:wuerg: azt eddig nem tudták ellenőrizni...:(

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztalak Segítségkérő topikba, a Panaszláda nem erre való.
    Ellenőrzésem alapján volt aratásod a Baha ültetvényen, 2024-08-03 14:56:05-kor, de a földben vélhetően nem cukkini volt (ami a vetőtáblán hasonlít a cukkinihez, az az aloe vera). Sajnos a Játék naplójában nem látjuk mi volt a földben, mit arattál. Ha cukkini lett volna, azt ugyanúgy beszámította volna, mint a 2024-08-03 13:52:07-kor történt aratásodat.
    Viszont látom azóta már be is fejezted a küldetést, nem futottál ki az időből, 2024-08-03 16:14:19-kor történt cukkini aratásoddal végeztél a feladattal, még bőven időben.
    Köszönöm türelmedet.

Kuzdern, vihence és _Ilona49_ kedveli ezt.
  4. a1a4

a1a4 Haladó

Sziasztok! Hogy lehet hozzájutni a malacperselyhez? Próbáltam megkeresni az enciklopédiában, műhelyben stb. de nem jártam sikerrel. Köszönöm előre is a választ.

5. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A malacperselyt a Tüntetőmalac terményesében lehet előállítani.
    A leírást az Enciklopédiából, innen hoztam:
    Állatok, termények, ólak a játékban
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-9#post-1292280

Termény:
    Malacpersely

Termény pajtaértéke: 8.472

Malacpersely-kerámia

Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1x Tüntetőmalac táp, 2 db Tüntető malac
    Szükséges szint: 107. farmos
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Malacpersely-kerámiaTermény: 1 db Malacpersely
    Érési idő: 18:00 óra
    Tapasztalatpont: 1.200 TP
    Trágya mennyisége: 4 db
    40x Festék
    700x Tégla
    12x Itató
    35x Fűrész
    30x Íróecset
    Magas szintű tartalmi frissítés - 2024. július-

6. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

Látom, hogy a feladatsorban van egy piros felkiáltójel, de nem tudom megnézni, hogy mi is az.Ugrál az egész, és halad lefelé.Csak a legalján áll meg.Addig viszont semmire sem reagál.

7. Dolphin

Szia,
    várj egy kicsit míg betölt az összes gazdaköri feladat. Vélhetően átvetted az Élet a farmon programban a 2. Feladatjegyet és rányomtál a Próbák gombra, így elkezdheted majd a Szerda a farmon küldetést. Amíg az adatbázis betölt, addig picit türelmesen várnunk kell.
    Ha nem oldódik meg, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t is, s add meg azt is, hogy kliensben vagy böngészőben játszol.
    Ezek nélkül csak ilyen általános választ tudok adni.
    Megértésedet köszönöm!

8. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy leadtam a Tollas macska eventben az koponyavirágot és nem írta jóvá!Így befejezetlen a játékom!Kérlek szépen nézzétek meg.Lehet,hogy elrontottam valamit?
    csobánka1 Id sz:17455182 Válaszotokat köszönöm.Szép napot kívánok

Utoljára szerkesztett: 4.8.24
  9. Dolphin

Szia,
    én úgy látom az ellenőrző panelen, hogy A tollas macska küldetésekből az első 3 szinten készen vagy az Ezüst, Arany és Gyémánt feladatokkal. A 4. szinthez pedig beadtál eddig 1188 cukkinit, még 182-t kell beadnod, a maradék időben, ami az időzített óra szerint 1 óra 11 perc még.
    Sok sikert a befejezéshez!

10. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Arattam kb 300 db koponyavirágot kb 3 óra körül és le is adtam !!!Ezek szerint elveszett valami miatt!! Sajnálom

11. Dolphin

Szia,
    mint írtam az összes Koponya eventnövényes feladattal készen vagy. A farmról elveszni nem tud semmi. Amit pluszban arattál, a pajtába került, aztán majd az event végén (legkorábban szept. 2-án) visszaváltják. Hova szeretnél meg beadni?
    Amire most szükséged van még a 4. szinthez, az Cukkini. Az időzített feladathoz már nem Koponya kell.
    Hozom képet a farmodról:
    upload_2024-8-4_17-33-6.png
    Megértésedet köszönöm!

Sylja kedveli ezt.
  12. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Kedves Dolphin! Elnézésedet kell kérnem! Ezt nagyon csúnyán elbandzsítottam a nagy sietségben!!!Azért még megpróbálom a lehetetlent! További szép napot és kevés ilyen "tévedős" játékos kívánok.Tisztelettel csobánka1

szpiró61 és Sylja kedveli ezt.
  13. szpiró61

szpiró61 Törekvő

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Le arattam a cukkinit a Tollas Macska eventhez, de nem írta jóvá és a számlálóm sem mozdul. Kiléptem frissítettem de semmi. ID: 25554852 szpiró61 köszönöm szépen.

csobánka1 kedveli ezt.
  14. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    (Bocs, ha béna kérdések, de ezek voltak a leggyakoribb hibák eddig...)
    ... aratás előtt rákattintottál a "kezdés" gombra?
    ... biztos, hogy cukkinit vetettél?

szpiró61 kedveli ezt.
  15. szpiró61

szpiró61 Törekvő

Igen rá kattintottam, 870db-ot el fogadott a többit nem. Ráadásul 00:00-át mutat az óra egy folytában alul pedig ki írja hogy megszakítás.

16. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Sajnálom, hogy nem sikerült :(.

Addig kell beadni a kért mennyiséget (akár több részletben is), amíg az óra le nem jár. Ha a beadások között letelt az idő, akkor sajnos meg kell szakítani a feladatot (a pajtába kerül, amit addig beadtál), és újra kell indítani az órát.
    Az órát csak közvetlenül aratás előtt indítsd, így belefér az időbe 2 aratás is (vízzel, trágyával biztosan).
    Két hét múlva lesz a következő rész, akkor próbálj jobban ügyeskedni, hogy beleférj az időbe.
    Ezeket a növényeket, amiket a 4. (időkorlátos) feladatokban kérnek, mindhárom bahás területen ültetheted, 1x1-es földeken, csatnival bőven megvan 1 aratással is az 1370 ill. 2060 db, amit be kell adni.

Sajnos az event első hétvégéjének már vége, de szerencsére ez a feladat nem kell a felhőhöz. Gondolom, a többit teljesítetted.

Utoljára szerkesztett: 4.8.24
    szpiró61 kedveli ezt.
  17. szpiró61

szpiró61 Törekvő

Szia!
    Igen teljesítettem, és időben belefért az aratás is, csak a számláló meg se mozdult hogy be adtam a terményt. A másik farmomon minden működik, ezen is csak ezzel van problémám.

Sylja kedveli ezt.
  18. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Akkor végképp nem tudom, mi lehet a probléma.
    Most már későre jár, holnap biztosan lesz majd fent a fórumban Moderátor, aki rá tud nézni a farmodra, és talán ki tudja bogozni, mi volt a gond, hogy a következő alkalommal ne forduljon elő.

szpiró61 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    a probléma megoldása ebben a bejegyzésedben van:
    Ez egy időre teljesítendő gazdaköri feladat, s mint írtad az órád 00:00-t mutat, tehát lejárt a rendelkezésedre álló idő.
    Ilyen esetben, ahogy Játékos társad is javasolta, meg kell szakítani a folyamatot, s újra indítani a következő aratás előtt.
    Ahogy az ismertetőben is megírtuk, mindhárom hétvégén a 4. szint egy időzített küldetés.
    Amit a Játék naplójában látok, az az, hogy 2024-08-04 14:01:25-kor adtad be az első cukkinikat, tehát ekkor már biztos, hogy elindított volt a küldetés, 3 óra 45 perc állt a rendelkezésünkre. Így 19:41-kor, amikor először jelentkeztél, már rég lejárt a rendelkezésre álló időd.
    Megértésedet köszönöm!

Sylja és szpiró61 kedveli ezt.
  20. szpiró61

szpiró61 Törekvő

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és a türelmeteket!

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.